Последният печели - тема 3

• 11 447
  • 243
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Все е било зле, ама чак толкова не е било... последната сфера са 0 от 10 въпроса и двамата..

# 61
В последния кръг се чудех дали има вариант при който и двамата играчи да се самозанулят...

# 62
Днес не ми хареса. Вярно, млади хора, но доста популярни неща не знаят. А пъ участват и в куизи. Дано утре да е по-добре.

# 63
  • у нас
Ако тази вечер има достоен конкурент, ще го отвее победителя, а ако е като него, ще е голямо мъчение.

# 64
Е, добре - не знаят кой герой ослепява циклоп, не знаят кои са съставните на Великобритания страни (за да отгатват) ... Това не са трудни въпроси!

# 65
  • у нас
Слабо представяне и тази вечер.
Антонио се активизира накрая. Предполагам, че той ще е победител.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 19:51 от Sinara

# 66
  • София
Отговорът на Илия на въпроса за филма "Комбина", че актьорът е Ален Делон, изби рибата.

# 67
  • у нас
Млади момчета... Надявам се да натрупат знания и след време пак да се явят.

# 68
И за Кападокия не са чували. Какво каза победителят - Диарбекир?!

# 69
Победи Антонио, защото знаеше повече от останалите днес. Ще видим отговора на конкуренцията утре, ако въобще има такава.

# 70
  • у нас
Антонио е бил победител и преди. Беше логично да бие той. Третият участник беше в 12 клас. Поздравявам го за смелостта да се яви това момче.

# 71
Сигурно ще има и някакъв суперфинал с победителите от предишните регионални турнири.

# 72
Сигурно ще има и някакъв суперфинал с победителите от предишните регионални турнири.
И аз така очаквам. С нетърпение  очаквам този финал.

# 73
И аз така очаквам. С нетърпение  очаквам този финал.

За целта трябва да се съберат тримата турнирни победители.

# 74
В часовете по химия в училището първото вещество,което успях да възпроизведа беше син камък. Yum

Общи условия

Активация на акаунт