Мъничко вече остана АВГУСТинчето да каже мама!

• 10 046
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Запис и от мен.

# 16
Айде и аз да се разпиша в новата тема

# 17
  • София
И това ми било Мис България !!!  newsm57  Shocked ако бях по слаба с 10 кг и на търговска възраст сигурно и аз можех да спечеля  Joy

за пореден път съм разочарована smile3516

Gybka, ЧЕСТИТО   bouquet

# 18
е сигурно има скрити таланти момичето,може да пее или свири добре на някои инструменти ,знае ли човек... Mr. Green

# 19
Ех, нова тема, дано тази бързо я изпишем, че сме големи мързели.
Мерси AndyB  и Kaili , за осведомяването за роднинските връзки. juliana , пожелавам ти да си следващата, щом мерак имаш. Аз даже предлагам, всеки месец да си имаме бременен представител - ето ноемврийка gybka111, декемврийка - mmilena (примерно) и така нататък. Ще се включа към 2010 някъде? Някой ще имат бебчета, а други зъбчета - ние сме от вторите. Кривотията на малката се дължало на това бяло богатство. spinki, не си само ти с космонавта. Предполагам, че и в Добрич духа силничко, както и при нас.

Мама Иги, как сте?

# 20
  • София
Здравейте момичета!
Съвсем излязох от нещата покрай вас, искам да съм в крачка с вас ама неуспешно!
Ние все сме болни и с Лъчето бяхме цял месец в болница с двустранна пневмония и бронхиолит. А батко му не е спрял, сега отново е на АБ и всички ни зарази, май и Лъчо се реди пак на опашката. Кажете вашите съкровища стоят ли седнали сами, Лъчо не успява все още,сигурно сте го коментирали това, но наистина нямам време да прочета, нямаме и зъбче, трудно се захранва а и има АБКМ някой друг тук има ли този проблем?
Много ви целуваме и не се сърдете, че не ви пишехме, нямаше как!
Забравих да пиша, че аз все още продължавам одисеята с помпата и кърменето през нея, някой друг като мен има ли, или само аз съм такава луда? Е издържах повече от 7 месеца, незнам още колко обаче ще имам сили, че и на мен ми се ходи по паркове и градинки, все часовник гледам и към къщи търча за цедене, освен да си ходя с помпата и както вие кърмите вашите, аз пък помпата, ама то трябва цялата да се съблека, ужас!!!!  Joy  Joy  Joy

# 21
Mama Igi , за сядането - не всички мъници стоят самостоятелно, Елеонора от скоро го прави, но пък тя не прави други неща като обръщанки и т.н. Има няколко мамчета с алергия към белтъка на кравето мляко - аз се сещам за Нети, Обърквация, Пепър имаше и още някой? Скорошно слънце да изгрее на вашата улица пожелавам!  Hug

# 22
  • София
Благодаря ти Мадона и на вас само хубави неща да се случват.
Сложих и малко снимки при 7месечните!
Интересно ми беше как си захранват алергичните деца различните майки, при нас става много бавно и трудно, Лъчето не иска да яде от лъжичка, а аз съм много упорита и още не се предавам и не искам да давам пюренца и каши през биберона! Даже си купих шишенцето на Чико с лъжичка на края, за което смятах, че е абсолютно излишно, някой ползва ли такова?
Виждам и едно бебоче, което ходи, направо съм изумена, браво на него, е и нашия батко ставаше сам на 8 месеца отдавна като се хванеше за нещо и тогава и проходи, но всички деца са различни...
Целувки от нас.
И много ни се иска лично да ви видим, но нямаме нито една имунизация и ме е страх малко от много ходения и срещи!

Последна редакция: сб, 17 мар 2007, 01:45 от Mama Igi

# 23
Mama Igi наистина си героиня след като преживя толкова много с Лъчко и продължаваш да се цедиш и да му даваш кърма. Искрено ти се възхищавам и се надявам скоро да не ви се налага да посещавате отново болници. Praynig

Аз събрах част от багажа на Тони,но има още доста неща.Все едно ще се изнасяме. А ми е едно криво че ще оставим татенцето в Пловдив. Затова сега отивам да си го нагушкам както аз си знам. Mr. Green  Blush .
Утре преди да тръгнем ще гледам да ви почета и да се разпиша отново.
Сладки сънища на всички бебчета,за да спинкат сладко и мамите.   love001

# 24
  • София
Благодаря ти Кайли, незнам къде отивате и защо, но ти пожелавам бързо да се съберете отново и да не усетиш времето, когато сте разделени!

