На опашка СЕПТЕМВРИЙКАТА не чака - вижда се вече тумбака!

• 12 923
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, вс  ички септемврийки сте една готина компания е бих се радвала да стана част от вашия екип. Аз също чакам бебчо , през септември, на 18.09.
Целувки от мен и позитивни мисли на всички!

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ И ОТ МЕН!  bouquet smile3535

# 241
Здрасти на всички мами!
Аз чакам бебе през септември термина ми е до 16.09.2007 г. Това ми е първо дете и искам да споделя, че много се притеснявам. Сега съм в 15-та гестационна седмица и не усещам нищо, преди имах болки но сега спряха и аз се притесних. Моля Ви, кажете ми това нормално ли е? Благодаря!

# 242
  • София
Здравейте мами! И аз искам да се запиша при вас. Очакваме бебе септември - 14.09. И аз съм от 30 годишните. Ще ни бъде първо дете. Вече ходихме на фетална морфология и ни казаха, че е добре и на 90% казват, че е момче. Пожелавам на всички мами лека бременност и весели и щастливи мигове.

# 243
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ И ОТ НАС МОМИЧЕТА  bouquetДа сте живи и здрави,много усмихнати и щастливи!
Кали,честито ти мъжле  и не се тревожи няма да е като баткото,ще е кротко и добричко Hug 
Добре дошли на новите мами!Леко бременеене с нас  bouquet
Приятен ден на всички,аз отивам да се трудя Simple Smile

# 244
  • София
Много нови мами са се включили. Добре дошли при нас, чувствайте се като у дома си и на всички ви пожелавам лека бременност и здрави бебчета на есен   bouquet

За тези, които не могат да спят, абе много е гадно, но спете колкото може повече, защото после като се роди бебето с месеци, а може и години да ходите недоспали. Аз почти 2 години си бях дежурна по нощите и сега само като помириша възглавницата и съм в страната на сънищата.

# 245
Здравейте милички,
да се разпиша рано, рано пък после по задачки.

Много се радвам за новите мами, които се записаха при нас. Май успяхме да станем повече от 100?! Супер!

Добре дошли ASEN4E, meglena_79, Lilian_V! Щастлива и спокойна бременност Ви пожелавам, красиви, здрави и спокойни бебоци наесен!

Много съжалявам за мамите, които не могат да спят. Аз съм една такава поспаланка, че не мога да си представя как бих изкарала деня, ако не съм се наспала. Мъжът ми будува по цели нощи, работата му е свързана със стрес и се отразява на съня му. Постоянно ме бъзика, като кажа сутрин, че още ми се спи........ За спането на една страна да Ви кажа. Сега още не се усеща, но когато бебето порасне и се различава кое от къде му е, много по-удобно се спи откъм гръбчето, отколкото откъм дребни части (ръчички и крачета).

Да Ви честитя Пролетта на патерици! По вода да ни върви, че както е ливнало... С тая липса на сняг през зимата има нужда от водичка, ама хич не го обичам такова мрачно и дъждовно. Ние успяхме даже да я отпразнуваме пролетта снощи. Ходихме на вечеря в Копривщица, пък там и сняг наваля. Не истински, а един такъв много мокър, но направи покривка, докато бяхме и продължи да вали. Понеже аз трябваше да карам колата на прибиране, беше кошмарно с тоя постоянен сняг насреща.

# 246
Привет на новите момичета,леко и приятно бременеене и по-честичко влизане във форума:)) welcome   
Анири Името Линда ти  говори достатъчно,нали newsm26?Тя е нова колежка в нашия офис,много е слънчева та веднага си допаднахме.И като се разприказвахме за това че съм бременна ми каза за хората на които са кумували,че и те чакат беб4е ама май през август,попитах я за име-тя каза Ирина,а аз пък се сетих за това как другите мамчета ти разконспирираха ника и й викам"ама това само наша Анири ще да е.Питам я сигурна ли е,че не е септември-тя: ми не знам,те на нова година разбраха.Е да де ама и аз точно на 31ви научих,та бях убедена на 300% че ще си ти.Голям съм Инч хай нали?  Нямам търпение да се запознаем:)на следващата среща.
Фемининче опасна каратиска си,ама стискай палци малкия бонбон поне в корема ти да не се изявява,че не ти завиждам мила smile3534.А иначе не се безпокой за повръщането и аз все още повръщам-и вчера и оня ден,а някои дни по 3-4  пъти-та споко-не си сама в клуба smile3502
Ей вижте 9 стана,а аз още си пиша-от 8,30 съм на работа,ама и аз съм една ooooh!
Цунки  bouquet

