Още мъничко остана, през АПРИЛ ще съм щастлива мама

• 15 774
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
добро утро мамчета

честита ни темичка.

благодаря страчи. искам само да подметна на мамите които пускат темите, че последните ги няма на предишните ни темички

аз вече се прибрах в пловдив и мога да пиша колкото ми сърце иска. направо се родих с фонетиката  Laughing .

ние вчера си взехме кошарата както и ваничка с анатомична поставка за нея. не успяхме да вземем стойка за ваничката защото колата се напълни.

мисля тази седмица да напазарувам за болницата, че нали вече сме в 9 и не се знае.

мами от пловдив в понеделник ще се видим нали? че може да ни е за последно да сме всички заедно. стискайте поне до понеделник вечерта  Laughing

аз все така не мога да спя. много рита госпожицата, но какво да се прави предпочитам да не спя защото рита отколкото от притеснение защо не рита.

бенита след като ти разбра, че сте се обърнали с дупето надолу и в моя корем настъпи буря. такова ръчкане и издуване настъпи и сега усещам ритниците на същите места, а същевременно и другаде където не беше ритала преди. мисля си че все още е с главата надолу, но сега се събудих от болка в шийката която не може да се получи от главичката а трябва да ме ръчка с някое краче или ръчичка знам ли и аз. нямам търпение да отида на ЖК за да разбера какво е станало. тъкмо взе да ми се разминава секциото и..... гледам да не мисля за това и си казвам, че си въобразявам, но тази болка която получавам няма как да я измисля нали.

контракции нямам така че не раждам все още поне така си мисля раждалите мами да ми кажат дали може да ме боли защото получавам разкритие а да нямам контракции.  корема ми се е смъкнал доста надолу вече явно момента ще настъпва, но се надявам да изкарам поне още седмица  Laughing

имаше още доста неща за които исках да ви пиша, но сега не се сещам.

лек ден на всички

ако е хубаво времето с някоя мама можем да се засечем на гребната  Laughing

протокола аз ще раждам във весела (ако не ми щукне нещо в последния момент  Laughing)

# 16
Добро утро и слънчев уикенд от нас! Hug
Аз вече една седмица съм в болничен и още не мога да свикна. newsm78
За раждането не ми се мисли от сега, в момента сме на вълна покупки.
Днес ще вземем кошарката и вече нямам търпение да отвори магазина.
За протокола: ще раждам в Майчин дом, Варна.

# 17
Добро утро.Ще помоля Страчи да направи няколко промени за мен-термин 13април,кака Вики 1г10мес,аз вече станах на 26,ще раждам в Тина Киркова-Св.София,най-вероятно ще си искам вип стая.Благодаря.И ние днес ще купуваме кошарка и ако е останало нещо друго,за което не съм се сетила,защото вчера като излизах с дъщеря ми пак купувах основно за нея разни неща,а уж нищо не й трябваше спешно.Днес ще я оставим на леля й да я гледа и ще се отдадем на бебешки пазар.Искам да купя лепенки за пъпче,първия път бях намерила такива на чико и ми бяха много удобни за къпането,но сега нещо не срещам никъде.Ще взема един зехтин за начало и мисля да го ползвам много малко,защото наистина много добре омекотява кожата,но ми е неприятен на аромат,пък ако всичко е наред ще си мажа с мляко за тяло на нивея,с дъщеря ми нямахме проблеми с тази марка,а аз определено съм й фен.Категорично съм против маста-времето е ужасно топло и не е подходящо да се загряват децата допълнително;пробвайте върху себе си ако се съмнявате.Мокри кърпички също съм купила на нивея,от тези които се разтварят във вода,но досега не съм пробвала от тях.С дъщеря ми ползвах на памперс,харесват ми.Исках да ви обърна внимание,че някои бебета,не са много-но все пак ги има,не харесват водата в началото и за да не ги стресирате допълнително е хубаво при някои смени на памперса да ползвате мокри кърпички.Дъщеря ми изпадаше в ужас,когато я събличах и не си представям ако трябваше да я мия всеки път какво щеше да става,естествено всяка вечер я къпех.В Шейново я бяха държали на течение или на студено,като ми я докарваха да я кърмя ръчичките й бяха сини,нищо общо с цвета на тялото,гушкаше се в мен известно време и едва като се стоплеше,започваше да яде,та може би затова не обичаше да е гола и да я мокря.След време това отмина,но в началото мокрите кърпички за мен бяха незаменими.Чао

# 18
Добро утро,
За раждането - аз съм в Майчин дом София. Ще се оглеждам значи за catty_m i stassy.
Хайде весел и слънчев ден !  Hug

