Мъничко вече остана АВГУСТинчето да каже мама!

• 10 046
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
  • София
dani777k, честито миличка! Леко бременеене и прекрасно бебче!

Честито зъбче на Дари и честит рожден ден на баба й!

# 46
Честито Дани  Simple Smile !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Честит рожден ден на мамата на Velmar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вики вече си седи стабилно седнал, легнал се върти като шило и в количката не му се седи, просто постоянно е в движение. Аз бях много против проходилка, но се родих с нея сега си беснее на воля, пипа си всичко, почива си, играе си няма проблем докато не ме фиксира и да иска да го гушкам  Laughing 
Момичета ходили ли сте в Сити центъра в  магазин Oviesse има страхотни неща за бебоците?
Будни сме  Flutter Чаооооооооооооооооооооооо

# 47
[quote author=rosetoboseto Момичета ходили ли сте в Сити центъра в  магазин Oviesse има страхотни неща за бебоците?
И аз 4увам добри отзиви за този магазин и само се каня да ида. А като цени как са? newsm78
Ето малко нови снимки от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=103933&photo=24

Последна редакция: сб, 17 мар 2007, 18:44 от velmar

# 48
Браво на Бубчето за оформлението на темичката!Много е сладурска!
Трябва малко да наваксам с предишната по четене, но разбирам има хубави новини.
Честито бременеене на Гъбка111 и на dani777k с весели и красиви моменти!Момичета завиждам ви благородно-и аз искам, ама с малко по-толяма разлика.
Тези дни бяхме при систъра и настава олелия с трите деца-двете племеннички и нашия.така им се радва на брадчедките-прихващат един от друг.и тъкмо мислех,че вече издържаме до по късно да лягаме и се зарадвах няколко дни на този режим и днес през деня малко спа и сега заспинка и незнам докога ще се събуди.Сутринта се оталасъмчиха в 5-6часа.Спахме по половин -един час днес и сега рано-рано киселеехме за сън.

# 49
  • София
Честито зъбче на Дари! Party И при нас нещо боцка, но не ми дава да видя и после ще докладвам. Peace Честит рожден ден и на бабата на Дари! Да е жива и здрава, да ви слуша и да помага! Hug  bouquet

# 50
Олееее попиках се да се хиля сега сама като лудите  Joy Joy Joy
Разглеждам линка от срещата на marulka_s с вас и чета надписите, та от както прочетох ТОВА не мога да се спра да се хилотя. Една малка правописна грешка, а какъв надпис е излязъл само  Mr. Green Добре, че са Стефаначето с Инка  и нямат буби newsm62

Честита озъбена усмивка на Дари и да е жива и здрава баба й! 
bouquet

# 51
Гъбка111 и dani777k браво!!!
аз изобщо нямам цикъл след раждането... Дали да не ида да си взема един тест  newsm78
Тъкмо всички ме подкачат, че след две момчета третото ще е момиче  Crazy ама аз... какъвто съм карък- най- много близнаци- момчета да докарам  Mr. Green Та тогава самичка ще си стегна торбичката и право в психиатрията  Crazy
да си призная- често- често попрочитам в клуба на многодетните, ама след №2, който е абсолютно конкурентен по проклетия на баткото /а той беше отвратително проклето бебе/ ще е практически невъзможно да "кандърдисам" таткото  Mr. Green

Последна редакция: сб, 17 мар 2007, 19:49 от elia_gg

# 52
Честито зъбче на Дари! Party И при нас нещо боцка, но не ми дава да видя и после ще докладвам. Peace  Hug  bouquet

Елф4е Mr. Green- утре те 4акаме с новина за зъб4е Peace.Нали знаеш, традицията повелява- един ден след нас Wink

# 53
Elwing, щом боцка злато зъбче ще е  Grinning  Ще чакаме наистина да се похвалиш  Heart Eyes

# 54
  • София
И аз искам зъъъъъъъб!!!  ooooh!
Дани, стискам палци нещата да се развият така, както ти искаш Hug
Валка, оздравявате ли? И Ина четвърти ден се влачи със сополи, ама май ще трябва да си изчакаме заветните 7 дни, за да мине хремата #Cussing out Мене не ме притеснява толкова хремата, колкото обривът около устичката й. Хем не ща да мажа с никакви химии, хем ме е страх, че ако не я мажа, нещата могат да се влошат. Сутрин като стане обривът е доста избледнял, но вечер, след целодневно лигавене и търкане, сме като маймунско дупе в лицето. Иначе и ние целия ден го прекарахме навънка, ама сега нещо сме ужасно кисели. Утре ще се включа пак. И ако има нова бременна, са зафащам и аз, така да знаете... Blush Embarassed
Айде лека и безаварийна на всички.  Hug

# 55
  • Някъде там...
Ейй кво правите вие бе Mr. Green
Пролетта май си казва думата:)
Доколкото си спомням на Дани мъжа й искаше и друго newsm78.
Дани миличка като вземете решение пиши   bouquet Леко бременеене ти пожелавам все пак:)

Честито на всички озъбени бебоци Hug

Айде лека вечер!

# 56
Не bubcheto15, не миличка, направо и е задънена главата и сополките се стичат в гърлото чак не може да диша, даже започна и да кашля сега  Cry А аз съм малко по-добре ама пия антибиотик Sad

# 57
  • у дома
Привет от мен Simple Smile

набързо преди да вечеряме (Ния вече спинка)  Hug

dani777k, каквото и да решиш, пиши ни, да знаем. ако го задържиш, леко бременеене и безпроблемно от мен и много прегръдки  Hug  Hug  Hug
Честито зъбче на Дари, утре и Ивчо да се похвали Wink  Mr. Green  Hug
Ние бяхме на мини разходка в св.троица днес  Mr. Green
Mamo Igi   bouquet  Hug и болните да оздравявате вечееее  Praynig  Hug

лека и спокойна нощ  Hug

# 58
Дани,мила кураж.......!!!Аз доколкото си спомням за Найата доста бяхте почакали с татито.....,така че ЧЕСТИТО и от нас..... Hug
,въпреки,че решението е трудно!!!
Аз за сега няма да бременея отново.... Grinning .. и си отдъхнах............ Днес ми дойде цикълът за първи път   Mr. Green
Честито зъбче на Дари....Много сладки сте станали...и големи...... и с опашки,като Ния на Блу.... Heart Eyes
При нас нищо ново....не се обръщаме,не се изправяме и си нямаме и зъбче.............и продължаваме да НЕ ядем.......,май го направих злоядо това дете.. newsm78 ,само като види,че и поднасям нещо към устата и я стисва и  се върти .......ужас е!!!
Хайде,лека и спокойна на всички.... Heart Eyes

# 59
  • София
Приспах си детето (мисия Окротяване на опърничавата приключи успешно) и се хоризонтирам и аз.Днес сутринта ме вдигна  5 и се надявам тази нощ да ни остави малко по-до късно. PraynigНашия тати ще ходди на клуб и аз смятам да се разположа блаженно върху цялата спалня Mr. Green
Валка,дано да се оправяте бързо и без антибиотик Heart Eyes
Лека нощ Hug

Общи условия

Активация на акаунт