Не трябваше да казвам, че това което ми каза тази жена преди 6 месеца стана 1:1, за да не е реклама ли? Писаха ми на лично още 2 момичета, които са си правили консултация с нея и са изключително доволни и впечатлени - sundayholiday86 и Hrisyia, ако решат да напишат тук. Една моя приятелка също си прави четене с нея, но тя не пише във форума. А колежката, която ми я препоръча каза, че от години ползва услугите й и много й помага. Нали това е идеята да казваме от кого сме доволни или не. Изпратено с любов например, е много мила, подробно обяснява, но за нещо конкретно, което ми каза, стана точно обратното - и това съм го писала миналата година, както и за всички, с които съм се консултирла, за да сме си полезни.
Дано се включи още някой да сподели мнение
[/quote]
Аз потвърждавам,че съм много доволна от тази жена! Правих си таро четене наскоро при нея. Нещата ги каза така,както в действителност са. Аз бях изумена колко точно ми описа човека ,който ме интересуваше. Без да ми задава въпроси, дори тя самата каза,че не иска знае нищо, а картите ще ѝ го покажат. За мен тя наистина е най- добрата. И тъй като досега съм правила веднъж такава консултация, но беше по-кратка, ми отдели над 2 часа, първо, за да обясни коя карта какво означава. И в хода на четенето, на всеки мой въпрос ми изпращаше на снимка картите по вайбър и детайлно обясняваше кое какво означава. Може да звучи като реклама, но наистина за мен е най-добрата.