Ясновидци - тема 47

• 55 940
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, пиша да кажа за развитието към момента при мен и восъколеенето от Виктория Събева.
Не й писах повече от събота, когато каза, че днес ще ми изпрати резултат.
Е изпрати ми чак днес. Не съм я заплашвала с жалби и т.н нито да ми върне парите.
Изпратила ми е само снимка на восъка нищо повече за сега.
Предполагам някога ще пише какво означава.
Ами това е за сега и ще пиша, когато ми изпрати обратна връзка, ако го направи.
Предупреди я, че ние в бг мама, вече знаем за нейната некоректност, и няма да се обръщаме съм нея. Покажи и го. Айде. Иначе ги е изяла и изпила парите вече....и че и ние разбираме от восъколеене, и може да я поправим, ако нещо излъже..   Така де, нека се стресне.

# 451
Здравейте спешно ми трябва някой който прави ритуали за събиране на разделени двойки благодаря !

Здравейте!Точно една приятелка,която е по ритуалите ми обясняваше колко е доволна от някаква жена Денка от Тик Ток...
Може ли да не е по тик ток понеже по телефони и тик тоци мисля че е шарлатанска история ??

# 452
Здравейте,малко от моята лична история и въпроса ми за помощ ще споделя...
СПЕШНО търся някой,който да изчисти черна копанарска магия..но наистина да изчисти,а не просто така както досега.От 2месеца съм в обикаляне на врачки,баячки ,гледачки ,восъци и напразни обещания,че ще го развалят...
Като информация събрана знам,че е със снимката ми,къде, как, защо не разбрах...
От тук идва и потресаващото в цялата история,което е,че човекът,който ми я направил ме преследва,буквално е луд казаха гледачките,за психиатрия...
Оттам съм доста наплашена какво може да направи в бъдеще не е мн ясно ...
Да допълня,че не сме имали никакви любовни отношения и т.н..,преди мн години сме се виждали 2пъти за 20 минути ...
Ще помоля и от отчаяние вече ,всички координати ,които не искате да се видят тук да ми пратите на лично,(но наистина да може да я развали)

# 453
СПЕШНО търся някой,който да изчисти черна копанарска магия..но наистина да изчисти,а не просто така както досега.От 2месеца съм в обикаляне на врачки,баячки ,гледачки ,восъци и напразни обещания,че ще го развалят...
От тук идва и потресаващото в цялата история,което е,че човекът,който ми я направил ме преследва,буквално е луд казаха гледачките,за психиатрия...
Да допълня,че не сме имали никакви любовни отношения и т.н..,преди мн години сме се виждали 2пъти за 20 минути ...
Ще помоля и от отчаяние вече ,всички координати ,които не искате да се видят тук да ми пратите на лично,(но наистина да може да я развали)
Може да не е копанарска. За съжаление, съм чувала, че копанарската не се чисти. Запиши няколко молигви за здраве в черква, като за начало, докато намериш изход от ситуацията. С копанарска магия, досега да си легнала на умирачка.....искам малко да те успокоя....

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 13:08 от Liliange

# 454

Добре, а от колко места е "потвърдено", че имаш точно такава? И големият въпрос, там откъдето си получила тази информация, не попита ли как да я "спра", "блокирам" и т.н.
Втори въпрос - ти усетила ли си някакво влияние? Нещо да се случва? Тук трябва много да се внимава - хората, като чуят нещо такова и се психират много сериозно. Аз не казвам че няма такива неща или да гледаш с лека ръка, но има много неща, които се случват поради нормални причини и без помоща на магии. Представи, че имаш Ангел-пазител, който се грижи за теб. 
Забелязвам, че е масово явление, на някой да му кажат, че има магия, но да не попита как да я спре, или как да се справи.

# 455
Потвърдено е,че е черна да
А колкото и до др отговор на дамата,не съм добре от години ...лягам на легло и не мога да стана,за млад човек е стряскащо...
Изпадам в депресии и мисли от сорта,че живота няма смисъл,също имам случки на косъм от смъртта,постоянно се оглеждам и имам чувството, че някой ме следи
Имах мн странни бодежи в сърцето,ходих на лекар каза всичко нормално..
Не мога да ви ги опиша,но беше странно,сякаш някой ти боде сърцето някъде другаде ...
И на 2хил процента знам ,че я имам ,защото самия човек,който я е направил ми желае смъртта ....
Не ми се връща мн към тези спомени ...но да черна е,дори че май е за смърт ...
Моя основен въпрос е има ли някой,който ще я развали или няма в България?
Досега се опарих при аз вещицата,някакъв вещер от клипче,който също празни обещания,от една ясновидка в града ...и т.н

# 456
А не сте ли се замисляла, че тези симптоми може да са на психологическа основа?
Просто питам, не се заяждам.
Тревожните разстройства изглеждат по точно такъв начин.

# 457
Здравейте, някой правил ли е таро консултация с тази дама, има невероятни отзиви за нея, била уж най -добрата с най голям % сбъдване .....https://www.facebook.com/profile.php?id=61559648039099
   Никой ли не си е правил таро четене при Християна Иванова, интуитивен таро четец, има над 45 хил последователи, има много добри отзиви за нея във фейсбук страницата й, искаше ми се да разбера дали някой реално си е правил при нея консултация и дали е доволен наистина, защото обмислям да си направя.

# 458
Не съм си правила четене при въпросната Християна Иванова, но влязох да разгледам профила й. Не знам защо се говори за подобна бройка последователи. Аз като отворя профила виждам 18 хил., а не над 40 хил.

Имам какво да кажа за т.нар. четения, които прави, но ще замълча. Единствено ще кажа, че да коментира публично колеги, които се занимават с таро, по този грозен начин и с тези грозни епитети е изключително непрофесионално. Коментира лично Пламена Пенева и после коментира и такива, които качват видеа в youtube. Не е красиво да се раздават подобни оценки между колеги. Друг не съм чула да си го позволява. Единствено съм чувала да изразят добри впечатления от някого, но не и да плюят така.

# 459
И аз останах с лоши впечатление, точно защото коментира колеги, които правят таро четене. Гледах въпросните клипове с оплюванията по Памела вчера, и бях меко-казано възмутена. Не е професионално отношение това, нито колегиално…

# 460
Съгласна съм с Вас, Rebel Rebel, и аз погледнах профила на тази жена вчера, когато някой постна линка, и ми направи ужасно грозно впечатление особено по адрес на Пламена, от която аз останах много доволна. Но дори и да не бях останала доволна от Пламена, пак бих го сметнала за много непрофесионално и не бих се допитала до такава личност. Съжалявам, мое мнение:)

# 461
Съгласна съм с Вас, Rebel Rebel, и аз погледнах профила на тази жена вчера, когато някой постна линка, и ми направи ужасно грозно впечатление особено по адрес на Пламена, от която аз останах много доволна. Но дори и да не бях останала доволна от Пламена, пак бих го сметнала за много непрофесионално и не бих се допитала до такава личност. Съжалявам, мое мнение:)  Здравейте, Памела Пенева, колко време отделя, защото  профила й пише, че записва часове през 30 мин., това е много кратко време , ако имаш допълнителни въпроси, означава ли че като минат 30 минути ще ти затвори телефона, в крайна сметка има цена 60 лв, трябва да прави поне 1 час обширно гледане..моля да споделите при Вас как е било. ..Благодаря!

# 462
Съгласна съм с Вас, Rebel Rebel, и аз погледнах профила на тази жена вчера, когато някой постна линка, и ми направи ужасно грозно впечатление особено по адрес на Пламена, от която аз останах много доволна. Но дори и да не бях останала доволна от Пламена, пак бих го сметнала за много непрофесионално и не бих се допитала до такава личност. Съжалявам, мое мнение:)  Здравейте, Памела Пенева, колко време отделя, защото  профила й пише, че записва часове през 30 мин., това е много кратко време , ако имаш допълнителни въпроси, означава ли че като минат 30 минути ще ти затвори телефона, в крайна сметка има цена 60 лв, трябва да прави поне 1 час обширно гледане..моля да споделите при Вас как е било. ..Благодаря!

Здравейте! Пламена ми отдели малко повече от 30 мин, някъде колко 35-40мин. Като ви се обади по месинджър, ви пита какво ви интересува и тогава започвате да задавате въпросите, тя ги задава на картите и каквато карта излезе, тя ви я показва и анализира по картите, както се показва. Аз си записвах всичко в тефтера, тя няма против това. Според мен това време е достатъчно, защото основно вие си задавате въпросите, но ако искате да ви отдели повече време, можете да се уговорите с нея, вече за заплащането не зная как ще бъде. Успех, дано ви помогне Simple Smile)

# 463
Съгласна съм с Вас, Rebel Rebel, и аз погледнах профила на тази жена вчера, когато някой постна линка, и ми направи ужасно грозно впечатление особено по адрес на Пламена, от която аз останах много доволна. Но дори и да не бях останала доволна от Пламена, пак бих го сметнала за много непрофесионално и не бих се допитала до такава личност. Съжалявам, мое мнение:)  Здравейте, Памела Пенева, колко време отделя, защото  профила й пише, че записва часове през 30 мин., това е много кратко време , ако имаш допълнителни въпроси, означава ли че като минат 30 минути ще ти затвори телефона, в крайна сметка има цена 60 лв, трябва да прави поне 1 час обширно гледане..моля да споделите при Вас как е било. ..Благодаря!

Здравейте! Пламена ми отдели малко повече от 30 мин, някъде колко 35-40мин. Като ви се обади по месинджър, ви пита какво ви интересува и тогава започвате да задавате въпросите, тя ги задава на картите и каквато карта излезе, тя ви я показва и анализира по картите, както се показва. Аз си записвах всичко в тефтера, тя няма против това. Според мен това време е достатъчно, защото основно вие си задавате въпросите, но ако искате да ви отдели повече време, можете да се уговорите с нея, вече за заплащането не зная как ще бъде. Успех, дано ви помогне Simple Smile)
Благодаря за споделянето. А имате ли реализирано събитие вече от нея, и доколко познава текуща ситуация?

# 464
Съгласна съм с Вас, Rebel Rebel, и аз погледнах профила на тази жена вчера, когато някой постна линка, и ми направи ужасно грозно впечатление особено по адрес на Пламена, от която аз останах много доволна. Но дори и да не бях останала доволна от Пламена, пак бих го сметнала за много непрофесионално и не бих се допитала до такава личност. Съжалявам, мое мнение:)  Здравейте, Памела Пенева, колко време отделя, защото  профила й пише, че записва часове през 30 мин., това е много кратко време , ако имаш допълнителни въпроси, означава ли че като минат 30 минути ще ти затвори телефона, в крайна сметка има цена 60 лв, трябва да прави поне 1 час обширно гледане..моля да споделите при Вас как е било. ..Благодаря!

Благодаря за споделянето. А имате ли реализирано събитие вече от нея, и доколко познава текуща ситуация?

Аз имам ...Два пъти съм се консултирала с нея в рамките на година и стана както каза,но не точно в срока,който предрече..Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт