На опашка СЕПТЕМВРИЙКАТА не чака - вижда се вече тумбака!

• 12 937
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Инче, обадих се, 50 лв. е цената на ФМ, но за съжаление няма да могат да те запишат за събота  Sad  явно са доста ангажирани.

# 106
  • София
Кали, зависи какво точно търсиш. Ако можеш да се отпуснеш откъм финанси, хотел Извора в Арбанаси (http://www.izvora.com/hotel_izvora.php ) е чудесно място. Ако трябва да се ограничаваш в цените, до Извора има един хотел Ванда, който си е супер, но без екстри като Извора.

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 11:08 от thumbеlina

# 107
  • София
Mishoka, много ми хареса твоето предложение, но аз така или иначе не мога да се възползвам от спа процедурите, а и в онази посока сме ходили много. Но пък предложението на thumbеlina е точно това, което ми трябва. Сестра ми също ми спомена за Извора и май натам ще се насоча. И като че ли сега му е времето за резервация, защото се пада около Великден. Благодаря ви и на двете за предложенията.

# 108
  • Кърджали, България
Палечка, ти за коя събота пита? Аз имах предвид чак 14 април.

Един въпрос:
Разгледах сайта на "Св.София" и видях в ценоразписа:
9. Ехографски скрининг за аномалии на плода - 35
10. Ехографски преглед на плода, съчетан с
Доплерово изследване на кръвотока на плода
и плацентата- д-р Мазнейкова  - 50
11. Ехографски скрининг за аномалии на плода
и генетична консултация –д-р Мазнейкова - 50
12. 4D ехография - 70

Е, кое от тези ще да е фет. морфология?

Кали, пожелавам ти да си прекарате страхотно на Арбанаси!

# 109
  • София
А, среща няма още организирана, но аз се надявам да има Simple Smile
Че имам намерение тогава да идвам Wink
Ако получа инфо за Фет. морфология (вж. малко по-нагоре с оранжевите букви)
Да видях питането ти, но аз не съм наясно с тези неща. Иначе за среща и аз много ще се радвам да си направим около рождените ни дни.  Grinning
Ааа, докато си постна съобщението и виждам, че са ти отговорили.

# 110
11. Ехографски скрининг за аномалии на плода
и генетична консултация –д-р Мазнейкова - 50

Това според мен, но понеже смятам, че и т. 10 е важна поне за моя случай на необходимости от изследвания та за това и за него гледах.

# 111
  • София
Инка, доколкото разбрах вече няма да записват часове в събота, защото докторите били много натоварени и ще приемат само по спешност, а ФМ не се счита за спешност  Simple Smile Съжалявам наистина. Относно Мазнейкова, предполагам че това под номер 11 е ФМ, но не съм сигурна  Confused 4Д не е нужно, това е глезотийка  Simple Smile Виж за Доплера нищо не мога да кажа, ако не се лъжа Анири беше специалист по тези прегледи.
Кали, ще се повторя, но Извора е наистина малък рай  Peace И на мен ми се ходи, жалко че рожденния ми ден мина  Laughing

# 112
  • Кърджали, България
Много, много ти благодаря, Палечка! Ще проверя при Мазнейкова тогава.

# 113
  • Бургас
Здравейте и от мен!
Първо един съвет към Thumbelina - за контракциите взимай магнерот 2,3 пъти по 1. А за болката в кръста семеен приятел гениколог каза че изчезва в края на четвъртия месец и се появява отново в деветия. За съжаление не можеш да се мажеш с никакво лекарство. Най-много с някой крем да ти направи масаж мъжо, но не знам доколко ще те облекчи.
А сега искам да се оплача. Мъжа ми много обича сладко и от един месец ме юрка да му забъркам някакъв елементарен кекс. Снощи го направих обаче нещо не се получи. Не може да се отреже на праче, а се чупи и рони. Ако някой иска да го пробва и обича сладичко ето рецептата.
1 ч. чаша захар, 1 ч. чаша кисело мляко с 1 ч. лъжичка сода за хлаб, 1 ч. чаша брашно и 1/2 ч. чаша олио. Обърква се, слага се половин пакет локум вътре и се украсява с другата половина локум и с орехови ядки. Това е. Приятен ден от мен