# 25
  • гр.София
 Стахотно започна новата ни тема Peace Добре,че Бубчето беше на своя пост  bouquet
 gybka-прекрасна новина! Пожелавам ти здраво и хубаво бебче!
 Мама Иги, Лъчко изглежда много добре на снимките, очите му греят Peace.   Моята София е на вашата дата родена,много е подвижна,но не може да седи . Стои на 4 крака,вири дупе. Когато я задържа права,тя се криви на пръсти, а виждам на снимките дечица,стъпили на цяло стъпало. Та, всяко си е различно Peace

И бамбуча зачезна някъде...

miss_74,вярно,сбъркала съм! Да ти е жива и здрава свекървата!

marulka_s, мерси за снимките,които си пуснала. Ама много бебета, а нито една мама Wink

Защо не ви харесва миската? Не съм гледала,но в дир-а е много хубава в лицето( но не и косата) Peace

mmilena, ти ме успокои, т.к. София днес излезе 7.700кг и аз се тръшнах,че може би е недохранено,горкото. Стори ми се малко, а има бузи и е доста жизнена. Значи има и по-леки.

И за финал- уморена съм,вярно,но на мен пролетта ми дава крила-а-а smile3535. За разлика от зимата,когато съм като увяхнала маруля Mr. Green

Hug Hug

# 26
Здравейте и от мен!!!! Simple Smile
Mama Igi относно сядането ,Йоана е от бързаците.На точно 6 току що навършени месеца стоеше самичка,обръщаше се,пълзеше и се изправи в креватчето,ама тя от малка си вървеше жилава.Познавам една майка ,чието момиченце е с 1м и 1/2 по голямо а съвсем скоро се научи да седи и то не съвсем стабилно.Така че не се притеснявай.Напълно в нормата си е детето.Ако е малко по-едър може и това да го спира  Wink
 Аз пък да се оплача,че Йоана въпреки Парацетамола през нощта беше с 39t.Вече почнах да се притеснявам за това възпалено ушенце,дали няма да се наложи да пие антибиотици милото CryТова болното бебе си е много жална гледка.Но пак мисля да я изведа на разодка да подиша чист въздух.Хайде с мен!!!Палете колите и идвайте  Laughing

# 27
  • София
Здравейте  Hug
Мама Иги, браво на теб! Ти си много силна и смела жена. Пожелавам ти да оздравеете бързо и повече да не боледувате!
Конкураса не го гледах, но според мен долната бъзрастова граница трябва да е 20 год. На 16,17 са още деца.
На снимката не ми хареса госпожицата, на живо- не знам.
blanc, и аз съм така, зимата направо ме мачка, а пролетта  Party
Хайде чао и лек ден на всички!

# 28
  • софия
Бременна съм...........

# 29
  • София
Привет!
 cveta80 , и ние сме с възпалени уши - вчера след неудържим 1ч рев посетихме другия д-р, при който ходим и се оказа това. Много ме е яд на личната - защо ходим при нея въобще като един проблем нормално не откри?! Според нея ревял насън, защото сънувал кошмари, а то явно си го е боляло детето! #2gunfire Освен зъбите, гърлото и ушите, има и разстройство и температура Crazy Направо сме цъфнали и вързали. Освен това и коликите наистина се завърнаха, защото след капките се успокои. Абе при нас е весело Cry
Мама Иги, и аз се възхищавам на издържливостта ти! Много прегръдки от нас! Hug Дано бързо се оправите! Peace Heart Eyes
Ивчо също още не седи стабилно, като пиян се клати Laughing
Ох, желая ви слънчев ден и да сте здрави всичките! Пък дано и ние се оправим! Praynig  bouquet
dani777k , и ти ли, бе душа??? Shocked #Crazy Shocked Лека бременност и на теб!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт