Мъничко вече остана АВГУСТинчето да каже мама!

• 10 050
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
  • гр.София
 ooooh!Лелей, бързо да сменяме заглавието на темата с нещо, свързано с щъркели Rolling Eyes Rolling Eyes
Dani, по-бодро и успех Peace PeaceПомисли си как готината ти количка няма да е демоде и догодина Heart Eyes

Таткото на моите онзи ден ми казва: " Давай,да почваме третото,че да имаме време и за ...четвърто!" Shocked Shocked
Сега старателно го отбягвам, дори се изнесох от спалнята.

Последна редакция: сб, 17 мар 2007, 11:52 от blanc

# 31
dani777kбравост !!!! Как ставт тия работи не знам Simple SmileСмело напред тъкмо всичко ще мине наведнъж.Като чета и на мен ми се прииска.

# 32

Честито! Лека и безпроблемна бременност! Едно братче за Найя!  bouquet

# 33
dani777k и gybka111 вие сте геройни! Честито   bouquet Направо ви се възхищавам... аз нямам такава смелост за бебче  Rolling Eyes Най-искрено ви желая леко бременеене  Heart Eyes

Малко офф, но сега като ви изписвах никовете и ми направи впечатление че на двете ни бременни мамчета никовете съдържат по 3 повтарящи се цифри, който е с подобен ник има шанс да ни изненада и той Joy Тъй че отивам на първа страница да разкривам вероятните заподозрени  Wink

Mama Igi, ние сме "старички", ама нищо не умеем да правим  Crazy Нито може седнала, нито подпряна на възглавница - директно си пада като круша миличката настрани. На разходка пък мърмори като е полулегнала, обича си девойката само да си лежи и да тича като бясна с проходилката и това е  Mr. Green
Иначе много се радвам, че писа  Peace Винаги когато имаш възможност го прави, защото ни липсвате с Лъчето и Мишето  Heart Eyes
Ей тоя Лъчко голям хубавец, ей сега го дзярнах, пу-пу патенце  Heart Eyes

А за протокола и ние сме болни от сряда на сам  Tired Такава хрема, такова нещо, гадост  #2gunfire

Последна редакция: сб, 17 мар 2007, 12:25 от val_stef

# 34
  • варна/виена
 Честито на двете мами,лека бременност и здрави и послушни бебета за коледа  да гушкат.И на мене ми се иска  Embarassed

# 35
  • гр.София
Кълцам спанак,ще си го сготвя с ориз,че много ми се е прияло. Тъкмо нещо ново и за Софийката.Но на нея ще го забъркам с моркови и картофи. Дано й хареса.    И си мисля, Dani,как се кефиме на твой гръб. Ако оставиш ( много се надявам Peace) бебето,ще ти е бая трудничко и тъкмо е повод да си поискаш помощен екип- дом. помощничка и детегледачка Wink. А ти ще си една много готина мама Peace

# 36
  • по света
Здравейте,
леле честито и на теб Дани!!!
Мадона,аз искам да приключа набързо  и да си гледам фигурата.Дано следващия път са близнаци, че да ми е весела къщата. Praynig
Да се оплача,Пресиана не иска домашно пюре опита веднъж и не и хареса ще изчакам още пък и с готовите е по-лесно.Днес опитах да и дам риба направо се потресе Sick

# 37
Здравейте и от нас  Hug
Дани честито и на теб  newsm51,ако решиш да оставиш бебчето леко бременеене ти пожелавам  Peace
mmilena ти ще ни зарадваш ли скоро  Joy Joy
Елен@ болестта се казва "хищник" и се предава по наследство  Sad
Blanc ама голяма майтапчийка си /както и Пепър/,Вашите постове винаги ме развеселяват  hahaha
Някой питаше за данъчните декларации  newsm78,Дриймс е много наясно с тези неща,ама ще трябва да чакате да се върне,за да Ви разясни  Party
Сега да Ви попитам: на Даяна дупето е доста зачервено/и има нещо като гъбички/,водих я педито да я види и тя каза да я мажа с "Универтан" или с цинкова мас/ако не се оправи до 5 дни пак да я заведа/,мажа я вече 2 дни,ама ефект не виждам  Cry,ако някой знае нещо по ефикасно да свирка Wink
Приятен ден  Party

