ЮНСКОТО детенце вече е голямо с малката муцунка ме нарича мамо

• 10 851
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • на брега на Дунав
Да се отчета и аз. Това за гласуването по прилика и на мен ми допада повече, че то иначе някоя война може да стане  Joy. Само незнам ние дали ще се класираме, че всички твърдят, че децата са ми одрали кожата, ама знам ли  newsm78.
Млечко аз съм давала на Сами киви и то преди повече от месец. Говорим за суров плод нали, да не стане грешка. Още преди 2 месеца може и повече на мен от консултацията ми казаха, че от суровите плодове освен пасирана ябълка мога да давам банан и киви, но без семките. Аз вече давах няколко пъти и нямаме проблеми, но все пак си мисля че като се има предвид, че е екзотичен плод е добре да се даде внимателно и да се следи за реакции. Макар, че то нали с всяка храна постъпваме така  Peace. Айде от мен толкоз, че вече едвам гледам. Лека ви вечер мацки и спокойна нощ ви пожелавам.

# 61
Здравейте,хаиде и ние в конкурса за сега ще пусна 2 снимки,че тях имам под ръка LaughingАз ще ги пусна като линкове...
тази е по-старичка ама на нея се виждат два чифта сини очи Winkна тати и Ани
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=48205&photo=2
тези са по-пресни...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=48205&photo=76
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=48205&photo=77
тия дни ще се включа с още снимки
За обеци-още ми се вижда рано,на мен са ми сложили в 3 кл.
За гърне-ползваме си го и повечето пъти има вътре нещо,пишка почти винаги,като и дам да пие вода GrinningСутрин вършим голямата работа докато закусваме,тогава е на гърнето и си хапва закуската.
чувалче-ползваме го цяла зима,под него е с пижамка,не са и боси крачетата ,а е с ританки,сега ,като е около 21 градуса в стаята мятам върху чувала плетено одеало на дупки.
Всички сте супер на снимките!
Сега си лягам,че се изтощих от толкова много разходки Grinning
лека нощ  bouquet

# 62
Добър вечер  Mr. Green
Ма много хубави татковци виждам тука почти колкото мамите и децата  Mr. GreenПо прилика малко не ще да е интересно ама като кажете  Rolling Eyes
Корни   bouquet ами да си призная и вие ми лежите на моето  Heart Eyes
Ние днес бяхме на разходка и да ви кажа имам си едно шило дето веч не ще да стои в количката  ooooh! На мен малко ми се развали пролетното настроение,но ще бързам да си го върна само Диди да е добре  Praynig

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=110804&photo=15
Млечко и аз съм давала киви сурово много добре се прие,а и нямаше последици.
Пинк Peace  не им се давай на свекърите и направете една мнооого весела сватба.
Елия може и да не си липсвала на всички мами/както и аз и повечето /но забелязах че те няма  Naughty Heart Eyes
Хайде лека вечер и приятни сънища!

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 00:06 от sonka

# 63
  Охоооо маи съм "закриваща деня" и тази ве4ер Joy. Добра вечер на неспящите мами. Суууупер сте го измислили това с татковците, много сладко smile3521. По този повод веднага ще ви истипосам нашия тати, само 4е снимката е от Коледа.

Другото което исках да кажа е, СПОКО - доиде ми newsm68. С цели 10 дена закъснение, но все пак е тук. И да видите какво странно животно е това жената. Хем се бях скосила да не сме направили второто бебче малко преждевременно, хем пък като ми доиде и малко се разочаровах  smile3506. А сега, кажете ми това какво е smile3527??? Женска му работа.
 А сега се сетих, 4е от няколко дена все се каня да се изфукам и все забравям да кажа /за разбирачите/, нашия комп е със Windows VISTA newsm44. Бреееееееи голяма работа ви казвам, голям кеф. Горещо ви го препоръчвам newsm10.
 Пак за гърненцето - днес за първи път сложих Буби на гърненце, много му се кефи милата tooth. Само 4е сутринта нищо не свърши в него, но сега вечерта се изпишка и аз направо се разлях от щастие.

Хаиде сега ви желая лека и спокоина нощ на вас и на малките слънчица.

# 64
момичетаама сте скрънзави,махнали сте снимките и почти на никой не видях таткото.ще се караме  ей.не забравяйте че сме с 8 часа разлика .ние сме ок.бяхме на раазходка днес за малко.
  bouquet

# 65
Здравейте пак.Качих снимки но не мога да влезна да ги видя ,всичко е блокирало,та утре ще пробвам,явно и с вашите така е станало и затова не мога да  ги видя.

# 66
# 67
Извинявам се,сега видях снимките,явно нещо е имало проблем.

# 68
  • София
Таталинка, днес ще се опитам да дойда, но сигурно ще е към 4 и нещо, защото съм на зъболекар.

lida, и аз бях с Виста-та, но я деинсталирах, защото дъното не може да я поддържа (от 2004 г. е) или по-точно не тръгват драйверите на саунд картата Confused. Иначе и аз я харесах много, но сега съм си със стария XP.

Исках да ви попитам (нищо, че е раничко) за 1-ия рожден ден на малките. Къде смятате да го празнувате? Аз съм се "навила" да го спретна в някой детски клуб. А вие?

