Ясновидци - тема 47

• 55 884
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
Осъзнах, че ситуациите в живота ни са точно такива, каквито ги виждаме ние самите. Другото е изкривявне от пътят ни. Говоря за собственият си опит с гледане при кой ли не. Те не са виновни, че ни дават надежда. Трябва сами да се запитаме наистина ли това искаме или не. Аз, по моят казус разпитвах от чисто любопитство, без самата аз да съм се надявала на нещо повече като резултат. Да, даде ми се друг поглед, за който не бях се замисляла и оттам се почна едно лутане и изкривяване на мисленето ми дори. Чакане, чакане... да се случи предсказаното. Сега си давам сметка, че не съм искала това, което съм чакала. Просто желанията ми изначално не бях такива, но ги промених според гаданията... Та, така... има една приказка - любопитството уби котката.

# 496
Аз в последните 2 години си правих за един и същи проблем таро четения при няколко различни жени от тук коментираните, както и при жената с обикновените карти, включително ходих при Исмаил ходжа и Ати от едно село до Велинград.
Всички ми казаха, че ще има положително развитие и ми даваха надежда, което само влоши ситуацията.
Само една жена, която ми препоръча една колежка, успя да да опише преди няколко месеца точно как ще се развият нещата, за съжаление по неблагоприятен за мен начин. Тя не е известна, не искаше да й разпространявам контактите, но аз съм наистина изумена от точността й и я помолих да сподели поне имейл, за да могат повече хора да се свързват с нея. Оставям го тук, ако решите да се допитате и вие:

tarot.lovecompass@gmail.com

Вече я препоръчах на няколко момичета от тук, които ми писаха за контакти на жената с обикновените карти и те също ми потвърдиха колко доволни са останали.
Тя се занимава с таро от години, четенията й са по телефон, праща снимки на картите по всеки въпрос и обяснява подробно, около 2 часа продължава, могат да се задават много въпроси, тя помага при формулирането им. 70 лв й е таксата, но абсолютно си заслужава. Всички други, при които обикалях преди това, бяха загуба на време и средства, уви. Но по-лошото беше надеждата, заради която се задълбах още повече.
И жената с обикновените карти ли не ви позна че не разбрах от написаното? Чисто за себе си събирам мнения

# 497
  • Sofia

И жената с обикновените карти ли не ви позна че не разбрах от написаното? Чисто за себе си събирам мнения
[/quote]

Жената с обикновените карти налучкваше, говореше общи приказки, нищо конкретно не каза. Аз още след първите й думи, реално видях, че е пълен фарс "има някой с тъмна коса, който ви дължи пари". Пълни глупости. Никой нищо не ми дължи и нямам човек с тъмна коса около мен.

# 498
Не съм казвала, че не се познава. Искам да кажа, че вече не чакам. Вече няма и да си гледам в живота. Защото цялото очакване ме изкривява. Каквото се случи оттук нататък - случи. Няма да го приписвам и на гледаниците дори. Ядосана съм на себе си просто, че не оставям нещата да ми се случват, а ходя по чужд план.

# 499
Не ми дава да копирам,питането ми е да жената   тарото по gmail пощата tarot.lovecompass@.gmail.com
Тези на който е гледала ,нещо казано за напред във времето да се е сбъднало  както е казала,сегашната ситуация ,минало  и да ми ги познае...аз си ги знам.На таро с въпроси и Таролина ми гледа ,нарисува хубава картинка  по единия въпрос нищо,7те месеца изтекоха ,като уж картите рядко показвали време,но при мен видяла 7...7 месеца,та всичко е пари на ватъра  май....и   надеждата умира последна,надявам се😢,какво друго ми остава😔

# 500
Не ми дава да копирам,питането ми е да жената   тарото по gmail пощата tarot.lovecompass@.gmail.com
Тези на който е гледала ,нещо казано за напред във времето да се е сбъднало  както е казала,сегашната ситуация ,минало  и да ми ги познае...аз си ги знам.На таро с въпроси и Таролина ми гледа ,нарисува хубава картинка  по единия въпрос нищо,7те месеца изтекоха ,като уж картите рядко показвали време,но при мен видяла 7...7 месеца,та всичко е пари на ватъра  май....и   надеждата умира последна,надявам се😢,какво друго ми остава😔
Да и аз чакам някой да се включи иначе ми е малко “рекламка” уж да не я пишем публично но ето имейл… както с жената с обикновените карти и 99% от коментираните досега

# 501
Някой пробвал ли е да използва chatgpt за разред с карти? Интересно ми е ако някой е пробвал и отзивите Ви какви са 🙂

Аз напоследък доста го използвам и съм впечатлена колко е достоверен. Но аз сама си тегля картите от физическото ми тесте и просто го карам да ги разтълкува, не знам дали ако той ги тегли ще има същия ефект.