# 19
Здравейте всички.
За информацията на първа страница - според доктора очаквам момче. Ще раждам във Токуда.

# 20
  • София
Здравейте. Аз ще раждам в Шейново.
И мен ме е затресла някаква депресия последните няколко дена. Нищо не ми се прави и никъде не ми се ходи. И аз съм само от леглото до масата и обратно  ooooh! Страшна работа. Май искам по-скоро да идва това бебе, че още цял месец, ще ми се овиди.....  #Crazy

# 21
Добро утро  preggo,
За протокола - ще раждам в Тина Киркова и най-вероятно ще съм в двойна ВИП-стая, ако има свободна.
Хубав ден от мен!  Flowers Sunflower sun Flowers Bouquet

# 22
Хайде и аз да се включа в новата тема!Страчи,поздравления!!! Peace
Да я напълним само с хубави новини и прекрасни бебета.
Страчи,като правиш корекции,моля те,поправи и моите години вече на 33-рожд.дата-21.12.1973год.;а  на баткото-12.06.1998год. .А за раждането-планираме да е в Окръжна болница-Варна.Дано не ми сече котка път.
Днес съм на запис на тоновете и довечера ще докладвам.
Приятен ден и да разходите коремчетата!

Последна редакция: сб, 17 мар 2007, 11:31 от larsen

# 23
  • Пловдив
Добро утро  Hug
сега пак шпионирах какво става при мартенки и се сетих, че щах да правя едни сравнения за нощниците в Селена
та... специално за Филка и Марая, че с тях го коментирахме
ето какви са нощниците в Селена Simple Smile
http://images14.snimka.bg/002352914.jpg и
http://snimka.bg/album.php?album_id=111569&view=1&photo=17
А за обличането на бебчетата преди изписване -
http://images14.snimka.bg/002338800.jpg
Вижда се, че обуват гащеризончето на голи крачета, та се оказва, че не е задължително да е трислойно с ританки Simple Smile

# 24
Добро утро !   bouquet
За първата страничка - мами, моля казвайте си рожденните дати, а не на колко години сте, така ще си честитим рд-тата и няма да се налага постоянно да правим корекции, същото се отнася и за годинките на първите ви дечица  Hug
Аз вчера успях да се свържа с моя док - казах му за Таласемията при баща ми и той "изпуфтя в телефона тежко" и каза, че каквото е станало е станало вече, но вероятността да има проблем е малка  Praynig Което не ме успокои особено  Sad Питах го за това моя сърцебиене всяка вечер от 1 месец и той ме прати на кардиолог в четвъртък, та ще видим какво ще кажат.
За протектор за матрак - от къде си взехте, че другата седмица ще се правят последни покупки ?

# 25
Бенитка, ама на снимкта гледам, че и космонавт има, така че според мен е добре да се носят и ританки, аз поне ще взема, защото нашите бебета не са за космонавт newsm78

# 26
  • Пловдив
Страчи, май си права, че има още нещо под одеялцето. Сега като се вгледах, това беличкото не са били ръкавички, а ръкавчета.
Но така или иначе и аз съм приготвила и ританки, макар, че с тези температури....

# 27
  • Попово
За изписването смятам да взема-шапчица,  боди- дълъг ръкав, костюмче- ританки и блузка, цяло гащеризонче- памучно, порт бебе. Ако е необходимо и времето застудее: жилетка и панталонче, но не ми се вярва  Thinking

# 28
Добро утрооооо!!!
Деня е супер за разходки!!!

Бенита,благодаря за снимките,явно няма да ни е нужна нощница-страстоубийка...там ще ни дадат Mr. Green,макар че изглегдат доста прилично Simple Smileа,за 3-те пласта дрешки,мисля че трябва да си преценим индивидуално, че в това хубаво време не е задължително да е навлякано,нали има и пелена(аз не взимам абсолютно всичко за задължително на лекцийте)

.....вече нямам търпение,не ми се чака повече..искам да раждам....така ми се искаше бебчо да е рибка като нас двамата,но май не останаха мн.дни...ще се пръкне някое овенче и ще ни разкаже играта #Crazy #Crazy

за протокола.рожд.дата 20.03 75г.

# 29
misho4ka,Аз съм така от доста време...няма спасение..вероятно докато не родя,правих си изследвания,всичко ми е о.к.,имам по високо кръвно пия допегит и  аспирин-баер за отоците,пробвах да ям червено цвекло(намаляло отоците),вдигах краката...какво ли още не..вече съм се примирила и чакам раждането..дано тогава да ми мине.Може и нищо да няма,но говори с доктора си,защото подуването понякога е от нарушена дейност на бъбреците(виж си албумина)или от високо кръвно!!Нека се изкажат по опитните мами,това което пиша е само от собствени самонаблюдения а при теб може да нещо др.

Общи условия

Активация на акаунт