# 114
ПРивет, момичета  smile3525  [Inna/b], тъй като и аз се интересусувам за ФМ, с интерес ще следя проучването ти за специалистите в Сф Hug Благодарности на момичетата, че се отзовават и дават инфо  bouquet Аз пък от снощи си мисля, толкова е рано за кърлежи, пък кога плъзнаха тия гадинки  ooooh!   newsm78

# 115
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Здравейте, момичета!

Аз съм се затрупала с работа до над ушите, та затова никаква ме няма - сега едва ви изчетох и попълних новостите в началната страничка. Wink

Най-напред искам да поздравя двете нови мами, които се похвалиха със септемврийчета! Добре дошли на galia2007 и nadeto82 (втората мама ми писа на лични и я призовавам да се включи да пише и тук - сигурна съм, че ще се чувства добре сред нас! Hug)

Mishoka! Много се радвам, че са ви казали и на вас, че мъж ще имате - нали на срещичката споделяше, че такъв сте си го поръчали и такъв си го чувстваш... Hug

Виж за Доплера нищо не мога да кажа, ако не се лъжа Анири беше специалист по тези прегледи.

thumbеlina, мила, не съм аз, някой друг ще да е - дано се издаде бързо и без много бой! Wink

Snejana_G, и преди си споделяла опасенията си относно големия ти син, но не помня дали тогава ти писах или си останах с намерението да ти пиша. Blush Моят брат е с 10 години по-голям от мен; имам близка приятелка, която е с 9 години по-голяма от нейния брат и според мен място за притеснения при деца с толкова голяма разлика няма! Голямото дете вече си има своя социална среда, приятели, лични ангажименти и може само да ти е от помощ за малкото. А и съвсем скоро ситуацията с малкото дете ще му е много изгодна - ще иска да хукне по широкия свят, а ти няма да си съсредоточена само върху него, което ще го радва.

Inna, много ще се радвам да те видя! Дано да успея да дойда на срещичката през април! Simple Smile

Пък за моренцето, обсъждаме с мъжа ми да отидем до Халкидики в края на май - получават се 4 почивни дни около 24-ти, но още не сме решили със сигурност какво ще правим. А в края на юли - когато ми започват дългоочакваните 45 дни преди термина и имам Рожден ден, стига да съм добре - мислим да се метнем на планина за една седмица - някъде до 100-150км от София, за да можем бързо да се завърнем, ако се наложи. Такива си ги мечтаем, пък да видим какви ще я сътворим...

# 116
Анири като чуя Халкидики не мога да не те поздравя за избора. Миналата година моя любим ме заведе през април на п-в Касандра (първия "ръкав" от Халкидики). Беше страхотно и незабравимо. Спокойно и подредено, това е мечтата ми за почивка. Тази година вярвам, че ще е още по-хубаво заради по-топлото време.

Колкото за синът ми пиша толкова често за него, защото е моя малък "лигльо" (е, вече не толкова малък), но има толкова силна връзка между нас, та за това.... Иначе си права за периода, в който търсят по-голяма самотоятелност, но не знам ние кога ще стигнем до него.

# 117
  • София
Относно голямата разлика на децата - аз съм 10 г. по-голяма от брат си и никога не сме имали проблеми, даже с него се разбирам повече, отколкото със сестра ми, която е 5 г. по-малка. Беше ми много приятно да го разхождам, обличам, храня като стана по-големичък. Мисля, че по-вероятно е да ревнуват каките и батковците като моя на ок. 2 год. Но се надявам да няма проблеми, а и при моя син забелязвам как все повече се привързва към баща си, играят си заедно, много го търси, подражава му, така че мисля, че няма да е проблем, че бебето ще е все при мама. Simple Smile

Нас свекъра и свекървата ни канят лятото при тях в Гърция на море, но честно казано предпочитам да сме си в БГ, по-спокойно ще ми е, няма да се съобразявам с никого, а и ако се наложи лекар е друго като си си "в къщи".