# 247
  • София
Добре дошли на новите мами!  bouquet Лека бременност и здрави бебчета на финала!

Аз чакам бебе през септември термина ми е до 16.09.2007 г. Това ми е първо дете и искам да споделя, че много се притеснявам. Сега съм в 15-та гестационна седмица и не усещам нищо, преди имах болки но сега спряха и аз се притесних. Моля Ви, кажете ми това нормално ли е? Благодаря!
Не се притеснявай, хубаво е, че вече нямаш болки, а има време да усетиш бебо, щом ти е първа бременност е нормално м/у 18 и 20 г.с. Peace

# 248
Добро утро и от мен.

Добре дошли на новите мами  Hug Hug Hug и леко и бепроблемно бременеене с нас!!!
meglena_79
и аз сега съм в 15 г.с. и изобщо не се усещам бременна, но не се притеснявай, това е нещо нормално. Говорила съм с моя гинеколог, пък и на последния преглед бебо си риташе, така че само може да се радваш, че вече си в този периода от бременността!!!

Днес е петъъъъък  ураааа newsm18 newsm18 newsm18

Приятни почивни дни на работещите мами, а на другите само - приятни дни  smile3534

Ние тази събота и неделя сме по разходни извън града и с нетърпение чакам да стане утре малко да сменя обстановката. travel moresmile

За сега много усмихнат ден ви желая, въпреки лошото време навън (поне в Русе)  smile3525

# 249
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.

Анири Името Линда ти  говори достатъчно,нали newsm26?Тя е нова колежка в нашия офис,много е слънчева та веднага си допаднахме.

Мдам, нашата кума! Heart Eyes Много да ни я пазите в нейния нов офис! Wink А и ние на 31-ви научихме! Laughing На следващата срещичка вече трябва да се засечем!!! Hug Може да вземем и Линдичка, че те с кума нещо се офлянкват на тема бебета, та да им проведем съвсем небрежно известна агитацийка. Mr. Green

Добре дошли на новите мамчета, малко по-късно ще ви прибавя в списъчето! Grinning meglena_79, напълно в реда на нещата е да нямаш болки. Ако имаш, тогава можеш да се обърнеш към д-р и да се чудиш дали има проблем, а при твоето положение само можеш да се радваш и наслаждаваш на бременността си! Peace

Аз, момичета, вчера ходих на БХС. След две седмици ще излязат резултатите. На видеозона всичко си е наред с бебчо. Много е пораснал. Heart Eyes Беше си скръстил крачетата "по турски", както каза лекарят. Този път всичко си му видях - не знам дали преди ви се оплаквах, че нищо не мога да видя на този ехограф... Даже по едно време ритна мъничето. Laughing Полът не можа да се потвърди, понеже бебко вчера не щеше да се показва. Затова още си го имаме за момче - нали така ни казаха на миналия преглед, макар и в доста ранна седмица...
Приключвам засега. По-късно ще обновя списъчето и довечера ще пусна новата темичка!  bouquet

# 250
Ихаааааааааааааа, три нови мами в три поредни поста!!!  newsm44 newsm44 newsm44 Много, много яко!!! Да сте много усмихнати и щастливи бремелинки!!!

Меглена, не се притеснявай, че нямаш болки, това е по-добре, отколкото непрекъснато да се чудиш защо те боли и на какво се дължи това.

Анири, чак толкова ли се чака за резултатите от БХС Shocked Shocked Shocked Аз си мислех, че в рамките на ден-два и ти ги казват! Ауу, ми как ще се чака толкоз време!!! Моят БХС е чак на 24 април.
Хайде, мили мами, чао засега.

Дали да мислим вече за една срещичка след Великден - 14ти или 15 ти април? Имам идея за Кривото на Ректората. Там има маси, дето събират по 15-20 човека. Айде, ако сте ОК, да се организираме за тогава.

