Ясновидци - тема 47

• 58 242
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, какво е мнението за тази жена? Прави ми восъколеене, отливите са 3,като изчиства отрицателна енергия(магия) и взима 80лева.,също с отливките прави и защита. Каза ми кой прави лошото. Искаше след това да и се обадя след 1 седмица и да кажа как се чувствам и тогава ми каза, че има нужда още 1 път да се направи восъколеенето.Има ли някой, който да и се е обаждал?   Казва се Деси.              https://www.facebook.com/share/p/18YfBznNW6/
Аз знам, че с висъколеене не може да се изчисти магия. Може да съм в грешка.

# 361
Момичета и момчета, някой от вас има ли телефона на Фатме от Несебър?
Загубил съм го...
0898535435

# 362
Здравейте, какво е мнението за тази жена? Прави ми восъколеене, отливите са 3,като изчиства отрицателна енергия(магия) и взима 80лева.,също с отливките прави и защита. Каза ми кой прави лошото. Искаше след това да и се обадя след 1 седмица и да кажа как се чувствам и тогава ми каза, че има нужда още 1 път да се направи восъколеенето.Има ли някой, който да и се е обаждал?   Казва се Деси.              https://www.facebook.com/share/p/18YfBznNW6/

Може да се чисти магия сигурна съм.

# 363
С восък може да се изчисти стрес,уплах ,заключен късмет..Ако една магия е направена от вещо лице ,за лоши неща ,восъка няма да помогне ,никога !!!!

# 364
С восък може да се изчисти стрес,уплах ,заключен късмет..Ако една магия е направена от вещо лице ,за лоши неща ,восъка няма да помогне ,никога !!!!
Бъркате ритуала с леене на куршум. Восъколеенето доста помага....

# 365
Леенето на восък е същото както леенето на куршум. С оловото обаче може да се правят повече неща,визирам изчистване.
НО всичко зависи от човека, който лее оловото, респективно восъка. И по двете може да се прави точна диагностика, и двете свалят стрес, уроки, уплах,.....
За мен предлагане на восъколеене в промо пакет за месец е меко казано несериозно. Не я познавам дамата, но при такъв текст изобщо не бих се и допитал до нея.
Тези, които леят нямат реклама и пари не вземат - колкото им оставиш. Но могат да поискат от теб да си носиш оловото/восъка. Обикновенно казват, че от тях е баянето а от Господ помощта.

# 366
Обърнах се към нея, защото нямах време да чакам и да търся други, за да чистят, като гледам тук колко се писа и изписа.Няма никой. При тези, които съм ходила преди години, като Ивелина Христова от Пловдив ми взе 50лв. за восъколеене, но това беше преди 10г.,сега  съм чувала, че е много повече. Щерона сега само за гледане взимала 50лв.За чистене да не говорим.

# 367
Обърнах се към нея, защото нямах време да чакам и да търся други, за да чистят, като гледам тук колко се писа и изписа.Няма никой. При тези, които съм ходила преди години, като Ивелина Христова от Пловдив ми взе 50лв. за восъколеене, но това беше преди 10г.,сега  съм чувала, че е много повече. Щерона сега само за гледане взимала 50лв.За чистене да не говорим.

Не съм много запозната с восъколеенето, но аз във фейсбук попаднах на една жена, която взема 45лв за тази процедура. За диагностиката даже не ми взе пари жената. Не искам да правя реклама, за това просто потърсете във ФБ групи за това и все ще попаднете на човек. 🙂

Само да вметна, че се лее восък и от разстояние Simple Smile

# 368
Обърнах се към нея, защото нямах време да чакам и да търся други, за да чистят, като гледам тук колко се писа и изписа.Няма никой. При тези, които съм ходила преди години, като Ивелина Христова от Пловдив ми взе 50лв. за восъколеене, но това беше преди 10г.,сега  съм чувала, че е много повече. Щерона сега само за гледане взимала 50лв.За чистене да не говорим.