# 118
Снежи, щом баткото го описваш като глезльо, значи точно навреме си забременяла  Simple Smile Вярно, в началото ще му е малко трудничко, но наистина ще започне да показва самостоятелност, инициатива... А и ако се зачетеш по форумите за лютите свекърви, ще видиш, че повечето момичета се оплакват точно от тази дълбока майчина връзка... т.е. синът да пита за всичко мама и тя винаги да е права и пр. Така, че и на теб и на него ще ви подейства "терапевтично"  Grinning Grinning Grinning
Малко преувеличавам де, но все пак ...

Анири, за Гръцко и аз подкрепям с две ръце. Била съм на о-в Крит и ниииикога няма да забравя това като преживяване и емоции, и отношение, и обслужване, и каквото още ти хрумне Peace

Ние ще сме си в БГ на море, че нещо май тази година бюджет-отпуска ще бъде силно окастрен  Mr. Green

# 119
  • морето и сините вълни :)
хола,хола хола Mr. Green Hug
аз се прибрах преди малко от улиците-обикалях напред назад и си купих панталон за след 1,2 месеца,когато вече ще ми е голям шкембака.Летен,лек,плат.Много готиничък...... PeaceИнтересното е как се натъкнах на него Mr. Green Mr. Green
незнам какво ви е мнението за дрехи втора употреба ама панталона го купих за 2 лв от там.И е прекрасеннн smile3521.Миналата бременност се излъгах да си купя рокля от магазин за бременни за 45 лв-като представляваше един парцал с две думи и не си струваше парите-но като бях глупава и незнаех къде да търся се опарих.....И вече за таз бременност от май месец до август имам две рокли и два панталона и един ленен гащеризон който предната бременност го купих пак от Килото за 4 лв.И съм адски доволна от него..
Сега може да кажете "глей я таз лудата от килото пазари дрехи за бременни" smile3506.Ама аз да ви кажа предпочитам от там да си купя защотот  в бремелинските магазини така надуватъ цените че едва ли те са последното място от където може бременна жена да си купи нещо за носене.за един панталон искат 50 лв.Е ко е туй нещо smile3511 smile3511

Абе както и да е.. newsm53
Кали,Кали,Кали-влезе ми в кръвната група направо с това Арбанаси.....Аз нали ти казах че ъсм от този край родом.И Сватбата ни беше на Арбанаси в ресторант Люляка ,там ни венчаха под синьото небе с арките му и всякаквите му работи.беше толкова яко....Аз там много си го харесвам селцето......и аз искам да дойда с вассс. newsm47 newsm47 newsm47.Ще ви бъда мусински свидетел newsm47

лекси-аз за контракциите пия магнерич ама го пия  сутрин и вечер по едно..То зависи колко често имаш де.Аз имах два дена и започнах да го пия и оттогава не са се обаждали контракцийте(да чукам на дърво де) Rolling Eyes thumbsup
Днес съм много весело настроена-то заради времето сигурно.....мацки много ЦиЛУФФФ и гушки от мен

мишонке-мойто мъж нали е военен и преди 2 години беше на о-в Крит .Аз толкова искам да отида там искам и в Испания и в Италия.Той обиколи света с неговия кораб- а аз само в Чехия при баща ми съм ходила и то като бях 14-годишна.Така ми се ходи на чужда държава,,,,да дзяпам..Обожавам да пътувам.Особенно мечтата ми е в Дубай да отида и в Египет...обичам екзотични страни..но само ще си остана с мечтата май smile3518 smile3502

Общи условия

Активация на акаунт