Целувкиииии

# 251
  • морето и сините вълни :)
ехooooo ко прайте бе сладуркиии wavey wavey

Днес е е гати и смацафрацаното време-поне във Варната е така.Понеже компютъра ми е до прозореца и миналата година си сменихме дограмата и сега като е духнало тука и като се е разкарцала таз докрама newsm09 аз се шашкам само да не ми падне всеки момент на главата.Дзънкам на мъжото smile3552 и му се оплаквам че трябва да си сложа каска тука и шал щото пердето се вее и дограмата скърца яко...и той шаш ви казвам cry cryобаче един негов колега споменал че инеговата скърцала ..Е гаси и ПВЦ-то ви казвам.Май по добре ми беше старата дограма smile3515

Днес пак мързелашки ден...гадно ,смотано време....А на работещите весел петък newsm08

Малееее вчера тука кво станало  НОВИ МАМЕТА-...мамита,мамита,мамита--ДОБРЕ  СТЕ НИ ДОШЛИ  МАЙЧЕТА-одарихме стотака определено...да пишете често и да се чуствате много комфортно  тук ..при нас newsm53 wavey

# 252
  • Кърджали, България
Добро утро, сладурки!!!

Не знам при вас как е времето, но в Кърджали не е спирало да вали от вчера по обед. Ако продължава така, ще трябва да изкарваме лодките smile3549 вместо колите  car003 То земята си има нужда от дъжд, ама ще прелее язовира, бе (да не дава Господ! fingerscrossed)!

welcome на трите нови септемврийки!!! Как бързо се множим!!! Наесен живи и здрави дечица за всички!!!

Меглена, наистина няма от какво да се притесняваш, още е рано наистина при първо дете  Peace

Асенче, с удоволствие приемаме нови попълнения на нашия "екип"! Кое детенце ще ти е на теб септемврийчето?

Лилиан, ти къде живееш в момента - в София или в Люксембург?

Снежи, аз тази година сняг съм виждала само веднъж за има-няма два дни - нямаше никаква бяла снежна зимна приказка  Sad Не можахме ни снежен човек да направим, нито да се попързаляме с шейната, нито да си сложим дори "мечешките" шапка и шалче (едни такива много дебели, пухкави)

Julice, що не можа бе, мила, да качиш снимка!? Значи, отиваш на snimka.bg, влизаш с потребителско име septemwri и парола 2007 от оранжевото поле, избираш си албумче - Представяне на септемврийките или Нашите коремчета. Като влезеш в албума, горе вдясно до информацията за албума има Добави снимки в албума, кликваш там, зареждаш си от компа колкото искаш снимки и натискаш Добави най-отдолу. Ами това е, дано съм ти била от полза! Чакаме с нетърпение да те видим!

Маринка, дано времето да се оправи за вашите разходки  Peace После да разказваш!

За срещичката лееекичко пак да се намеся, ако може! Както писах, моят преглед за ФМ при доц. Томова е на 23 април от 15 ч., та аз ще бъда в София на 21, 22 и 23 и много искам да се видим!!! Ако можете да изтърпите дотогава  Praynig Само дано не ми мине котка път, както се казва...

# 253
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Дали да мислим вече за една срещичка след Великден - 14ти или 15 ти април? Имам идея за Кривото на Ректората. Там има маси, дето събират по 15-20 човека. Айде, ако сте ОК, да се организираме за тогава.

Inna спомена, че най-вероятно следващата седмица ще е в София - 21-22-ри, нека организираме срещичката, когато тя идва насам, какво ще кажете?

Относно резултатите - толкова време отнемали заради изследването на кръвта, така ми казаха...

А, забравих да ви кажа, че вчера много добре ми дойде линка, който пусна Morena за зимафлуора, понеже вечерта успях да питам и моя доктор дали да го пия. Каза, че мога да го започвам, от 1мг и че е много хубаво да се пие + това да си се ядат храни, богати на калций - на последното винаги съм налитала, но за съжаление хич не се радвам на здрави зъби... Затова ми е толкова важно да предпазя и себе си, и бебчо.

P.S. Тя Inna се е включила междувременно - значи правилно съм запомнила. Аз отсега не мога да предвидя как ще съм с времето който и да било уикенд през април, но нека се съобразим с идването на Inna и да се опитаме да се освободим през уикенда 21-22. април? Hug

# 254
Олелееее, Инчееее, сори, мила!!!  Embarassed Embarassed Embarassed Аз гледах уж датата да съвпада с твоето идване, та и съм запомнила 14-15 и затова тъй предложих.

Съгласен за тази дата!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт