Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква информация сподели една от участничките във форума относно бременността си?
Какви съвети получи една от участничките относно козметиката по време на бременността?
Какви са мненията на участниците относно кървенето по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква информация сподели една от участничките във форума относно бременността си?
-
Какви съвети получи една от участничките относно козметиката по време на бременността?
-
Какви са мненията на участниците относно кървенето по време на бременност?
-
Какви са някои методи за облекчаване на запек по време на бременност?
-
Какви са някои методи за облекчаване на хрема и болки в гърлото по време на бременност?
кремче, съжалявам. Стискам палци, съвсем скоро яйчицето да е пълно с голямо сърчице. Успех!!
В понеделник бях на преглед и видяхме сърчицето, бебо расте, а на мен много ми се гади и сега съм в болничен вкъщи.
много съжалявам крем4е... другият път съм сигурна,че всичко ще е наред! 
ужас, но такава живеехме в Манчестър. За тук до Лондон знам че е по-скоро в 12 седмица
.
Стискам ти палци и ти желая от сърце съвсем скоро да имаш хубави новини
- тя е доста стара на Лоранс Перну - Аз чакам дете. Доста неща научих оттам (нищо, че е стара, явно бременноста си е една и съща
После ме заболя корема, точно като преди цикъл, ама боли, боли...ужас.И за капак на сутринта имах повторна среща с вечерята
Дано скоро да ги няма тия работи,че ме изнервят.