Ясновидци - тема 47

• 58 251
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
elinor.k, предлагам отново да прочетете поста ми. Няколко пъти, ако Ви се налага. Не ме интересува дали въпросната познава или не познава. Коментирам, че е неетично да се говори за магии. И не търся под вола теле. В езотериката, а не само, има нещо наречено етика. Съжалявам, че се налага да го обяснявам.
Защо да е неетично? Много странно....

# 346
В тези неща няма етика или естетика. Има болка,проблеми, тъга.... Темата не е за изучаване на езотерика, а за намиране на помощ.
До колко може да има етичен елементи то това може да са коментари върху способност на даден човек да помага и отношението му. С годините тука се показа, че хорските неволи се ползват за добър бизнес. В такъв случай всякакви етични норми отпадат, уви.
По действията и реалните неща се прави трезва преценка, останалото е блянове и илюзия.
Дано всеки намери решение за своите проблеми!

# 347
Абсолютно Ви подкрепям и съм съгласна с вашето мнение! Много точно казано. А относно жената с картите - тя на кой ли не казва, че има намеса....В крайна сметка всеки има право да си казва каквото пожелае - важното е дали избираме да му повярваме или не?
elinor.k, предлагам отново да прочетете поста ми. Няколко пъти, ако Ви се налага. Не ме интересува дали въпросната познава или не познава. Коментирам, че е неетично да се говори за магии. И не търся под вола теле. В езотериката, а и не само, има нещо наречено етика. Съжалявам, че се налага да го обяснявам.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 09:48 от Nelyyy

# 348
Отговорността е изцяло на питащият! И като цяло в живота отговорността е лична, индивидуална, както и убежденията ни. Човек сам избира на какво и в какво да вярва. Когато тръгваш към нещо в този живот, значи вече си направил избор да тръгнеш. Не зная защо не само тук, а като цяло хората продължават да съдят другите и да ги правят отговорни за личните си неуспехи или успехи. Човек сам решава накъде да тръгне или какъв избор да направи! И да говорите за етика, няма никакъв смисъл. Защо другите "трябва" да са като вас, етични...? Нещо смятам, че цялостната идея за съществуване убягва все повече на човечеството и не зная, защо не приемате, че всички сме различни, с различни ценности, предпочитания и пр. Искате да бъдете приемани, не може да приемете различията на другите... миии... ваш избор. Стига с това съдене и чувство за жертвеност след поредният си ЛИЧЕН избор.

# 349
Скрит текст:
elinor.k, предлагам отново да прочетете поста ми. Няколко пъти, ако Ви се налага. Не ме интересува дали въпросната познава или не познава. Коментирам, че е неетично да се говори за магии. И не търся под вола теле. В езотериката, а не само, има нещо наречено етика. Съжалявам, че се налага да го обяснявам.
Защо да е неетично? Много странно....
Обяснила съм в предишен коментар. Отделно има достатъчно източници в интернет, които разискват темата с етиката в езотериката.

# 350
Аз чакам още 10 дни до края на март и ако не ми се случи това ,което предрече преди време ,ще пиша че не съм доволна .За сега няма наченки да стане .
Резултат има ли или поне изглед да се случи ?

# 351
Не.Март изтече.А говорих с нея началото на февруари.Нищо не се случи и нямаше и наченки да стане.

# 352
Не.Март изтече.А говорих с нея началото на февруари.Нищо не се случи и нямаше и наченки да стане.
Извинявайте,но за коя става въпрос,че нещо изпуснах нишката....Thinking
Благодаря,извинявам се!

# 353
Извинявайте,но за коя става въпрос,че нещо изпуснах нишката....Thinking
Благодаря,извинявам се!
Жената с обикновените карти

# 354
А нещо друго позна ли ви?

# 355
Позна за колежката ми само,където ме нервира постоянно Joy Но аз очаквах някаква промяна да дойде при мен, ама няма да стане.

# 356
Направих си рийдинг при Стелина,след няколко позитивни коментара тук в темата.
Не съм доволна,според мен не разчете добре енергията.
На два от въпросите рийдинга и нямаше нищо общо с реалността.
На другите два хвана някои неща ,но пак имаше много голямо разминаване с реалната ситуация.

# 357
Направих си рийдинг при Стелина,след няколко позитивни коментара тук в темата.
Не съм доволна,според мен не разчете добре енергията.
На два от въпросите рийдинга и нямаше нищо общо с реалността.
На другите два хвана някои неща ,но пак имаше много голямо разминаване с реалната ситуация.
Ееее аз я гледам във фб и се бях замислила за нея защото ни харесва общото четене
Благодаря ви спестих поне една такса

# 358
Момичета и момчета, някой от вас има ли телефона на Фатме от Несебър?
Загубил съм го...

# 359
Здравейте, какво е мнението за тази жена? Прави ми восъколеене, отливите са 3,като изчиства отрицателна енергия(магия) и взима 80лева.,също с отливките прави и защита. Каза ми кой прави лошото. Искаше след това да и се обадя след 1 седмица и да кажа как се чувствам и тогава ми каза, че има нужда още 1 път да се направи восъколеенето.Има ли някой, който да и се е обаждал?   Казва се Деси.              https://www.facebook.com/share/p/18YfBznNW6/

Общи условия

Активация на акаунт