За Юнско бебе стягаме се всички,обсъждаме и пазаруваме дрешки, легълца, колички

• 20 792
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
  • София, под Карлсон
Привет на всички и нови, и ветерани!
Едва сега успявам да се включа, но пък тези дни се прибирах при мама и татко, та добре ме поглезиха. Всеки път ги поздравявам с любимото ми стихче "Колко мило, колко сладко е при мама и при татко... Grinning" Та като стана дума за стихове- поздравления за Lioness, вече знам, че благодарение на този талант имаме най- оригиналните имена на темички  bouquet А и по- важното е, че добре ни е нахокала всичките- иначе в нета сме много отворени, но стане ли дума за среща- ако се съберем по три е постижение Rolling Eyes
УСИ, от сърце се забавлявах с твоя пост, не на твой гръб разбира се, дано и да получите обещаното. Признавам, че и аз за 1-ви път чувам за подобен ритуал- от кой край е?
Ketka, Lioness- напълно съм съгласна с вас за "вносната" козметика- тукашната няма нищо общо с истината, нищо, че струва дори повече. Аз използвам всяка командировка или поръчвам на колеги/ приятели да ми пазаруват от чужбина.
А за ритничетата- при мен са навсякъде- от много ниско долу, по целия корем надлъж и нашир, около пъпа. На последната консултация Бебчо беше седалищно, предполагам, че още си е така- живот и здраве ще го видя в сряда Grinning (ох, нямам търпение!)
А иначе и на мен ми се подуват краката, кога повече, кога по- малко. Бебчо ме притиска особено когато вървя и ми се пишка буквално през 1/2 час Sad Имам много работа, по цял ден седя пред PC и сега в момента така ме боли кръста, че не е истина... Но всичко ще понеса, само да ни е живо и здраво бебешорчето baby_neutral
Лек ден, или по- скоро вечер на всички ви и много сладки ритки Laughing

# 196
Лионес,количката я поръчах по каталог Neckerman ето го новия модел в синьо http://www.neckermann.de/bilder/480/5/53/531577_00_1334_baby54.jpg http://www.neckermann.de/bilder/480/5/53/531577_00_1369_baby54.jpg
И в роzово Mr. Green http://www.neckermann.de/bilder/480/5/53/531828_00_1371_baby54.jpg

# 197
Уси, между другото, това, че свекитата са обещали апартамент - ммм . чудесно звучи   bouquet! Ако вземат да забравят, не е зле обичаят да им се прилага по няколко пъти на ден  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy много добра идея! Но нали знаете, че обещаното не е като завещаното хихихи  Laughing А за ритуала милото е от Смядово това е Шуменска област. И пак леко им се размина на свекърите, по принцип това се правело над камъни  #Crazy е там вече съм сигурна, че повечко боли. А за количките това с бутането на количка с бебе е много добра идея. Аз бутах предната седмица на една моя приятелка количката с бебока, Маг Ингланд уж с големи гуми уж голяма количка пък то много зле. Тежи и никак не е маневрена, а на туй отгоре вече завива наляво и през 5 метра трябва да я оправяш да влезе в пътя кофтиииии. Имаме 2 месеца да бутаме чужди колички  Wink

# 198
  • София
Здравейте шишки ! Аз сьм забравила да напиша 4е сьм бьдеща свекьрва.Току що направих сметка 4е 4акаме 78 бебока,от които 26 мом4ета и 18 моми4ета.
В4ера ходихме на кино-гледахме '300'-хубаво филм4е с много мьже с хубави тела  Simple Smile.Мойто мьжле малко се комплексира защото се конкурира с моето корем4е.От както сме заедно е напьлнял-спря да тренира.Казах му да си хапва още 2 месеца и после двамата на диета. Аз от 3 седмици сьм на едни и сьщи килограми,дано се задьржа още така 4е по едно време ка4вах по килограм на седмица.
Бьдете здрави !

# 199
Здравеите !!!

Днес до обед съм в къщи в нещо като почивка.
Имаме нов лаптоп и пиша през него от леглото,защото имаме и рутер на долния етаж - т.е. имам безжичен интернет из цялата къща.
 lioness много ти се кефя на римичките !!!! Както казах в предишния пост - харесвам римите !
И уважавам всеки труд.
Станала съм огромна - обиколка на корема в най-изпъкналата част е : 97 см.
Много ми тежи и гърба едвам държи тази тежест....., а като си представя още поне 2,5 месеца и ми се реве.Мисля си за тези от Вас, които имат малки деца - как ли се справяте !? Като си представя само какво обгрижване си трябва  #Crazy

МКТ и аз си мислех за триколка , но нещо хората им се чудят тук.Тази , която показа ми хареса.Би ли споделила какво е да буташ триколка като тази.Само през Некерман ли може да се поръчва ???

