Последният печели - тема 3

• 13 858
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
  • In The Middle Of Nowhere
W, игра преди известно време, самостоятелно и заедно с мъжа си Десислав(един без коса, ако се сещаш) В днешното предаване Мария се справи чудесно, но Пламен е костелив орех. Интересно ми е кой ще го победи 🤔

# 136
  • София
Сигурно сам ще се откаже, когато се измори. 😁

# 137
Включих някъде към края и не видях представянето. Мария къде е участвала? Позната ми е.
Игра в битката по градове за Стара Загора, а също наскоро и в "Стани богат".
Не мисля, че Професорът ще се откаже, но знам, че са извикани бивши шампиони за негови опонентни и все някога умората ще си каже думата. То не е лесно да се снима по цял ден, на крак, да си постоянно в кондиция, а да има по-свежи играчи.

# 138
  • у нас
Цял ден ли се снима предаването?

# 139
Доколкото знам, събота и неделя, по няколко предавания на ден.
Рекордьорът сам се отказа, но не си спомням след колко предавания.

# 140
  • София
По 6 записа на ден се записват събота и неделя.
Рекорда е на Борис Русев с 34 победи.

# 141
Ехе, цял ден да се записва. Ужас. Това е ненормална работа. Колкото и да знаеш, умората си казва думата.

# 142
  • София
Ехе, цял ден да се записва. Ужас. Това е ненормална работа. Колкото и да знаеш, умората си казва думата.
За 2 съботи и 2 недели се записват 24 записа колкото за 1 месец.
На "Сделка или не" са по 8-9 записа на ден от 08:30 сутринта до 00-01 часа
там за 3 дена записват колкото за 1 месец.

# 143
  • у нас
Къде се изгубихте, банда?
Днес участниците направиха невероятна игра. Пламен спечели и 4 кръг, буквално в последните стотни даде верен отговор.

# 144
Да, днес бяха почти наравно. Трети кръг реши нещата.

# 145
  • у нас
Пак чудесна игра направиха Пламен и опонентът му Георги.

# 146
  • София
Пламен подхожда много тактично и не бърза пръв да натиска бутона на повечето от въпросите, а изчаква опонентите му да натрупат малко точки...все пак. В повечето случаи пък се получава обратен ефект и другите бързат да натиснат бутона преди да са чули въпроса и отговарят грешно, пък Пламен онговаря накрая и правилно. Тоя човек е изумителен...с кеф го гледам 😎

# 147
  • у нас
Да, и на мен ми направи много добро впечатление за това. Много спортменско. Друг път шампионите все гледат те първи да натиснат бутона. Даже си спомням едно предаване, в което трябваше да се реши кой да остане във втори кръг (когато бяха по 4-ма) и многократен победител вместо да ги остави да отговарят само те, защото той имаше голям брой точки, той не им оставяше никакъв шанс и се стигна до дузпи.
Удоволствие е да гледам играта на Пламен. Дано се задържи дълго и бие рекорда за брой участия.

# 148
Тези въпроси за Ангкор Ват и Кападокия са задавани в предавания с обикновени участници, които не бяха чували за тях и даваха тъпи отговори. От същата серия е въпросът за платото Наска.

# 149
  • София
Пламен ги остави да отговарят на въпросите за малко точки, даже беше изостанал по едно време, но рязко дръпна с въпросите от 60т и вече води повече от двойно.

Общи условия

Активация на акаунт