Последният печели - тема 3

• 13 828
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
Велосирапторите май си бяха дребни и във филма. Затова пък са умни.
Гъските също не са огромни, но са много страшни!

# 76
Игра на пасове. Но пък на Антонио не му липсва самочувствие, на кое отгоре такова високомерие. Събрали са пълнеж за играта, но в света на слепите и едноокият е цар. Четох коментари в групата във ФБ, грозни и злобни отговори и нападки - не приема критика, жалка картинка.

# 77
  • София
Този като почне да се "замисля" сякаш знае отговора...

# 78
Ако е за Антонио, искренно се радва, обаче, когато познае отговора.
Като цяло слабо се представя Сандански.
Аз пък искам двамата регионални победители - този от Русе и този от финала Варна, Стара Загора и сегашния Югозападен, да ги изправят в шампионска лига и да се види кой кого. Защо така я спряха лигата на Шампионите не с финал, не видяхме много победители във втора игра. За сметка на това някои хора играха януари в Шампионската лига, после пак по градове същите хора - визирам почти всички от т.нар. отбор на куиз клубове от София, то дефакто повечето бяха само от един отбор, но до хората с повече победи / над 8-9-10 / така и не се стигна. Много бих се радвала пак да видим в игра Красимир Александров, Пламен Нуцов и др.

# 79
Отдавна не бях срещала тема, която да ми е толкова лесна, колкото Фантастични герои. Само за Камерън се замислих.

# 80
  • у нас
Добре, че е Олег, за да стане играта малко по-интересна. Иначе само пасове.

# 81
Да, Олег отсрами Югозапада. Останалите бяха по-зле от участниците в текущите издания.

# 82
  • у нас
Интересна игра се получава тази вечер.

# 83
За мен беше удоволствие. Играта беше оспорвана и до последно не се знаеше кой ще победи. Браво.

# 84
  • у нас
Отдавна не е имало такава игра. Много ми хареса. Държа ни до последно в напрежение кой ще победи. Но и тримата участници знаеха и заслужаваха. Поздравления!

# 85
Понякога въпросите са елементарно лесни. Никой не е чувал за Наска (Наско предположи комплексът от дворци Ангкор Ват в Камбоджа).
Напомниха ми за участниците от преди седмица, които не бяха чували популярната туристическа дестинация в съседна държава - Кападокия.

# 86
И днешното предаване не ми беше интересно. Куизъри, но на регионално ниво. Вероятно са най-доброто, но не показаха нищо впечатляващо.

# 87
Песента Незабрава ми е сред любимите, в Бергама съм била (там ни караха да си купуваме някакви много скъпи неща от оникс - пореден неприятен спомен от автобусните екскурзии), а филма за Пач Адамс си го спомням (че е с Робин Уилямс), даван е по телевизията. Мисълта ми е, че тези въпроси не са чак толкова трудни.

# 88
Днес като цяло играха слабо. На финала и двамата бяха с под 100 точки. Наско е имал и по-силни игри, явно се е поуморил.
А червенокосата дама,ако не беше взела отговора на другия играч, щеше да си тръгне с нула точки.

# 89
Безинтересна игра, имаше и по-завързани въпроси, но не беше толкова трудно. А за ониксовите предмети, и аз това си спомних, но от Памуккале. Смятат че живеем още по дърветата.

Общи условия

Активация на акаунт