Последна редакция: сб, 17 мар 2007, 16:41 от miss_74

# 38
 miss_74 пробвай с Певизон,на нас ни помага много.При упорито зачервяване почти винаги има разни бактерии и губички и ако се случи си я мажа за ден два и минава. Simple Smile

# 39
  • София
Здравейте момичета!

Днес сме малко по-добре, Калоян няма температура, но кашля и тези гадни сополи упорито продължават да се стичат в гърлото, което усложнява положението и не може да спи. Направо вече съм  #Crazy
Дано вашите нощи са по-леки!

Дани, честито мила, направо ви се възхищавам с Гъбката...Аз още не мога да се оправя от първото, а за второ изобщо не мисля. Леко бременеене!  bouquet

juliana на мен нашата педиатърка ми каза, че е най-добре рибата да се отложи за 11-12 месец.

# 40
Лелееееееее- нямам думи просто. НЕ съм жлизала 2 дни и ... #Crazy
Честито и на Дани Hug.Не разбрах дали е желана, но - новината си хубава  Heart EyesЖелая ти една прекрасна бременност.Много гушки от мен....  bouquet
Ох- загубих си мисълта- ще пиша после пак Crazy

# 41
  • варненка от София
Привет и от нас!
Аз също загубих мисълта си, след новината на Дани и не ми остава нищо друго освен да я поздравя!
Хубава е тази новина, аз също смятам да бременея скоро, бе да си минавам по реда и после да се подлагам на вталяване, че сега съм анти жената направо.

# 42
Дани, то си имало причина да ти закъснява! Grinning Новината е страхотна и силно те гушкаме с Гого! Hug

Elwing, специални благодарности за поздрава за месечинката ни! Много ме трогна...!  bouquet

# 43
  • София
Привет от нас! Hug
AndyBHeart Eyes за Гого! Peace
Дани, не знам дали при вас е умишлено и какво решение ще вземеш, аз се бях замислила доста сериозно при закъснението какво бих правила и не можах да го реша. Предполагам, че бих го оставила, въпреки че в момента няма да съм полезна мама за нито едно от двете деца. Много  Hug и от мен! Каквото и да решите ще бъде правилно в случая! Heart Eyes
А за вталяването - и за това си мислех, че е добре да родя пак и тогава да слабея, но от една страна не ми се "започва" с тези кг Rolling Eyes
Абе, направо тези новини много спомени ми навяха...

# 44
Аз да ви кажа 4е снощи сънувах 4е съм бременна Embarassed.Ама едн отакова ми беше странно и объркано като се събудих  Rolling Eyes
Искам да кажа- Привет на МАма Иги Hug.РАдвам се 4е сте  добре и се разписа.
И Дари е от мързеливите- рядко се обръща, ама тя и рядко седи в хоризонтално положение ooooh!.КОлкото и да бях против проходилката- тия дни я използваме- ПОнеже Дари е къса4е, не стига земята.Т.е стига я на пръсти, та аз я ввдигам още една степен и така смао си вее краката Joy.Важното е 4е й харесва и е някакво разнообразие.
Оооооо- за малко да забравя- имаме си зъб4е Partyнай- накрая
И не на последно място, моята мама днес има Рожден ден Hug.Сега е на гости на сестра ми във Видин  ( празнуват и РД на големия  ми племенник)и аз й пращам нови снимки на ДАри и тя умира от щастие.Хайде- спирам за сега 4е прекалих Blush
Ина4е аз съм на работа, та ще досаждам пак Wink

Общи условия

Активация на акаунт