Ясновидци - тема 47

• 55 839
  • 757
  •   2
Отговори
# 510
Ако коментарът е към мен, искам да ви уверя, че не правя реклама на никого - само по телефона съм говорила с нея. Тя ме помоли да не й публикувам телефона просто и ми даде имейл. От около 2 г. започнах да се консултирам с различни тароложки (не знам дали това и терминът), и винаги съм споделяла тук впечатленията си.
Не трябваше да казвам, че това което ми каза тази жена преди 6 месеца стана 1:1, за да не е реклама ли? Писаха ми на лично още 2 момичета, които са си правили консултация с нея и са изключително доволни и впечатлени - sundayholiday86  и Hrisyia, ако решат да напишат тук. Една моя приятелка също си прави четене с нея, но тя не пише във форума. А колежката, която ми я препоръча каза, че от години ползва услугите й и много й помага. Нали това е идеята да казваме от кого сме доволни или не. Изпратено с любов например, е много мила, подробно обяснява, но за нещо конкретно, което ми каза, стана точно обратното - и това съм го писала миналата година, както и за всички, с които съм се консултирла, за да сме си полезни.
Да и аз чакам някой да се включи иначе ми е малко “рекламка” уж да не я пишем публично но ето имейл… както с жената с обикновените карти и 99% от коментираните досега
[/quote]
Дано се включи още някой да сподели мнение
[/quote]

Аз потвърждавам,че съм много доволна от тази жена! Правих си таро четене наскоро при нея. Нещата ги каза така,както в действителност са. Аз бях изумена колко точно ми описа човека ,който ме интересуваше. Без да ми задава въпроси, дори тя самата каза,че не иска знае нищо, а картите ще ѝ го покажат. За мен тя наистина е най- добрата. И тъй като досега съм правила веднъж такава консултация, но беше по-кратка, ми отдели над 2 часа, първо, за да обясни коя карта какво означава. И в хода на четенето, на всеки мой въпрос ми изпращаше на снимка картите по вайбър и детайлно обясняваше кое какво означава. Може да звучи като реклама, но наистина за мен е най-добрата.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 19:59 от Hrisiya

# 511
За коя жена става дума?

# 512
Здравейте. Търся човек, който разваля магии и от които сте останали наистина доволни. Може и на лично.

# 513
Здравейте. Търся човек, който разваля магии и от които сте останали наистина доволни. Може и на лично.
В колко теми трябва да пуснете едно и също съобщение ?
Тази тема е за ясновидци.

# 514
Ако коментарът е към мен, искам да ви уверя, че не правя реклама на никого - само по телефона съм говорила с нея. Тя ме помоли да не й публикувам телефона просто и ми даде имейл. От около 2 г. започнах да се консултирам с различни тароложки (не знам дали това и терминът), и винаги съм споделяла тук впечатленията си.
Не трябваше да казвам, че това което ми каза тази жена преди 6 месеца стана 1:1, за да не е реклама ли? Писаха ми на лично още 2 момичета, които са си правили консултация с нея и са изключително доволни и впечатлени - sundayholiday86  и Hrisyia, ако решат да напишат тук. Една моя приятелка също си прави четене с нея, но тя не пише във форума. А колежката, която ми я препоръча каза, че от години ползва услугите й и много й помага. Нали това е идеята да казваме от кого сме доволни или не. Изпратено с любов например, е много мила, подробно обяснява, но за нещо конкретно, което ми каза, стана точно обратното - и това съм го писала миналата година, както и за всички, с които съм се консултирла, за да сме си полезни.
Да и аз чакам някой да се включи иначе ми е малко “рекламка” уж да не я пишем публично но ето имейл… както с жената с обикновените карти и 99% от коментираните досега
Дано се включи още някой да сподели мнение
[/quote]

Аз потвърждавам,че съм много доволна от тази жена! Правих си таро четене наскоро при нея. Нещата ги каза така,както в действителност са. Аз бях изумена колко точно ми описа човека ,който ме интересуваше. Без да ми задава въпроси, дори тя самата каза,че не иска знае нищо, а картите ще ѝ го покажат. За мен тя наистина е най- добрата. И тъй като досега съм правила веднъж такава консултация, но беше по-кратка, ми отдели над 2 часа, първо, за да обясни коя карта какво означава. И в хода на четенето, на всеки мой въпрос ми изпращаше на снимка картите по вайбър и детайлно обясняваше кое какво означава. Може да звучи като реклама, но наистина за мен е най-добрата.
[/quote]

Коя жена? Може ли координати?