# 69
  • София
Хе-хе! Много готина идея за татковския конкурс!

Ето го и нашия тати:
http://tintiri-mintiri.fotovisia.com/r.php?d_id=28173

Тук най-много си личи на кой е одрал Вики кожата:
http://tintiri-mintiri.fotovisia.com/r.php?d_id=27515

А ето и една снимка от изписването, където е с брада. Много го харесвам така, ама той я обръсна за момента:
http://tintiri-mintiri.fotovisia.com/r.php?d_id=13554

# 70
  • Варна
Добро утро!
Днес ставаме на 9 месеца и черпя за случая

Честито и на всички останали, които празнуват днес. Да са здравички и послушнички
За гърнето-смятам да започна като се стопли времето, защото искам да го слагам в началото сутрин и вечер, за да добие навик и след това по-начесто
Люта чушка, и аз си мисля, че в някой детски клуб ще е най-добре и съм си наумила да празнувам само с майки и деца. А пък вечерта да събера баби и дядовци вкъщи(ако не ме ядосат Mr. Green)
Вчера ходихме на пикник с риболов и да ви кажа подейстава ми много ободряващо, а и разнообразих ежедневието
Днес времето изглежда много приятно от сутринта и смятам цял ден да скиторим с Хрис
Желая и на вас много слънчев и усмихнат ден  love001

# 71
 Здравейте и от нас!
Иска ми се и ние да се включим в конкурса със снимките, но нещо на ми се отваря саита където имам качени снимчици Cry Cry Cry, та ще се пробвам по-късно.
За ушичките- Мисля, че е рано още и даже ако зависи само от мен бих оставила беба да решава като порасне, но таткото много иска да й ги пробием по-рано, та ще търсим компромисен вариант.
agne6ka, честита ви месечинка! Да ти е живо и здраво детенцето и само радости да ви носи в къщи!

# 72
  • Бургас
agne6ka честит ви мини рожден ден много много  усмивки

И при нас времетое супер и Ани моляте намери начин да се дойдете до морската градина толкова много искам да ви видя.

За кивито забравих да напиша,че аз преди месец два дадох на Йо да опита май не и хареса много и повече не съм пробвала,но странични реакции не забелязах.

За рожденния ден при нас ще са всенародни тържества минимум 3дни
с възрастните на ресторант,че у нас няма място
с мамчетата и бебоците нчкъде навън , че то ще е лкято да могат децата да беснеят и накрая с нащи приятели пак на заведение сигурно.

Момичета да ви споделя какво съм си намислила за 1 рожден ден мисля да купя на Йо златна гривничка с плочка на която да и пише името и рожденната дата и да и жзема отпечатък от крачето и ръчичката,а също съм намислила да изнамеря една голяма картонена кутия която да облепя със снимки и вътре да и събирам спомени(гривничката от родилното, обувчиците от кръщенето,топката за елха и ангелчето от първата и коледа както и др.предмети от важни за нея събития и после като порасне примерно на 20ия РД да и дам кутията.Мисля си ,че ще иу е много интересно)

А сега ви пожелавам един слънчев ,устремен и успешен ден (ей това винаги съм искала да го напиша в стил Миглена Ангелова въпреки,че хич не я харесв)
Целувки

# 73
Добро ви утро и от мен!

Тинтири-Минтири, стискам палци и се надявам всичко да мине добре! Praynig Скоро всичко да е зад гърба ти и никога повече да не се налага да преживяваш нещо подобно. Hug Hug Hug

Елиа, добре завърнала се!  Hug Много се радвам, наистина ми липсавше.  Hug
А, толкова ти е сладка снимката на мъжо с бебка, направо разтапящо. Flutter

Всички татковци са готини, като майчетата и децата естествено! Party 
Аз още се чудя дали да покажа наша снимка, защото катосе роди божидар беше 100 % на мъжа ми, а сега хич не е така. А ми се искаше... Blush

# 74
Здраввйте момичета!

Аз пак нямах време за форума и забелязвам, че бая неща имам да наваксвам.
Веднага почвам да се отчитам:
за пробиването на ушите: естествено няма да ги пробивам, по-скоро сигурно ще давам отпор на желанието на моичкия да си ги пробива като го тресне пубертета hahaha
за чувалчето: Борко получи такова от баба си за Нова Година и оттогава е неразделен с него. Спи по боди и с боси крака в чувалчето, завит с чаршаф. Температурата в спалнята рядко надвишава 12 градуса и сутрин като го разкопчея само дето пара не се вдига- толкова е загрят Sick По принцип ние живеем на хладно, денем макс 20 градуса, а нощем на стайна темпаратура: около 10-15 градуса (не отопляваме спалнята).

С две ръце съм ЗА идеята да си покажем татковците и да определим кой е най-много copy and paste сравнен с бебчо! Търсих, търсих и не намерих подходяща снимка на моето съпруг и бебчо. Затова сутринта преди работа го строих и го снимах. Той беше с особено мнение по въпроса, ама какво да ме прави.. ooooh! Та е малко сънен ама ето ги моите любими мъже:

за рожденния ден: и аз като Елиа смятам да е навън някъде, където да беснеят дечковците. Ако имам сили след това вечерта ще излезем някъде с приятели да почерпим. Но за мен съществената част от Рожденния Ден на Борко ще е купона с връстниците му! Laughing

Това е от мен засега, че трябва лека-полека да се приготвям за парка, където смятам да седя до мръкване!
Прекарайте деня навън: времето изглежда разкошно и за къс ръкав! smile3525

Общи условия

Активация на акаунт