Още мъничко остана, през АПРИЛ ще съм щастлива мама

• 15 767
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте на всички!
Честито на всички мами, които си имат бебчета, да са им живи и здрави!
За протокола рожденна дата 17.05.1977, ще раждам в Окръжна болница - София.
Приятен ден!

# 46
  • Попово
Моята рожденна дата е 20.10.1975, а на баткото  е 9.11.21996  Hug

# 47
Аз да питам - има ли някой, който ще си прави разходка в Южния парк и в Парка на свободата, че съм замислила към 14ч. да излезнем на разходка с половинката, та ще се радвам да се засечем с някой Hug
Филка, според мен, най-добре почни да пускаш на мъжа ти, свекър и свекърва ти филмчета за израждането, за всеки случай  Joy Та като нищо да те пишат по вестниците  Whistling За юни - ще сме на линия Peace

# 48
  • София
Аз ще съм в Южния парк след 13.30 часа с още една мама с която сме идвали заедно на училище. Може и да се видим там.

# 49
  • Чехия
Старчи, сега като чета и ми идва на ум, че сърцебиенето при теб най-вероятно е компенсаторна реакция от това че имаш нисък Хемоглобин.Хем . отговаря за пренасянето на кислорода до тъканите.
Получава се защото се влошава тъканото хранене и организма наваксва с по-бърз ритам на сърцето да доставя по-слабо наситена с кислород кръв.

# 50
450, аз чакам половинката да се прибере, та предполагам че към 14-14:30 ще сме в парка... дано да се засечем... Hug
Иве, не знам и аз... но странното е, че се появи преди месец, когато ми се качи хемоглобина на 98  newsm78 Ще видим в четвъртък какво ще каже док.

# 51
Добро утро !   bouquet
За първата страничка - мами, моля казвайте си рожденните дати, а не на колко години сте, така ще си честитим рд-тата и няма да се налага постоянно да правим корекции, същото се отнася и за годинките на първите ви дечица  Hug
Аз вчера успях да се свържа с моя док - казах му за Таласемията при баща ми и той "изпуфтя в телефона тежко" и каза, че каквото е станало е станало вече, но вероятността да има проблем е малка  Praynig Което не ме успокои особено  Sad Питах го за това моя сърцебиене всяка вечер от 1 месец и той ме прати на кардиолог в четвъртък, та ще видим какво ще кажат.
За протектор за матрак - от къде си взехте, че другата седмица ще се правят последни покупки ?

Аз си взех протектор за матрак от Штъркел на Стамболийски-около 20лв беше.

Последна редакция: сб, 17 мар 2007, 13:22 от mariah

# 52
Здравейте момичета.
Да се запиша и аз за протокола на първа страница - живот и здраве ще раждам в Шейново.

# 53
Идеята за болниците е много добра!  Peace
Аз ще раждам в АГ - Варна (надяваме се във ВИП стая...).  Родена съм на 20 Май 1975 г. Синът ми е роден на 12 Септември 1999г. (в 11,15 часа  Heart Eyes).
За разлика от повечето от Вас, ние с таткото се надяваме дребното да се роди зодия Телец, така сме го планували, ама природата си знае работата (таткото също е Телец, 5 дни е по - голям от мен).
Тези нощнички на снимките изглеждат много по - прилично от обичайните за държавните болници, само малко ме учуди това късо ръкавче????? Като знам каква ледена треска ме тресе след раждането на Васил... Идваше ми да си облека кожух, а навън беше 25 градуса.
Аз също търсих днес по бебешките магазини компресите (лепенките...) за пъпче на Чико, но не ги намерих. Ако някоя мама от Варна е виждала скоро, нека пише!
Поздрави и приятен слънчев ден!

# 54
  • на североизток
Здравейте и от мен в новата темичка!
Ще раждам в МБАЛ Шумен /нямам друг избор за съжаление/.
Родена съм на 05.10.1977,а баткото на 10.08.2004г.
Весел и слънчев ден, момичета!
Радвайте на прекрасното време! Hug

# 55
Sve_dim, аз съм на 21.05  Wink ама съм на границата м/у телец и близнаци. Peace
Май само аз съм си в къщи още
Sad

# 56
Здравейте! Hug
Аз съм лъвче - на 9.08.1980 и ще раждам в болницата в нашия град, засега друг вариант няма. Sad

По темата за нощниците - мисля да раждам с нощница от болницата, а после да си облека моята, която е с дълъг ръкав. И задължително ще съм с хавлиени чорапи!
Казват, че първите часове след раждането ти е много студено, а през това време лежиш с торба пясък на корема, забравена от всички Confused

Да ви се похваля: най-после си намерих крема на Avent за зърна! Вчера случайно открих един бебешки магазин на другия край на града. Малко се чудех има ли смисъл да питам, като знам как на другите места ме гледаха странно, но се престраших и - късметът ми проработи Peace

Слънчев и спокоен уикенд!  sun

# 57
Доста отдавна не съм писала, но макар че от 22.02 съм официално в болнични, все още ходя на работа всеки ден...а вие пишете толкова бързо, че вечер преди да заспя ми остава време само да изчета какво сте написали през деня Embarassed
Иначе за протокола: родена съм на 31.05.1982 г. във Враца.
А ще раждам в " Райна Княгиня", някъде между 28.03 - 07.04 : поне така показа видеозона при последния преглед при лекарката.
Поне до момента бебето ми е момиченце, първо Grinning

# 58
Здравейте в този слънчев ден! Simple Smile

Родена съм на 09 Октомври 1977, а баткото Марти е на 01 Март 2001. Много се надявам бебечо да се появи след 1-ви април, че март месец ни е доста натоварен откъм рожденни дни, а и още една рибка ... малко в повече ще ни дойде Wink

Тази година ставам на 30г, Марти ще е първокласник и ще си имаме второ бебе! Много важна година за мен! Simple Smile

# 59
Zdraveite mami!Za protokola,rodena sym na 10.04.1979,a 6te rajdam sekcio na 07.04 v 11:30 vyv Maichin dom-Varna.Bebcho 6te e vtoroto mi momchence!

Общи условия

Активация на акаунт