Не съм много запозната с восъколеенето, но аз във фейсбук попаднах на една жена, която взема 45лв за тази процедура. За диагностиката даже не ми взе пари жената. Не искам да правя реклама, за това просто потърсете във ФБ групи за това и все ще попаднете на човек. 🙂

Само да вметна, че се лее восък и от разстояние Simple Smile
Коя е жената, която взима 45лв. за восъколеене?Пишете кординати моля.

# 369
Абсолютно Ви подкрепям и съм съгласна с вашето мнение! Много точно казано. А относно жената с картите - тя на кой ли не казва, че има намеса....В крайна сметка всеки има право да си казва каквото пожелае - важното е дали избираме да му повярваме или не?
elinor.k, предлагам отново да прочетете поста ми. Няколко пъти, ако Ви се налага. Не ме интересува дали въпросната познава или не познава. Коментирам, че е неетично да се говори за магии. И не търся под вола теле. В езотериката, а и не само, има нещо наречено етика. Съжалявам, че се налага да го обяснявам.
На мен не ми е казала, че имам  намеса, магия и такива неща.
Лично аз съм със смесени чувства, но бях много емоционално объркана и не си зададох въпросите, не исках да разбера повече неща,  затова и се въздържах да дам  мнение за  нея и само четях. Но позна едно  нещо, че  ще стане,   което изобщо изключвах за  възможност. Е..стана  след седмица , дори спорих с нея, че е невъзможно  това. Дано другото се случи, че...лоша  работа, което пък също невъзможно  ми се струва. Иначе за светена вода, сол и такива неща и на мен каза, но аз се обадих по много тъжен проблем или ..смъртен случай за който се чувствам отговорна. Каза ми хубави неща за бъдещето донякъде, ама  аз не вярвам изобщо нещо такова да стигне до мен и се случи.  Но има  поне едно нещо, което позна и се случи без дори да питам   за него , защото изобщо го изключвах за проблем  да имам  точно там.

# 370
И аз съм от изчистените точно по този начин. В продължение на година и половина, търсих, ходих и дадох адски много пари за НИЩО. Чистенето беше бавно, но при мен бяха много негативите. В началото не вярвах, че ще помогне, но с всеки път след чистене, идвах на себе си и влизах в нормалното ежедневие и най-вече мислене. Забравих да уточня, че не просто восъколеене, а ритуал с восъколеене (не съм наясно точно какво е, но усещаш чистенето и то го усещаш главоломно). Но трябва човека да е минал обучение и да знае какво прави. Иначе под път и над път леят восък.

# 371
От много вещо лице ми бяха негативите и точно ритуал с восъколеене ме изчисти. Да, бавно, но много успешно. Зависи на кой ще попаднем. Преди да намеря тази жена, 5 ми ляха восък, но даже и минимално не се подобрих, все едно не се беше случвало.

# 372
Това нещо с леене от разстояние за мен лично е много несериозно. Това не е гледане, това е чистене !
Всеки който лее иска да си на място или ако не може ( да има твоя дреха /бельо ), което после ще се облече и ще се носи1-2-3 дни. Това с дрехат се прави и при много малки деца или много болни хора които не могат да отидат.
И при оловото и при восъка се дава отливката която после се слага под възглавницата и "болния" спи върху нея 3-10-40 дни ( в зависимост от това какво са му казали и как се лее ) и после се хвърля на голяма вода.
Така че това с дистанционните изчиствания ....

# 373
И аз съм от изчистените точно по този начин. В продължение на година и половина, търсих, ходих и дадох адски много пари за НИЩО. Чистенето беше бавно, но при мен бяха много негативите. В началото не вярвах, че ще помогне, но с всеки път след чистене, идвах на себе си и влизах в нормалното ежедневие и най-вече мислене. Забравих да уточня, че не просто восъколеене, а ритуал с восъколеене (не съм наясно точно какво е, но усещаш чистенето и то го усещаш главоломно). Но трябва човека да е минал обучение и да знае какво прави. Иначе под път и над път леят восък.

А коя е жената може ли да споделите

# 374

А коя е жената може ли да споделите
  https://www.facebook.com/share/15FTDgFB2c/

Общи условия

Активация на акаунт