На опашка СЕПТЕМВРИЙКАТА не чака - вижда се вече тумбака!

• 12 925
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Feminine, аз хич няма да ти се карам - за мен също това е страхотен спорт. Аз се занимавах любителски с кик бокс и карате, но една травма на скъсани влакна от тоби какато ме спря за мноого дълго време. Ама да ти кажа, тогава бая високо ритнах  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Обожавам активните и агресивни спортове, въпреки че не ми личи да съм такава. Затова сега замених каратето с тае-бо (братовчед му)  Grinning

Пък и какво ти пречи и момиче да го запишеш? Аз мойто отсега съм го записала  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Съгласна съм с теб, че едва ли съществува по-тонизиращ спорт, както и здраво ти повишава самочувствието....... иии задните части  Laughing Laughing Laughing

# 226
  • Бургас
Здравейте и от мен,
Честита първа пролет на всички! Желая един изпълнен с настроение и приятно емоции ден!
Моя не е такъв за съжаление. Много лош ден, нищо не е като хората. Ама и такива дни трябва да има. Няма да се оплаквам, щото само ще ви разваля настроението.
За сега толкова от мен, до скоро

# 227
  • гр.Варна
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ И ОТ МЕН!
Много приятни емоции, лека бременност и още по леко раждане на всички, които очакват своите рожбички през септември (и на всички останали, разбира се!)!
 Heart Eyes

# 228
Абсолютно, мишок  Mr. Green Hug

# 229
Здраей Людила  Hug Добре дошла и весело прекарване с нас  Hug Ако искаш сподели с нас термина си, коя зодия си и пр., за да може нашата мила Анири да те включи в заглавната ни страничка.

Аз тъкмо влизах да ви се оплача тука, че така ми накипя, че не е истина. Да стигна до там, че да викам на шефката си, значи го докарах до бяс!!! Та накратко - вчера спечелих един клиент да му правим едно проектче. Обяснила съм на нашия дизайнер какво се иска от нас и какви са сроковете и чух едно ОК. Докато кротко си обядвах аз тя отишла при шефката ни и казва така и така, тука еди какво си и ме наклепала все едно съм й извадила душичката. И както се връщам от обяд, щастлива от вкусните сърмички, които ядох и шефката ме посреща с  fight И аз като  newsm61, и като викнах! А колежката през това време се изнесла. Та, седнах и обясних на шефката ми как точно стоят нещата. Ама обясних викайки!!! smile3514 И тя взе, че се кротна. Щот не за пръв път ми се скроява такъв номер и после на мен ми викат и ми крещят. Днеска ми писна и си казах всичко!!!

Уф, толкова съм бясна, че чак се разтресох!!!

Целувки, майчета!

# 230
  • Кърджали, България
Феми, и аз смятам да записвам нашия батко наесен на карате (не знам какво друго има в К-ли, пък и треньорът ми е колега) - да има къде да си изразходва енергията и да се приучи на дисциплина  Hug Ако второ прилича на Стоил, ще е голям бузанко-калпазанко  Wink

Лекси, не се отчайвай, след дъжд все изгрява слънце  Sunglasses Има и гадни дни, за съжаление, но ако ги нямаше, как бихме оценили хубавите!?

Ей, Мише, браво на теб! Човек има нужда да изпусне парата понякога! И да покаже, че и той има чувства, амаха!

# 231
  • морето и сините вълни :)
Мишке не се ядосвай за глупости-една от многото причини да съм вкъщи е точно шефката .......
аз ако съм на тебе отивам с бухалката при колежката и я разпердушинвам яко....бахти и двуличието ......

Абе тка гледам все ни чете едно мамче с профил Clara ако е ново мамче престраши се де.Включи се към нас Hug Hug Hug Hug.Гледам че сега пак си тук и четеш Hug Hug HugАйде включвай се  Mr. Green Mr. Green

# 232
Ми то бива, бива, ама ми се събира 10то мъмрене от началото на годината. А само за едно си бях виновна и си признах!!! Просто ми писна да обирам калая на всички останали. И без това работата ми е такава - мениджър и координатор на рекламни проекти съм и непрекъснато съм между чука и наковалнята - веднъж на клиента и веднъж в агенцията. Няма угодия ви казвам - единия вика - сроковете ми са дълги, другия - сроковете къси и двамата на мене: ти не ми защитаваш интересите. И накрая шефа ти като каже - ама ти защо така - щот клиентът като не е доволен - звъни на шефа, колегите кат не са доволни - и те на вефа. И аз все по средата. И как да не откачиш а??? А съм търпелив и спокоен човек по природа.

