ЮНСКОТО детенце вече е голямо с малката муцунка ме нарича мамо

• 10 843
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте и от нас!  bouquet мамчета! Ние видимо сме добре вече не вдигаме Т,игриви сме,но имаме ужасна кашлица,пием АБ,слагаме капки за уши  ooooh! Сега даже като се замислих тези ревове през нощта не ще да са били от зъби ами май от ушичките/уж го пипах не реагира/ TiredСега два вечера спим като къпани дет се вика,Но изследванията ни са лоши,док каза че не е добре имало голяма вътрешна инфекция не ми каза нищо друго и ни вика в понеделник.
За гърнето -купих обаче Диди не иска да стои на него и аз не го мъча много.
За пазенето-и ние сме с прекъснат полов акт,но преди да забременея 1г не сме се пазили изобщо  Laughing
И ние спим в чувалче бях му го махнала за някои ден,но то през цялата нощ се отвива.
Ама всички бебоци са толкова готини и толкова пораснали,даже ми е едно странно че ги наричам така та те са вече малки дами и господа. Heart Eyes
Стига съм плямпала ами да ви пожелая ЛЕКА НОЩ

# 31
Здравейте Simple Smile
И ние бяхме днес на една хубава разходка и съм много доволна Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Наде, много е готина Бубата Simple Smile Ама страхотна шапка имате  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лека вечер и спокойна нощ   bouquet

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 00:09 от TABBY

# 32
  • Бургас
Здравейте ранобудни мами!
Ето вече един татко Peace
Имам предложение - Който иска да сложи снимка на таткото, а другите да гласуват за титлата "Мистър юнски тати". Какво ще кажете Thinking?

# 33
Здравейте Мацки!

Гледам , че темата ни е "умряла" ... никой не си седи в къщи  Thinking

Таби , една мацка ни купи шапката от едно тайно място Grinning Много съм й благодарна , понеже нямахме ни една шапка подходяща за сезона.

Аз съм "за" това да си покажем татковците на бебите и да гласуваме за юнски тате 2007.

Таби , много ти готин мъжо. Аз се чудех зашо толкова го криеш и не го показваш в парка, а то защо било Hug няма да го ощипем .... обещаваме Laughing

Това в кръга на шегата Mr. Green

Следобяд съм пак в парка .... Вили, Таталинка, Таби..... хайде мацки. А и другите мами да дойдат

# 34
Здравейте предлагам по чаша кафе за всички

Добра идея за татковците ама моя като все не ще да се снима или все гледа нанякъде  newsm78Все пак намерих една по--нормална и аз ще я изтипосам  Mr. Green

Приятен ден и разходки пълни с весели случки!  bouquet

# 35
Здравейте мили мами !
Привети и от мен .Използвам намалението докато тати и бебе гледат Дискавъри и ви пиша .
Има много теми , по който не съм взела отношение , ама ще наваксвам . Wink
Сега изчезвам , защото ме викаааааааат  намалението свърши - е поне 1 час продължи де , а това не е за подценяване  newsm78
целувки!  bouquet

# 36
Здравейте мацки   bouquet
Наде, сам не иска да дойде, аз не го крия  Mr. Green
Харесва ми идеята за конкурса ама само незнам по- какъв критерии ще ги оценяваме, защото нали знаете нашто си е най- хубаво.
Освен Пепитка да пусне анкета с имената на татковците и всеки да гласува Simple Smile

И ние с Иванна ще сме в парка след 1 часа, така че ще се видим там  Peace

# 37
  • Пловдив
Харесва ми идеята за конкурса ама само незнам по- какъв критерии ще ги оценяваме, защото нали знаете нашто си е най- хубаво.
Освен Пепитка да пусне анкета с имената на татковците и всеки да гласува Simple Smile

Аз ще пусна анкета, ама нека повече мами да покажат татковците  Wink

# 38

Аз ще пусна анкета, ама нека повече мами да покажат татковците  Wink
Ами ако не са за поскзаване......... Mr. GreenМакар,че аз на снимка го давам-на живо-не Naughty.....че като си знам стоката..... Laughing/кой знае,как ще ме изложи с неговата цапната уста......./
Но за идеята:

Ако се постарая ,ще изнамеря и някоя по-хубава...ама първо манджата да оправя........

# 39
  • на брега на Дунав
Голямо шоу ще падне с гласуването  Joy hahaha. Ама да питам наградата за победителя каква ще бъде.  newsm62. Айде и ние се включваме ама снимката ни е от преди 3-4 месеца. Прибавете една бръчка отгоре и сме готови.  Mr. Green

Ааааааа, Таби ясно от къде идва буйната красива коса на Иванна smile3521. А другите снимки както винаги са невероятни  Peace.
Сонка, малкото ти мъжле много ми аресва душата  Mr. Green
За големите мъже няма да кометирам  Sick, че да не стяне някой резил и да ме подгоните от всички страни с по една метла.  afwitch. макар, че като се замисля то това ще е най-мекия вариант, от къщи да не ме подгонят с метла, че незнам  newsm62

Последна редакция: нд, 18 мар 2007, 14:38 от КорНиШонка

# 40
  • София
Здравейте  и от нас!

Страхотна идея за татковците! Laughing
А ето го и нашия татко Боби Heart Eyes

Не успях да намаля снимката  Cry

Целувки !

Последна редакция: нд, 18 мар 2007, 15:25 от yanan

# 41
  • Бургас
Може изборът на "Мистър юнски тате" да бъде не по красота и сексапил Flutter, а по най-голяма прилика с бебчо. Така може би пристрастията ще са по-малко.

Давайте предложения.
Ние ще се включим по-късно с по-актуална снимка.

П.С. Давате ли киви на бебоците. От вчера давам на Алекс и много му харесва.

# 42
Съгласна съм да ги показваме, ама по прилика  Naughty
Вики прилича на свекъра, сега остава Мишо да прилича на Миро и аз трябва да хващам гората Crossing Arms тя поне наблизо Laughing

Иначе Миро го виждате на аватара ми, ако не става за конкурса да сложа някоя по джиджи - биджи снимка, ако трябва тя да е и еротична    Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: нд, 18 мар 2007, 16:33 от ДИдка БГ БанДИТКа

# 43
И ние се  включваме със  снимчица :
 една стара -Ади на 4 месеца
 и една новичка
Лек ден и целувки от нас 

# 44
Привет на всички!
Два дена не съм  се мяркала,ама то от ходене не остава време!
Много ми допадна идеята да покацжем татковците и подкрепям че е най-разумно да ги оценяваме по прилики с бебетата,така няма да има засегнати Peace

Ето и нашия тати с бебка

Общи условия

Активация на акаунт