ЮНСКОТО детенце вече е голямо с малката муцунка ме нарича мамо

• 10 843
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Ето ме и мен bowuu
Малко се поизгубих напоследък,ама то кога ли съм била редовна Blush
Много съм щастлива от факта,че и 2-та ми мъже вече оздравяха(пу-пу).Ейй ужасно нещо беше,дано скоро да ни подминат болестите.Желая го и на всички вас Heart Eyes
Мен ме е обзело едно пролетно-лятно настроение,което ме зарежда само с положителни емоции.Оооо,сега да се похваля за причините.Едната е,че смъкнах 7 кг и вече влизам в старите си панталони.Оказа се,че те вече не са модерни и си накупих няколко парцалки за пролетта.Има да свалям още килограмчета,ама малко по малко,че да не стане обратния ефект-да ги кача двойно после Crossing Arms
Снощи ходихме да каним кръстници и те приеха.Много съм щастлива,защото се притеснявах дали няма да ни откажат,понеже и те мислят за сватба тази година.Те обаче много се зарадваха,а аз двойно повече.Избрах си 2-я ресторант,ако си спомняте.Много е хубаво там и доста по-изискано.Вече нямам търпение да идва лятото.Свекърите ми обаче ми заявиха че са против сватба,ама това хич не ме бърка.Ако щат,да не идват.Все ми е едно.Нали няма да се женя за тях,а и мъжо е на моя страна-т.е и той иска сватба(абе то май не иска толкова,колкото да ми угоди и да млъкна,ама и това е жест от негова страна Heart Eyes)
Много хубава идея за конкурсчето с татковците-само не разбрах снимките им да с или може и без бебе newsm78Ама като гледам всичките са с деца,така че ето и от мен една такава

А сега отивам да ви чета Hug

# 46
  • Пловдив
Айде и аз в кюпа.
Ама ми беше много трудно да намеря снимки на малкия с баща  му, че той не обича да го снимам, а ако стане то е задължително на някой празник.

тази е от именния ден

а тук го издебнах като реши да го приспива една вечер

# 47
  • София
                                                        Е,хайде и ние в конкурса(тук Дими е на месец и малко),макар че Дими прилича основно на мен,ама ще участваме за спорта.Гърне и аз още не съм купила,след 10-11я месец може би ще почнем да се пробваме.Пълзенето-пълзим,ама все гледа Дими да се хване за нещо и да се изправи и така може да стои прав като войник много време,аз го сложа да седне,той пак се изправя.Хайде после пак,че  1crib

# 48

После предлагам всички да махнем снимките ,да не натоварваме излишно сървъра.

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 19:30 от Elisir

# 49
(лек напевен тон) Пролетта на рамото ми кацна
жива и зелеееена
При нас нищо ново, всичко е наред
ето го и мойто домочадие
[/img]

# 50
# 51
  • Варна
Здравейте!
Ей, много хубави дечица, ама и татковците не лъжат Grinning
Ние преди малко се върнахме от пикник и слагам една прясна снимка на нашия татко и Хрис

По-късно ще се включа пак да се отчета по въпросите, които дискутирате

# 52

Ето го татето и неговото клонингче....  яка прилика между татко и щерка Simple Smile

# 53
  • София
Здравейте и от нас. А ето го и Чушка-мен:

Съжалявам за качеството на снимката.

# 54
Чушчице, трябваше да го снимаш с Чушка бой, че да се види колко си приличат. Макар , че аз си мисля , че ти е одрал кожата на теб ... ама нищо де.

А , сега се сетих .... дами .... ако искате за да е по- интересно .... да не гласуваме за нашите си мъже .... а за някой друг задължително да е вота.

# 55
  • София
......Макар , че аз си мисля , че ти е одрал кожата на теб ... ама нищо де.
........
Вал, имаш почерпка от мен smile3508

# 56
китна пролет зеленее, юнчо в парка пак беснее
цъвнаха дървета, пеят сладко птички, юнчо вече махна топлите терлички
ето ги новите ми идеи
за заглавия

# 57
  • Бургас
Привет и от нас

Мислех повече да не пиша,но наистина ми липсвате.Направо се учудвам как е възможно виртуално да си станем толкова близки (да де аз на вас може и да не съм ви липсвала Laughing).

Та да се включа и аз
- за гърнето  - някой друг път (засега ми се струва рано)
- за обеците и на мен ми се струва,че избора трябва да си е неин

А що се отнася до бебчетата мнооооого хубави ама то хубави деца без хубави родители нестават
А ето я и мойта челяд

и една по-нова

# 58
  Здравейте момичета,мнооооого хубави татковци ейййй newsm10   Срам  ме е да си призная,но нашия татко няма много снимки,хич не дава да го щракам smile3513 Ако не успея да го издебна   tiptoe ще оценявам вашите татковци и бебоци.Много трудна работа ще е за мен ,много обичам да гледам татковци гушнали бебоците си толкова е мила картинката

# 59
  • София
Добра вечер, мацки!

Голяма изложба сте спретнали тук  Joy
Моят мъж няма много снимки с копието си. Пък днес не пожела да го снимам, че не бил постриган. А наличните им снимки заедно са от преди няколко месеца. Та включването от нашето фемили ще е по-късно.

Дидко, тея мигове в градината, саденето на разни нещица са чудни.... когато живеех при родителите ми в Симеоново всяка пролет с баба сеехме семенца, а после поникналите домати, краставици и т.н. ги посаждахме в градината. Това винаги ме е зареждало със страхотна енергия. А мирисът на крехкото зелено стъбълце, което току що е пробило земята е толкова свеж и нежен... Ей това е животът... в един стрък раждащ се живот. Предполагам и ти се чувстваш истински така Simple Smile

Pink, поздравления за влизането във форма. Я разкажи как го постигна. А за свекърите ти не се ядосвай, какви хора са, че да не се радват на предстоящия хубав празник. Ние пък ти се радваме и чакаме разкази за приготовленията Simple Smile

Млечко, аз още не съм давала киви на Ени. Изобщо не знам дали става за нашите бебоци вече. Май ще попрочета това онова. Бебко как го понесе? Предполагам не е имало никаква неприятна реакция.

Елиа, радвам се, че пак пишеш. На мен ми липсваше.

Чушчице, скоро не съм виждала фемилито ви в парка, стегнете се тази седмица Wink

Общи условия

Активация на акаунт