Имам си и друго терзание - никаква коластра този път не ми те4е  Cry Cry

И взех да сънувам кошмари - тази нощ сънувах , 4е родих уж недоносено,но пък едро момиче и нямам капка кърма.Предишните 2 пъти много от рано ми поте4е коластрата.

Имаше една от мамите, която е от Бургас и нещо се чудеше за яйцата.В Бургас продаваме в Била и Пикадили , но си проверяваите срока на годност,в Плевен,в Ст.Загора,Сливен,Габрово,Пловдив в Билите и Мега Марините.В София съм сигурна,че с белите яйца няма да има проблем.Ако видите ,че се продават бели яйца с печат кръгъл или някоя точка или запетайка-това означава,4е или са турски или са македонски и не са за проръчване.

На gadje добре дошла и от мен !!!

# 200
Здравейте мили мами,

много ме радвате и с причудливите ритуали (браво уси, дано получиш най-хубавия апартамент); и с поезия   bouquet лъвичке; и с прекрасни идеи за проверка на количките  Joy  Joy  Joy Peace от кетката  Laughing
много сте сладки всичките - пожелавам ви само такива хубави емоции и на новодошлите мами (без да се ядосвате, де Wink, за лошите колички или там подобни).
по повод количките - от аксесоарите летен, зимен кош, столче за количка 0+ - кое мислите, че ще е необходимо, имайки предвид че бебетата ни ще са родени в началото на лятото, но и че ше са още мънички, когато доиде по-хладното време. на мен много ми се ще да си спестя, някои и друг кош, но не и за сметка на удобството на бебче.
хубав, слънчев и усмихнат ден на всички кръгли коремчета (моят, между дръгото, вече е цял метър  #Crazy)   bouquet   

# 201
  • Варна
Здравейте мамчета!

Красси-Мира, сподели какъв лаптоп сте си взели. И на мен ми предстои и още се ослушвам за модел и марка. Кошмари и аз сънувам от десетина дни. И коластра нямам. Само понякога малко беличко се появява само на едната гърда, но е по-малко от капка даже. Ама има време според мен  Peace

МКТ, ако си поръчам такава количка от БГ дали ще ми я продадат за 170 евро  Thinking Взех да се замислям дали да не ползвам връзки да ми докарат такава количка от Германия, ако наистина са толкова евтини. Нашите ще са в Берлин другата седмица и може да ги натоваря със задачата, ако си струва  Thinking

# 202
Zdrawejte,pak ne mi raboti Kredora Sad
Svetli,neznam dali dostavjat do Bulgarija newsm78 Maj ne...Ina4e-vjarno e tolkova struva+20 evro dostavka,ako ne se luza Peace A i proverih,ako si ja poru4ate 4rez njakoj v Germanija  ja dostavjat za 2-3 sedmici...Mojata su6to dojde ot Germanija ,no ja 4akah 8 sedmici....Taka 4e e po dobre ako imate vazmoznost njakoj ot tam da vi ja poru4a Peace
Kolkogo do tova kak se kara takava koli4ka...Ami az po princip sam 46-49kg...i 155cm wisoka...Nikoga ne mi e bila tezka ili trudna za upravlenie Sunglasses

# 203
Svetli веднага ти отговарям - от Техномаркет е и беше в промоция около 1800 лв. с windows Vista -   легален .Тошиба с 1,86 гига херца процесор intel -centrino duo ,блутут ,сд , 4 юсб порта-2 от дясно за флеш памети и др. такива и 2 отзад за принтери. Сложих му Скайп и модзила новия офис пакет 2007 и сега го разучавам . Така де това е уж на Иван компютъра  Joy
Аз си имам дриги 2 . Един на работата и един на Хриси в стаята,но тя пък си е с нейния лаптоп в Австрия.
Този само където няма на клавиатурата кирилица и аз пиша  по фонетичната, та ако имам грешки правописни от това е.Отдавна не съм писала на нея.

# 204
  • Варна
Svetli веднага ти отговарям - от Техномаркет е и беше в промоция около 1800 лв. с windows Vista -   легален .Тошиба с 1,86 гига херца процесор intel -centrino duo ,блутут ,сд , 4 юсб порта-2 от дясно за флеш памети и др. такива и 2 отзад за принтери. Сложих му Скайп и модзила новия офис пакет 2007 и сега го разучавам . Така де това е уж на Иван компютъра  Joy
Аз си имам дриги 2 . Един на работата и един на Хриси в стаята,но тя пък си е с нейния лаптоп в Австрия.
Този само където няма на клавиатурата кирилица и аз пиша  по фонетичната, та ако имам грешки правописни от това е.Отдавна не съм писала на нея.
Тенкю   bouquet
Аз се загледах също в Тошиба, но малко по-евтиният модел. С подобни екстри, wireless LAN, което ми е важно, само с малко по-малък процесор. Но още не съм решила окончателно.