# 502
Някой пробвал ли е да използва chatgpt за разред с карти? Интересно ми е ако някой е пробвал и отзивите Ви какви са 🙂

Аз напоследък доста го използвам и съм впечатлена колко е достоверен. Но аз сама си тегля картите от физическото ми тесте и просто го карам да ги разтълкува, не знам дали ако той ги тегли ще има същия ефект.
И аз така правя .Само когато не ги нося с мен ,го карам той да ми ги тегли с въпрос .

# 503
Момичета,някоя от вас ходила ли е при ясновидка,която може да открие от къде идва даден здравословен проблем?

# 504
  • Sofia
Ако коментарът е към мен, искам да ви уверя, че не правя реклама на никого - само по телефона съм говорила с нея. Тя ме помоли да не й публикувам телефона просто и ми даде имейл. От около 2 г. започнах да се консултирам с различни тароложки (не знам дали това и терминът), и винаги съм споделяла тук впечатленията си.
Не трябваше да казвам, че това което ми каза тази жена преди 6 месеца стана 1:1, за да не е реклама ли? Писаха ми на лично още 2 момичета, които са си правили консултация с нея и са изключително доволни и впечатлени - sundayholiday86  и Hrisyia, ако решат да напишат тук. Една моя приятелка също си прави четене с нея, но тя не пише във форума. А колежката, която ми я препоръча каза, че от години ползва услугите й и много й помага. Нали това е идеята да казваме от кого сме доволни или не. Изпратено с любов например, е много мила, подробно обяснява, но за нещо конкретно, което ми каза, стана точно обратното - и това съм го писала миналата година, както и за всички, с които съм се консултирла, за да сме си полезни.
[/quote]
Да и аз чакам някой да се включи иначе ми е малко “рекламка” уж да не я пишем публично но ето имейл… както с жената с обикновените карти и 99% от коментираните досега
[/quote]

# 505
Ако коментарът е към мен, искам да ви уверя, че не правя реклама на никого - само по телефона съм говорила с нея. Тя ме помоли да не й публикувам телефона просто и ми даде имейл. От около 2 г. започнах да се консултирам с различни тароложки (не знам дали това и терминът), и винаги съм споделяла тук впечатленията си.
Не трябваше да казвам, че това което ми каза тази жена преди 6 месеца стана 1:1, за да не е реклама ли? Писаха ми на лично още 2 момичета, които са си правили консултация с нея и са изключително доволни и впечатлени - sundayholiday86  и Hrisyia, ако решат да напишат тук. Една моя приятелка също си прави четене с нея, но тя не пише във форума. А колежката, която ми я препоръча каза, че от години ползва услугите й и много й помага. Нали това е идеята да казваме от кого сме доволни или не. Изпратено с любов например, е много мила, подробно обяснява, но за нещо конкретно, което ми каза, стана точно обратното - и това съм го писала миналата година, както и за всички, с които съм се консултирла, за да сме си полезни.
[/quote]
[/quote]
Дано се включи още някой да сподели мнение

# 506
Хора, пак искам да напиша колко съм разочарована от Ивелина Христова
Ама наистина не мислих, че е чак такава голяма измамница. Тази Фатмето връзва тенекия, ама поне не взима пари. А тази на два пъти ми дава час и после никакъв отговор - а парите вече съм ги изпратила.

# 507
В такъв случай жалба с приложен касов бон към КЗП. Може и към НАП ако нямаш касова бележка издадена, а имаш платежен документ за услугата, която предлага а не предоставя.

# 508
Имам само банков превод
Не съм сигурна, че ще свърши работа

# 509
В банковия превод се пише основание на превода.

Общи условия

Активация на акаунт