. Само незнам ние дали ще се класираме, че всички твърдят, че децата са ми одрали кожата, ама знам ли
.
. Айде от мен толкоз, че вече едвам гледам. Лека ви вечер мацки и спокойна нощ ви пожелавам.
на тати и Ани
Сутрин вършим голямата работа докато закусваме,тогава е на гърнето и си хапва закуската.

ами да си призная и вие ми лежите на моето 
На мен малко ми се развали пролетното настроение,но ще бързам да си го върна само Диди да е добре 

не им се давай на свекърите и направете една мнооого весела сватба.

. Добра вечер на неспящите мами. Суууупер сте го измислили това с татковците, много сладко
. По този повод веднага ще ви истипосам нашия тати, само 4е снимката е от Коледа.
. С цели 10 дена закъснение, но все пак е тук. И да видите какво странно животно е това жената. Хем се бях скосила да не сме направили второто бебче малко преждевременно, хем пък като ми доиде и малко се разочаровах
. А сега, кажете ми това какво е
??? Женска му работа.
. Бреееееееи голяма работа ви казвам, голям кеф. Горещо ви го препоръчвам
.
. Само 4е сутринта нищо не свърши в него, но сега вечерта се изпишка и аз направо се разлях от щастие.

, та ще се пробвам по-късно.
Скоро всичко да е зад гърба ти и никога повече да не се налага да преживяваш нещо подобно.

Много се радвам, наистина ми липсавше. 

По принцип ние живеем на хладно, денем макс 20 градуса, а нощем на стайна темпаратура: около 10-15 градуса (не отопляваме спалнята).
Та е малко сънен ама ето ги моите любими мъже:
Препоръчани теми