Ясновидци - тема 47

• 56 156
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте! Има ли някой, който е ползвал услугите на Аз Вещицата  за изчистване от магии и негативни въздействия? Има ли подобряване след това?

# 211
Здравейте! Има ли някой, който е ползвал услугите на Аз Вещицата  за изчистване от магии и негативни въздействия? Има ли подобряване след това?

Здравейте,

измамница е. Не се лъжете да изпращате куп пари предварително ще ви излъже.

Благодаря,

# 212
Доста негативни мнения за тази жена, включая и себе си.

# 213
  • гр. София
Таролина на мен много неща ми е познавала

За Ваня Спасова мнения? Много й е скъпа консултацията, струва ли си?
Напишете в търсачката Ваня Спасова. Няколко пъти съм писала за нея.

# 214
Аз за съжаление не съм от доволните.  Не може на жена в менопауза да предричаш бременност. Малко в сферата на мечтите ми се видя гледането, но пък съм съгласна, че няма 100% познаваемост никъде, така че нямам нищо против жената. Който иска да ми пише за контакт.

# 215
И на мен не ми позна, каза неща, които не се случиха. Не е лоша жената, но няма дарба според мен.

# 216
Аз чакам още 10 дни до края на март и ако не ми се случи това ,което предрече преди време ,ще пиша че не съм доволна .За сега няма наченки да стане .

# 217
Аз чакам още 10 дни до края на март и ако не ми се случи това ,което предрече преди време ,ще пиша че не съм доволна .За сега няма наченки да стане .
За жената с обикновените карти ли става въпрос?

# 218
# 219
Аз я потърсих няколко дена, след гледането, имах проблем, и исках да видя, дали ще откликне. Вдигна ми, изслуша ме, каза кога ще ми звънне, по месинджър имам предвид, и ми върна отговор, без такса,  нж може би има дарба, защото не ми гледаше на карти, докато говорехме, беше около 5 мин. Накрая, много набързо и зададох въпрос, за моя близка, чийто приятел я тормози по много шлифован начин, жената ми каза, че този е безобразен лъжец, направо психопат, лъже за самоличността си,  и и точи от енергията на приятелката ми, приковал я е към него, и ако тя не иска да си тръгне, няма да се раздели с него. Пак казвам, това беше без карти....например, на Азис една от лелите, но не сестра на майка му, а жена на чичо му, Ани се казва, крие дарбата си, като се прави, че гледа на карти. Така или иначе, при мен нещата не са розови, но сега се сещам, че Теменужка и тази дама, ми казаха едно и също за бащата на дъщеря ми и новото му семейство. Иначе в личен план, казаното от двете е различно, но не се изключват, тоест, може всичко казано да се случи.. Остава да чакам, но Теменужга не вдига, след като и писах, че един от сроковете и мина, и няма резултат....то може и да има,  ама не е стигнало до мен....

# 220
Здравейте! Може ли някой да ми напише на ЛС координати на жената с картите? Благодаря! 🍀

# 221
😂😂😂😂😂😂😂😂

# 222
Благодаря на писалите ми нанлично! 🌸 Ще дам отзив щом мине срещата ми с нея  😊

# 223
Ще помоля да се спре Спам-а с тази жена с картите. Масово нови профили пишете именно за нея, което е показно защо.

# 224
Аз лично се регистрирах във форума точно за да успея да се свържа с жената, някой да може да ми даде контакт. Иначе нямах намерение да пиша тук. Винаги само съм чела коментари в този форум.
На края на месеца ми даде час (надявах се по-скоро да е…).
Та… поне моят профил не е фейк. И аз като всички вас търся човек, който да успее да ми обясни как стоят нещата с една ситуация в живота ми, за съжаление само човек с дарба може да каже.

Ако някой може да препоръча междувременно и ясновиждащ за Пловдив или от разстояние. Мен ме интересува да видя има ли вмешателство или не и дали е изчистено такова.
За сега съм в задънена улица.

Ще помоля да се спре Спам-а с тази жена с картите. Масово нови профили пишете именно за нея, което е показно защо.

Общи условия

Активация на акаунт