Последният печели - тема 3

• 11 485
  • 243
  •   1
Отговори
# 210
Много ме изнерви победителят, бързаше на лесните въпроси, с някакви части от секундата ги изпреварваше, а можеше поне да не бърза толкова, след като има голяма преднина. Бяха се изнврвили и отчсяли бая и накрая наистина даваха ва банк и натискаха първи на въпроси, на които не може да се предположи какъв ще е въпросът. Дават участниците колко са разочаровани и после го дават него как се кефи колко бил доволен от играта си, че ги изпреварваше на въпроси, които всички знаеха. Радвам се, че промениха регламента и вече е максимум 20 победи.

# 211
Това с бързането на бутона, при явно превъзходство, не го разбирам. Но повечето искат победа на всяка цена.

# 212
Да вземе пример от Испания, която ни пожали. Stuck Out Tongue Winking Eye
А можеше да ни бие с 6:0.

# 213
Има знания Спас и, като чели, престана да се държи толкова надменно. Това с анализа му след играта му ми идва в повече. Като политик, оцелял след вот на недоверие.

# 214
Не знам защо му се връзват и другите да отварят първо максималните точки. Като ги отворят и ги вземе той, 2/3 от предаването играят без мотивация, защото няма смисъл, и да отговорят, няма да се промени резултатът. Само той явно се мотивира и бърза да им вземе и петте точки, независимо колко е натрупал.

# 215
  • Стара Загора
Как се улучиха тази вечер два еднакви въпроса в Последният печели и Стани богат за фестивала Томатина 🍅

# 216
Как се улучиха тази вечер два еднакви въпроса в Последният печели и Стани богат за фестивала Томатина 🍅

Днес не го гледам, но преди няколко предавания пак питаха нещо в ПП в кой град се провежда Томатина. Спас още пи играе? Аз почивка си давам в понеделник от предаването или от "Стани богат", ако сме били някъде навън и закъснеем с прибирането, че много ми идва първо "Стани богат", после "Последният печели", после и "Кой да знае"... Едното обикновено го пропускам.

# 217
  • In The Middle Of Nowhere
Спас е още.. много ми стана досаден, явно до последно ще го гледаме. Май още 5-6 победи му трябват до 20( толкова ли беше максимума по новите правила?)

# 218
Ако побеждава до края на седмицата, Спас ще стане 20-кратен победител. Както изглежда, така ще е.

# 219
Спас е още.. много ми стана досаден, явно до последно ще го гледаме. Май още 5-6 победи му трябват до 20( толкова ли беше максимума по новите правила?)

Досаден, защото хич не се усеща. В някои предавания са доста лесни категориите ли, въпросите ли,  не знам как да го кажа, но се разчита главно на бързина и той ги изпревари, депресира, една скука цялото предаване и накрая много бил доволен от себе си. Спечелят ли някакви точки, бая се напряга, и не е толкова доволен.

# 220
Взеха точки съперниците и изнервиха Спас. Той пък даде 2-3 грешни отговора и е като попарен. Завършил е история, което е споменавал е други предавания, явно тук го е премълчал.

# 221
Този път беше добре, победи за малко Simple Smile)

Усещам, че може лесно да го зачукат Спас с повече теми от областта на химията, физиката и математиката.

# 222
  • у нас
Скоро може и да отпадне.

# 223
Нали по регламент на 20 победи ги гонят. Спас май ще го махат скоро. Най-накрая Joy

# 224
Ох, успокоих се, че не съм единственият зрител на БНТ, който се вълнува от предаването.

Общи условия

Активация на акаунт