МКТ, идеята ми беше дали такава количка не може да се купи на място, от магазин  Thinking Ама за 3-4 дни престой без подготовка май си е безумие. А и няма да я видя аз.

# 205

Момичета, благодаря ви за четките по повод моите поетични словоизлеяния,
Е, ти пък! Как ще са четки, съвсем искрено ти се кефим на таланта!  Grinning Давай в същия дух, момиче!  bouquet

Краси-Мира, аз питах за яйцата, блягодаря за инфото. Значи ако имат печат - да не вземаме, а ако нямат  - са български и от тях да вземаме, правилно ли съм разбрала? А кога да си взема яйца бе хора? Не искам да е един ден преди Великден, защото предполагам ще са много по-скъпи отсега, но пък от колко по-рано няма да се развалят. И друг въпрос имам - мога ли да ги сваря 4-5 дни по-рано, а само да ги боядисам на Велики Четвъртък или ще наруша традицията? newsm78
Gadje, тук из форумите имаше тема за една самотна майка на три деца, която шие надомно спални комплекти. Аз вече си поръчах за бебешкото креватче, ще ми излезе 22 лв, с транспортните разходи (тя е от Плевен). Търсих линка да ти пусна, но нещо не мога да намеря темата. След малко ще ти пусна линк на лични. Та моят комплект е долен чаршаф, олекотена завивка, горен плик, калъфка. Това е за 20 лв от десена, който съм избрала. Има десени на Дисни, но те били доста по-скъпи. Аз не че няма кой да ми ушие (за Стефан всичко ми уши свекърва ми, на мен ми е приятно да знам, че това е от баба, това - от леля и т.н., затова не купувам по принцип), но в случая става въпрос за благотворителност. Жената не шие обиколници, но ако я помолиш, мисля, че ще ушие.
Parleva, честито то синьо щъркелче!
Ох, аз ставам сега, че дребният троши нещо в хола! ooooh!

# 206
  • Варна
Честит лаптоп, Краси! С удоволствие да си го ползваш! Ама са голяма краста и човек трябва да свикне и да се самоограничава. Иначее... почва се едно лежане, едно бродене из форума и денят заминал!

Съпругът ми иска да го придружа до София в края на седмицата, хем да пробваме новата кола (аз похвалих ли се?). Само ни е страх, да не предизвикаме нещо. Някоя от вас скоро пътувала ли е по-дълго? Как ви понесе пътя? А, уси? Аз се изкушавам, защото два дни далеч от стреса на работа, и далеч от къщата, която все се опитвам нещо да дооправя може би ще ми се отразят добре... Пък и с някоя от вас може да се видя... Дайте ми акъл, момичета!

Мом Ан, мисля, че яйцата по-добре се оцветяват, докато са още топли от варенето.

# 207
mom an,благодаря ти за информацията,но живея  в стара загора,а и нямам познати в плевен.ще разгледам албумчето с удоволствие.То аз още не съм се разтърсила,може и тук да намеря нещо по-евтино.

# 208
Ако върху яйцето има изпринтени с принтер числа,които обикновено са деня на снасяне - купувайте спокоино.Има и още един вариант - яйца без нищо върху тях , но пък задълйително в кутия ( това е рядко срещано и се случва,когато на принтера му свърши мастлото....докато се сложи новото се изпуска някоя и друга кутия).

Големите вериги магазини не си позволяват лукса да продават контрабанда стоки.
Говорех за пазарите и големите борси ,които вкарват нелегален внос от съседни страни.Там яйцата са с червен печат кръгъл или е мацнаса с пръста точка или запетайка.Яйцата по добре си ги купете тази седмица-за срока на годност не се притеснявайте - гледайте по кутиите.

Lilibon -Лаптопа е на Иван,но мersi  и без това аз го ползвам ,защото той е мн.далеч от тези неща,обаче е твърдо решен  да навлезе в тази "тъмна Индия " Grinning
Дори сме в лек спор,защото като го гледам колко бавно пише все си предлагам услугите ииииии съответно получавам забележка , че той кога щял да се научи,ако така го изнервям и т.н.

Lilibon, ако бях на твое място щях да тръгна за София !!! Ще спирате по пътя по-често и така. Като се сетя,4е и по самолетите съм виждала бременни в 8-9 месец........

# 209
mom an,аз съм от Плевен и се интересувам от жената,която шие спалните комплекчета.Ако може ми изпрати на лични линк. Колкото до пътуването,аз съм патологичен случай-от Плевен,а мъж от Русе.И сега пътувам всеки месец на ЖК и болничен,засега успешно с автобус или кола.Мисля още едно пътуване на 12.04 с автобуса и след това с колата и не мърдам до раждането. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт