На опашка СЕПТЕМВРИЙКАТА не чака - вижда се вече тумбака!

• 12 949
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
  • морето и сините вълни :)
че накрая го налапах, засмуках го здраво, посхрусках го  bite и БЕГОМ към кенефа  running да чакам последствията .... е да де ама .... висях 3-4 мин....  smile3557 нищу ....  newsm78 викам си ... а, тва е останало негде по пътя .... я да пробвам още едно парче.... пак същото упражнение .... ГРИЗ  bite БЕГОМ  running .... нищу  smile3556
Викам си: Бах маа му ... ей сега се почва качването на килцата  Mr. Green Щом вече и от сладко не ми се гади .... лелеееееее  Mr. Green А мъжо се кефи на пълния шкаф със сладко... щото преди го изпразвах доста често, ама сега .... ОЙ ЛЕЛЕ .....  smile3560

оххх всичките уж работа все вършим из къщи а колкото пъти вляза все си кибичим тука Joy Joy Joy Joy големи сме хахота hahaha Joy hahaha Joy.....
оооо не таз жена ще ме умори направо---особенно със фразата  "налапах го,засмуках го здраво и го посхрусках" Joy Joy hahaha hahaha hahaha Joy седя и се хиля като идеот тука.....

относно Манията-и аз съм за тях против защотоо им е мнооого скъпо килото....найстина.Спор няма ама има  магазини  като този дето ходих са им евтинки...

абе ти в кой квартал живееше бе????????????? Sick newsm78 newsm78  забрайх та

# 136
  • Кърджали, България
Браво бе, Ани, къде ги намери тия дрешки, страшна си! Мойта зълва е много добра в ровенето из магазините 2-ра употреба, ама сега ми е далече - чак в Нови Искър! На мен пък все време не ми остава и изобщо не обичам да ровя - искам всичко да е на закачалки и от пръв поглед нещо да ми хване окото! Миналата бременност си бях намерила един сукман и комплект гащеризон и елек - голяма находка се оказаха, ама бяха за през зимата и сега няма да ми бъдат от полза...

Момичета, аз май се ориентирам към доц. Томова за ФМ. Някой да има актуални координати?

# 137
Здравейте, мами.
Предстои ми амницинтеза по желание . Може ли някой да ми каже как се считат седмиците за това изследване- по резултата от ултразвук  newsm78 или считено от първата дата на последния цикъл?

# 138
считано от първия ден на последния ти менструален цикъл. На УЗ ти показва на коя седмица отговаря по размер бебето. Но реално се взимат под внимание седмиците от МЦ.

# 139
  • София
Инна, това е тел. на Томова 0887 60 68 30. Ходила съм при нея миналата бременност и останах доволна, само не знам сега къде точно преглежда, но тя ще ти каже.

# 140
  • Кърджали, България
Мерси, Кали, и аз това намерих, но не бях сигурна дали е актуален номера.

# 141
Благодаря ти много за този отговор.  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 142
Здравейте! Току-що се регистрирах във форума. Чакам второ бебче и терминът ми е 8 септември. Има ли мами от Бургас?

# 143
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Здравейте! Току-що се регистрирах във форума. Чакам второ бебче и терминът ми е 8 септември. Има ли мами от Бургас?

Добре дошла, teodora_vk! Твоят бебок е под номер 100 в нашите редици, така че очакваме най-редовно да ни информираш какво прави той! Hug Дано да се чувстваш уютно сред нас! Laughing

# 144
  • София
Здравейте, момичета, днес се включвам чак сега, че мнооого  работа имаме днес.  smile3523 newsm61  comp03

Чудя се и аз как ще реагира моето момченца на появата, живот и здраве, на бебе в къщи. Най-много ме притеснява факта, че лятото става на 3 г., а есента му предстои и тръгване на детска градина. Знам, че дори само едното от тези събития е стресиращо за детето, а за двете едновременно да не говорим. Страх ме е и да не свърже появата на бебето с тръгването на градина и това да го настрои негативно към него.  newsm78
От друга страна в началото е възможно баткото да носи разни вируси от градината, а с новородено в къщи и това ще е проблем.

Изобщо в такава носока са моите терзания в момента.  newsm12 Ще се радвам, ако ми дадете съвети най-вече как да подходя, че да не се стресира баткото.

Друго, утре ще ходя на лекар най-сетне и ще пиша как е минало. Стискайте палци.  Praynig

# 145
Сладка-мама, само едно ще ти кажа, мила - никога не мисли какво ще направи детето. Нали си чувала за самосбъдващите се предсказания (това не е термин от ясновидството, да подчертая  Grinning) - колкото повече вярваш, че ще ти се случи нещо (обикновено неприятно) ти несъзнателно насочваш своите действия към предизвикване на това събитие. Дълго е за обяснение, но си е научно доказано.

Според мен детенцето ти вече е в достатъчно съзнателна възраст, в която можеш да си говориш свободно с него. Нямам други деца, но за мен най-голям пример са кумувете ни - те са с 3 бр. Малкото им е на 6 г., а още от третата година с нея започнаха да се държат и да й обясняват като на голям човек. Не подценявай едно мъниче. Винаги зависи от родителите как то ще се отнася към новото, както и от вас зависи дали ще направи тази връзка бебе-детска градина-негативизъм.

Моят съвет е да му говорите на детето и от рано да го подготвяте, защото наистина това е голямо изпитание и за вас, и за него.
Целувки.

Привет, Теодора   bouquet Добре дошла!!!  Hug

# 146
Здравей нова мамо. ДОбре дошла при нас. Пожелавам ти лека бременност и много приятни моменти с нас.
на всички други мами - целувки и приятна вечер.

# 147
Ехооооооо ....... здравейте и от мен.Леле много сте изписали, сега ще ви прочета, но първо да драсна два реда. Laughing Laughing Laughing
Днес ми изкараха ЗЪБА. ooooh! ooooh! ooooh! Снощи сън не спах от притеснение ,а то нищо работа за 2мин.ама на........ Crossing Arms
Хубавото е, че нямам болки и за сега съм шес. Peace
Хайде да ви прочета и ще пиша пак. Crazy

# 148
Здравейте мамчета!
Привет и на новата мама Теди! Приятно бременеене при нас ти желая!

Аз днес такъв шопинг му направих... купих си два панталона, от нормални магазини, просто 1-2 номера по големи от моя и една блузка. Панталоните ми стават в момента, чудех се дали да взема още по голям номер, но се отказах. Ако трябва пак ще пазаря по нататък. И ми стана едно хубаво след разходката... ама сега нещо се вкиснах.

Относно дрешките втора употреба... аз много мразя тези магазини, ама като ви слушам, а и имам една приятелка дето си пазарува от там е много доволна и все хубави и евтини неща си взема, та и аз започвам да се замислям дали да влезна в някой и да се поровя. Ама само като им подуша миризмата на тези магазини... но вие ме убедихте да влезна и да видя какво предлагат.

Нещо ми е притеснено тези дни, нали в четвъртък съм на 3Д, сигурно е от това.
До скоро

# 149
момичета много съжалявам но явно сам допуснала някаква грешка при изразяването исках да кажа че термина ми е на 28 септември а не че сам на 28 години аз сам на 21  Embarassed
извинявам се за грешката и ще се постарая друг път да да бъда по точна при изказване.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт