Ясновидци - тема 47

• 55 859
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Някой изгорял с пари от Ивелина Христова?

Дааа, измамница е. Не и се доверявайте!

# 481
Има ли смисъл да подавам молба в КЗП?

# 482
Според мен, ако сте заплатила за услуга, която не е свършена, (например таро четене, което не е направила, а вие сте предплатила) може да сезирате кзп. Но ако е, защото има разминаване например в четенето, или не знам какви услуги сте ползвала - не смятам, че е доказуемо провинението ѝ. Нямам представа как се регулират този тип услуги от държавните органи.

# 483
Някой изгорял с пари от Ивелина Христова?

Аз преди години с 50лв...
Много пъти ми е отговаряла на въпроси и реших накрая да се консултирам с нея лично.Заплатих 50лв и в уговорения ден и час изчезна...Така и не се случи тази консултация..Писах,писах и все изчeзваше,и накрая се отказах...
Междудругото ползвам услугите на сестрата на Ивелина Христова - Мила Христова и смея да твърдя,че съм доволна.Ивелина също ми е познавала,но не винаги.Тя има личен сайт нов/Ивелина/ на който отговаря срещу 10 лв на въпрос,които се превеждат чрез банкова карта.Забелязала съм,че ако отговори тя е точна,но ако е отговор записан готов/защото се лучва в 70 % от случаите/няма абсолютно никаква познаваемост..

# 484
Здравейте!Някой използвал ли е услугите на Тонка Славова Димитрова във Фейсбук.Групата е ,сензитиви гратис,кристали,ритуали,заклинания и всичко за добрата магия.
Не намирам отзиви за нея.Попадам на отделни нейни постове разбирам,че лее восък ,прави ритуали и амулети,но до там.Преди да се реша да я потърся бих желала да чуя мнение,ако някой е използвал услугите и Simple Smile

# 485
Ама аз горя за втори път така. Първия път беше с 40 лева май. Сега й пратих 80 лева!!! Ясно е, че е моя грешка. Обаче понеже на въпросите отговаря точно, не мислих, че е измамница. Все пак взима пари за нищо

# 486
Aми ще ви е обеца на ухото, като сте изгоряла веднъж, да не се доверявате втори път.

# 487
Някой пробвал ли е да използва chatgpt за разред с карти? Интересно ми е ако някой е пробвал и отзивите Ви какви са 🙂

# 488
Аз нали така и не получих абсолютно никакво разяснение от Виктория Събета относно восъколеенето, та попитах chatgtp тълкува ли той. Еми направи някакъв анализ, ся колко е достоверно не знам Joy
За първи път ми тълкуват восъколеене. Но пък ми даде обяснение относно фигурата и символиката, нещо, което и другите правят.
Но Виктория Събева много се изложи. Е да след повече от седмица ми изпрати някаква снимка и нищо повече..

# 489
Някой пробвал ли е да използва chatgpt за разред с карти? Интересно ми е ако някой е пробвал и отзивите Ви какви са 🙂
  Здравейте, аз го пробвах, изумена съм от точността, прави много верни таро подредби Simple Smile. Вие пробвахте ли го?

# 490
Здравейте!Някой използвал ли е услугите на Тонка Славова Димитрова във Фейсбук.Групата е ,сензитиви гратис,кристали,ритуали,заклинания и всичко за добрата магия.
Не намирам отзиви за нея.Попадам на отделни нейни постове разбирам,че лее восък ,прави ритуали и амулети,но до там.Преди да се реша да я потърся бих желала да чуя мнение,ако някой е използвал услугите и Simple Smile

Ох и аз питах, ама явно няма никой Кото да е бил при нея. Трябва да вляза в групата. Може да имам познати там 😁

# 491
Аз пробвам редовно. И на Таро и на Ленорман, всичко е точно, доволна съм.

# 492
Да, и на мен ми се струва доста вярно. А и пробвах да извъртя въпросите по различен начин и всеки път едно и също, не е съвпадение май. Чак се учудих и минстана интересно.
  Здравейте, аз го пробвах, изумена съм от точността, прави много верни таро подредби Simple Smile. Вие пробвахте ли го?

# 493
Няма как електронна система да даде реален резултат. Там разбъркването на картите е по зададен алгоритъм, докато в реалността алгоритъм няма. Пробвал съм с он-лайн теглена на карти и интерпретация на изтеглените ( по-специално Ленорманд и голямо подреждане )  ами съвсем далече са от реалната ситуация.
Единствено имаше някакви попадения, когато аз съм избирал карти от цялата колода обърнати такива и съответно програмата ги е интерпретирала.
За това питая и съмнения, че много от навъдилите се напоследък гледащи на карти ползват он-лайн задаване на въпроси и тълкуване/четене.
Не бих се доверил на електронно гледане на карти.

# 494
  • Sofia
Аз в последните 2 години си правих за един и същи проблем таро четения при няколко различни жени от тук коментираните, както и при жената с обикновените карти, включително ходих при Исмаил ходжа и Ати от едно село до Велинград.
Всички ми казаха, че ще има положително развитие и ми даваха надежда, което само влоши ситуацията.
Само една жена, която ми препоръча една колежка, успя да да опише преди няколко месеца точно как ще се развият нещата, за съжаление по неблагоприятен за мен начин. Тя не е известна, не искаше да й разпространявам контактите, но аз съм наистина изумена от точността й и я помолих да сподели поне имейл, за да могат повече хора да се свързват с нея. Оставям го тук, ако решите да се допитате и вие:

tarot.lovecompass@gmail.com

Вече я препоръчах на няколко момичета от тук, които ми писаха за контакти на жената с обикновените карти и те също ми потвърдиха колко доволни са останали.
Тя се занимава с таро от години, четенията й са по телефон, праща снимки на картите по всеки въпрос и обяснява подробно, около 2 часа продължава, могат да се задават много въпроси, тя помага при формулирането им. 70 лв й е таксата, но абсолютно си заслужава. Всички други, при които обикалях преди това, бяха загуба на време и средства, уви. Но по-лошото беше надеждата, заради която се задълбах още повече.

Общи условия

Активация на акаунт