"Системата -60" - тема 56

• 19 151
  • 466
  •   1
Отговори
# 435
При мен пък е обратното - стриктна съм към храната като вид, но не успявам да сменя вечерята със закуска! Сутрин изобщо не искам да погледна храна, а вечер, когато се успокоя след натоварения ден, не мога да пропусна вечерята… Ей така се въртя с обяд и късна вечеря (понякога доста след 18 ч.), чисти хранения, но без резултат. Продължавам обаче, защото ако се откажа ще стане по-зле! Играла съм го това хоро - за трети път ми е…

# 436
  • София
Добро утро Nature Sunny
beki8, разбирам те. Когато работя втора смяна и не успявам да обядвам вечерята ми е катастрофа. Не се отказвай  това е най важното!
Не се вторачвай в резултатите, на мен това ми влияе негативно.Умишлено не съм се мерила, иска ми се да ме зарадва минус, но се фокусирам върху това, че се чувствам добре.
Останалите как сте?
Прекрасен ден и ползотворна седмица !

# 437
Добър нов ден момичета!

Постоянството и навързана (може да си има термин, но така си го наричам) рутина му в ключа към всяко щастие, според мен.

Животът ни е ритъм с постоянно повтарящи се цикли. Днес излязоха едни снимки, на които знам, че присъствам - 7 жени/момичета сме на тях. Търсих се ... доста време и като се намерих... се шокирах. Преди две години се е снимала една свежа стройна жена с приказни пораснали девойки и тази жена съм била аз... Разрових се за още... преди 7-8 месеца тази свежа енергична жена пак се е снимала. С половинчати действия трудно ще я видя отново в огледалото, а много ми се иска да я срещна отново на живо..

Уж тръгнах добре, но със сладолед днес, празник утре и вечерен разпускащ филм вдругиден ... при мен, нещо не става.

Давам си нови 101... дена, но този път, без нарушения. Пък да видим, че напоследък само думите ѝ килата са ми големи Simple Smile)

Спокойна нощ!

# 438
Хей, Лебед,  ти си душата на компанията!
Като се поизгубиш и май всички се поотпускаме...Yum

# 439
Най-хубавото на душата тук е, че е многопластова. Всеки я обогатява!

Ден 001 Simple Smile)
з (11:30): чиния с връх от спагети болонезе
в (16:30): кисело мляко с ябълка и канела

В момента спя на много неудобно място и съм цялата схваната + хем ме боли, хем не ми се правят разтягания... Ще врътна врат, ръце, кръст, колкото да не е без хич...

Вчера бяхме на пореден чудесен празник... с весела компания и много и все вкусна храна... Това беше някак преломен момент - ядеш, пиеш, смееш се, но накрая вместо да ти е леко и свежо, едвам ставаш от масата... Предпочитам да се насладя на вечерта и след това хем душата да ми е по-лека, хем аз самата Simple Smile)

# 440
  • ВАРНА
Лебед, и аз се чувствам по същия начин. Имам чудни снимки от миналата година, на които сякаш не съм аз ... но ... такова е.
Аз също трудно успявам да не греша, все има по някой повод или нещо ...
Резултати още нямам за хвалене, вътре едни две кила на долу и на горе.

# 441
Вчера ми беше много трудно...

...Колко му е - една бисквитка само.., ей това бананче... вечерта бяхме на гости до... след среднощ... и... имаше само... едно хрупкаво картофче и... едно бадемче... Голяма работа, няма да са 101 дена... ще са 100 дена...

Но!

Устоях Simple Smile))

Много е нелепо как лакомията се опитва да ме постави в поза партер...

1:0 за мен... (ще гледам с интерес следващите два двубоя Simple Smile))))))))!

Ден 002
з (11:30): череши и два сандвича с масло и пилешки дробчета с лук
о (14:00): качамак с масло и сирене
в (17:30): кисело мляко с ябълка и канела

Всяка превъзмогната излишна лакомия е победа и това е добре да не се забравя!

Хубав ден, момичета!

Последна редакция: чт, 04 юни 2026, 17:14 от Лебед

# 442
И аз днес се преборих с желанието да си купя баничка! На няколко пъти, то в Пловдив банички на всяка крачка!!!
Впрочем, от няколко дни се боря с това изкушение, може би, защото съм си забранила -  така ми се ядат!
Определено не ми понасят добре и не искам да ги ям често.
За сега аз печеля двубоя, но знам, че няма да е вечно Relieved
Иначе хляб си хапвам, но намалих филийките с 1/3, пак е нещо...
Не гладувам, определено.
Спазвам стриктно храненето да ми е до 18 часа / с мноого редки изключения до 18.30 часа /.
Браво и на теб, Лебедче!
Усмихнат ден за всички Flowers Hibiscus

# 443
Или аз нещо бъркам, или вие сте направили съвсем постна Системата…
Нали може баничка на закуска - хапни си я рано сутринта и няма проблем (според Системата).
Ако се спазят условията за закуска защо да не е баничка?

# 444
Или аз нещо бъркам, или вие сте направили съвсем постна Системата…
Нали може баничка на закуска - хапни си я рано сутринта и няма проблем (според Системата).
Ако се спазят условията за закуска защо да не е баничка?

Принципно е така, на закуска може всичко.
И аз се поддадох на това, когато бяхме на почивка, и всяка сутрин хапвах банички с кисело мляко.
Чудесно, ама като се прибрахме и в главата ми само банички!!!
Понеже не ям нищо със захар, за мен те са олицетворение на купешкото глезене. / не знам дали го обяснявам правилно /.
И до толкова се вманиачих по тях, че не им устоявах по нсяко време на деня.
Плюс хляба, като добавих и банички, и за месец качих 2 килограма.
Отделно, че не ми понасят, явно си имат разни примеси / може би дори и палмово масло. /
Вариант е да си правя вкъщи, но така не мога да хапна само едно парченце пък...

# 445
Напълно те разбирам!
Можеш да си правиш една баничка на тиган - като завиеш плънката в кора като джоб и я опечеш с малко масло. Така не можеш да изядеш повече без да искаш.
Аз също избягвам неща, които мога да ям по много. То просто не се усещаш как се увличаш и прекаляваш с тях…

# 446
Напълно те разбирам!
Можеш да си правиш една баничка на тиган - като завиеш плънката в кора като джоб и я опечеш с малко масло. Така не можеш да изядеш повече без да искаш.
Аз също избягвам неща, които мога да ям по много. То просто не се усещаш как се увличаш и прекаляваш с тях…

Това е чудесна идея! Така ще направя...Какви кори ще са най-подходящи, според теб?
Най-важното, което следя, е как се чувствам след дадена храна! Всичко, което правя в тази посока, е за здравето!
Килограмите надолу са само бонус Simple Smile

# 447
Браво и на теб demirche!
beki8, хубаво предложение за баничка на тиган/гюзлеме. Както написа demirche, проблемът и при мен не е в закуската Simple Smile))))), а в невъзможността да се консумира закуската 24/7 Simple Smile))))

2:0 за мен, нищо, че не е свършила нощта, даже правих клекове, готвя се за утре!

# 448
Обикновени кори за баница ще станат. Правила съм преработена тази рецепта

# 449
Днес сутринта си купих едно голямо парче къпана баница и го изядох заедно с овче кисело мляко Елена 6,5 процента масленост! Голям кеф!!!
Убедила съм се със времето, че прекаленият светец и Богу не е драг.
В дългосрочен план всяко голямо лишение е било само в мой ущърб.
Ще си готвя пиле със зеле за обяд, на тавичка.
Усмихнат ден, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт