Последният печели - тема 3

• 11 447
  • 243
  •   1
Отговори
# 30
Защо - на Ники Кънчев му казват всичко чрез слушалка?

# 31
Водещият в "Стани богат" си има монитор с информация за въпроса. Участникът също.

# 32
Ники Кънчев всеки път казва, че получава допълнителна информация в слушалката - казвал го е многократно. Когато дава подробности за отговорите.

# 33
  • София
Да, ама там 1 въпрос го мъдрят по 5-10 минути... През което време но е и стихотворение да съчинят.
А в ПП са 10ки въпросите...  с кратки паузи, няма как да му суфлират на Камен с такива подробности през 1 минута...
Аутокю.

# 34
  • София
Може ли някой да ми каже от къде Воденичаров чете отговорите на въпросите? Гледам го и не мога да разбера
Има аутокю на камерата която го дава в близък план и снима само него,
но има и слушалка в ухото

# 35
Пловдивската група се представя доста по-слабо от русенската. Много ме е яд за Мария Чулова, имаше преднина, но я загуби.

# 36
Ауууу, яд ме е за Георги много!
Харесвам Меги, но той играе цяла седмица, пребори се човекът да стигне дотук и тя някак ме оставя с чувството, че спечели наготово.

# 37
Ако трябва да сме точни, крал на Испания е Фелипе 6. Както казаха за Великобритания и Франция кой по ред крал с това име е бил, така и тук трябваше.

# 38
Ауууу, яд ме е за Георги много!
Харесвам Меги, но той играе цяла седмица, пребори се човекът да стигне дотук и тя някак ме оставя с чувството, че спечели наготово.

Като в спортовете, стигаш до четвъртфинала, полуфинала, но на финала губиш и купата я взима някой друг.
И двамата имат пиар, Миглена е участвала в "Голямото преследване", а Георги има сайт и беше гост в предаването "Библиотеката".

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 09:51 от youknow

# 39
Е, да, разбира се. А и той самият на няколко пъти измъква победата благодарение на късметлийска сфера в трети кръг.
Меги не мисля, че ще има особен шанс срещу другите финалисти.

# 40
Много пренапрегнат беше Георги и личеше че се страхува от загуба, според мен. В последните три предавания, по изражението на лицето му и по жестовете при грешен отговор личеше напрежение. На косъм се измъкна два пъти, но вчера нямаше късмет.

# 41
И аз мисля, че Меги няма шанс. Няма толкова знания като другите участници.

# 42
Желая успех на Миглена. В игра никога не се знае, докато не завърши. Всички имат шансове. 

# 43
Меги е лъчезарна жена. Харесвам я.

# 44
Да, Миглена неволно разведрява обстановката. Единствено в "Голямото преследване" беше някакси друга, прекалено сериозна, Радостина изглеждаше по-усмихната.

Общи условия

Активация на акаунт