# 515
Тарото показва ли бъдеще,чувала съм,че улавя моментното състояние,а дефакто четения правят за година,от друг човек за 3 мес напред можело да покаже,то излиза като гледане на кафе,карти и други.Примерно  ти казват ,че до 5мес  ще срещнеш мъжа на живота си или ще се разделиш с някого ако имаш проблеми и зададеш такъв въпрос, или до 2 год ще постройш къща,ще започнеш работа,ще намериш лечение и така нататък....то  логическ
и работа си търсиш,трябва да се работи за да отцелееш,лекар си търсиш за да оздравееш,ако имашэили ти паднат пари къща ще направиш ,ако това ти е желанието,и мъж може да си намериш ,но може и да не си каквото и да правиш,там не се знае,човешките отношения са сложнии  има едно НО  и АКО.....на кой са му предрекли с таро решаване на такива проблеми и е станало,не всичко зависи от теб самия  да предприемеш действия за да стане дадено нещо.

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 07:09 от Meikana

# 516
На мен с Таро никога не са ми познавали бъдещето. Винаги е описвало настоящето и мислите ми в момента. С всяка крачка се променяме, променяме и желанията си. Според мен се дават варианти, които от сегашното ни мислене биха могли да се материализират в бъдеще, но биха могли, не е задължително. Установих, че се получава сугестия. Тоест, повлияло ни е казаното и сме го предизвикали. Няма нищо странно и чак толкова невероятно, ако нещо се случи. Но специално за Таро... може да ти помогне и то самият четящ картите, защото все пак са предимно непознати хора, които ти дават и друга гледна точка, за която досега не си се замислял, а се оказва правилната за теб в този момент.

# 517
На мен са ми познавали за бъдеще,но само с обикновени карти!С Таро нищо досега не е станало,то е само за моментна енергия според мен!Правила съм четения при няколко таролози и нищо не се случи!

# 518
Христос Воскресе !!!Бъдете здрави и благословени! Нека щастието и късмета да са постоянни ваши спътници в живота  ви!

# 519
Здравейте, не знам дали е по темата. Ново попълнение съм тук, но дали има някой от вас, който може да ми каже каква ми е аурата. Важно ми е да я знам, тъй като имам нещо предвид

# 520
Някой може ли да даде актуално мнение за жените от Люлин, които леят куршум и гледат?

# 521
Здравейте,пак съм аз с пак същия си въпрос
Просто за да знам накъде да се ориентирам и какво да правя...
Има ли някой в България,който да развали черна магия?
Вече след толкова неуспешни ходения,пари силите ми и звънене всъщност осъзнах ,че или няма тук или трудно ще намеря...

# 522
  • там, където ми харесва
Аз знаех един ама той починал. Аз също търся някой.

# 523
Стига с тия магии! Цял живот живея с нагнетената ми мисъл, че имам магия, за да не се задържа мъж около мен. Ами, да, когато вярвам силно в това и е станало част от съществото ми едва ли не, така ще е. Осъзнаване и решение се иска само и единствено да си смените камбанарията. Всеки е подвластен наистина да му се влияе. Това може да е съседката, която в момента не е на кеф и ви се е изрепчила тогава, когато и вие не сте в силата си и веднага магия и уроки. Магията е като подарък - вие решавате дали да го вземете. Всеки има слаби моменти в живота си, но не трябва да се поддавате и оставате в тях дълго. Иска се мислене и решение, че не искате да е така. Хващате се и се взимате в ръце просто. Всеки сам за себе си решава дали ще допусне модерно наречения "негатив". Една дълга наум, а защо не и на глас и ще видите как ви се променя погледа за живота.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 14:35 от Viollaa

# 524
Опитвам се да не обръщам внимание ,но то пък се прекалява...Вижте за да бъда по учтива ...дамата ,която се пише violla ..
Та тъй ..пояснява пак ,аз бях написала но няма кой да чете явно
Та така пиша пак ...не е съседката,а е момче,което не е наред,мисля че на всички четящи постовете, става ясно ,че човек който не е добре, едва ли е здраво мислещ...
Пояснявам че също така ме преследва в реалността ,но явно пак не е прочетено ...
Та така от цялата ми лична история тук мисля че става ясно , че проблема е сериозен...
Та мисля ,че темите са точно затова и точно да си помагаме нали затова са създадени
или аз съм се объркала
Ако е така моля да ме поправите ...
Който не му харесва или му идват повече въпросите ми,които са свързани с темата може да не ги чете
Благодаря за вниманието
Благодаря и на тези,които се опитват да ми помогнат🙏🙏🙏

Общи условия

Активация на акаунт