Да, бе верно, че Клара много често ни наднича тук. Хайде, мила, пиши

# 233
Здравейте,

Мен пак ме хвана липсата известно време ама такава съм си..
Влизам да се похваля... нали бях на преглед.. е с  мен всичко е наред.. няма нищо обезпокоително..
Даже имаме предположение за пола.. тъй като малко се прикрива мислиме че е момиче, ама не на 100%..
Е това от мен..

# 234
  • София
Здравейте мамченца. И аз да взема отношение по повод ранното ставане. На щерката й никнат зъбки и е една такава киселица... Сутринта ме вдигна рано-рано, а на мен ми се драйфа ако стана рано, но тя нали хабер си няма от проблемите на майка си. И като се сетя как ме пазеха миналата година докато бях бременна с нея да не вдигам тежко, чак ми става смешно. А сега си го разнасям малкото гюленце по цял ден и нищо си ми няма /за сведение ние тежим 9кг., а след седмица правим 7 месеца/. Дет викат старите хора "дупе знае две, и двеста". Та такива ми ти работи при нас. Въобще голям купон. Чао засега. До скоро. 

# 235
Честита пролет и от мен на всички! Да ни е слънчево и топло и с аромат на пролетни цветя и цъфнали дървета! Обичам я аз пролетта, зарежда ме с такава енергия и хубави чувства. Та така заредена и бързайки да изпреваря "бурния вятър", отидох преди 2 дни на женска консултация с придружител дъщеричката и всичко мина ок. Резултатите наред, тегло и вс. останало наред, каката беше послушна !!! Е, после стана един малък инцидент с послушната кака та си тръгнахме от поликлиниката с лепенка на главата, а пък майка й леко трепереше на път за вкъщи, но нали всичко свърши ок. Този път бебето не го гледаха, но след 2 седмици ще ходя на видеозон. Тогава ще съм 18 г.с. и полът би трябвало да се види, но пък този ми лекар държи на интригата и съм 100% сигурна че няма да ми каже. Той ме наблюдава и с първото ми дете и не ми каза до края. Чак в родилна зала аз докато си се напъвах, изплю камъчето. Та така, ще си тъна в неведение и ще трябва да мъдря 2 имена. Аз вече ги измъдрих де. Весел ден на всички майчета!

# 236
[b]4ESTITA PARVA PROLET NA VSI4KI MAMMI [/b] Zdraveite septemvriski mammi  az sashto sam edna ot vas terminat mi e na 27.09 ima veroiatnost da bade mom4e no ne 100% valnyvam se kato vsiaka edna maika koiato i e za parvi pat   bouquet
Pojelavam vi vse taka xybavi i priatni migove prez tozi proleten den    bouquet

# 237
Здравейте , момичета и от мен . ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ! загубих се няколко дена с един семинар и не мога да ви изчета днеска , аз бях няколко дена в Созопол на семинар и си починах много добре времето беше  страхотно само за разходки. Радвам се , че шопинга ви е бил успешен аз доста обикалях из Бургас ама нищо при мен проблема с дрехите е голям винаги досега сам носила най- малкия размер и 5 кг.отгоре нищо не ми става

# 238
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
aleksandrina 2, ние си те имахме записана, но сега ти прибавих и датичка за термин! Hug Само на 27.09. си нямахме септемврийка, с теб запълнихме всички септемврийски дни! Laughing Честит ти мъж и да пишеш по-често при нас! Hug

mackomacko, dona_78, наистина трябва да си организираме една квартална срещичка, ще си пишем на лични, за да се доуговорим, ако искате. Аз съм нон-стоп на работа, но все някак ще го измислим. Така да ви се радвам!

# 239
  Здравейте и от мен мами
     ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ
  Да се оплача че и аз също съм дежурна всяка нош.Като стана после не мога да заспя и бодувам почти до сутринта а пък през деня не мога да спя абе каръшка му работа.
   Момичета пробвах се аз да пусна една снимка в албума ама съм си малко зле ..... и не успях.
   Мишок не и се нерви на тая ..... щото после бебчо ще е неспокоен.Елче щом е толкова потаен твоя доки ходи на 3д и виж пола на бебо. Аз съм на доктор др.седмица и съм 18г.с. Дано се види пола щото с мъжо нямаме търпение.  lovekiss
    Чао за сега

Общи условия

Активация на акаунт