Ясновидци - тема 47

• 55 910
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Сега, без да се заяждам. Ходи по вас и ви омагьосва ли? Или някой него е омагьосал? Не вярвам. Освен, ако вие не сте му правила магия, която се е обърнала срещу вас... Говорите за човек, който не е наред, преследва ви в реалността и смятате, че причината е магия??? Защо не се обърнете към полицията?
Наистина не вдявам...

# 526
Не желая да се занимавам с вас...просто нямам нерви да ви давам подробности относно личния ми живот
Ще вметна за вас специално че съм достатъчно зает човек да се занимавам да правя магии на когото и да било ..и съм наясно че ще ми се върне ..а с това на главата ми ми е достатъчно ...
Въпроса ми към вас последен е какво мислите че мога да пусна като жалба в полицията,ако може да ме насочите ще съм благодарна
Та пиша в жалбата еди кой си ми направи магия и ме следи с колата си
И кой ще вземе несериозно
Пуснала съм жалби поради друго и само ще ви разясня ,че те искат доказателства за да се случи жалба или оплакване или каквото и да било
Моля ви осмисляне преди да пишете ,защото наистина май не е мн обмислено мнението ви
Приключвам коментара си дотук ,не желая повече да отговарям,просто ще подмина
Благодаря и приятна вечер желая на всички в групата😊

# 527
Здравейте,малко от моята лична история и въпроса ми за помощ ще споделя...
СПЕШНО търся някой,който да изчисти черна копанарска магия..но наистина да изчисти,а не просто така както досега.От 2месеца съм в обикаляне на врачки,баячки ,гледачки ,восъци и напразни обещания,че ще го развалят...
Като информация събрана знам,че е със снимката ми,къде, как, защо не разбрах...
От тук идва и потресаващото в цялата история,което е,че човекът,който ми я направил ме преследва,буквално е луд казаха гледачките,за психиатрия...
Оттам съм доста наплашена какво може да направи в бъдеще не е мн ясно ...
Да допълня,че не сме имали никакви любовни отношения и т.н..,преди мн години сме се виждали 2пъти за 20 минути ...
Ще помоля и от отчаяние вече ,всички координати ,които не искате да се видят тук да ми пратите на лично,(но наистина да може да я развали)
Кой ти "диагностицира" тази магия? Бая дълъг списък мога да дам сигурно на такива, които са ми "разваляли" подобна без резултат. Не искам да те отчайвам, но май няма такъв човек или поне аз за 15 г. не намерих. Но наистина поне кажи кой ти даде тази "диагноза", доколкото разбирам не е един човек.

# 528
  • там, където ми харесва
При мен диагностицираха някакъв мъж от миналото които бил имал такава магия сега кои точно е не знам кои му я е правил също не знам ама защо излиза при мен? Че дали съществува нещо такова си нямам идея!!!

# 529
Магията е като подарък - вие решавате дали да го вземете.
Доста сериозна глупост в 1 кратко изречение. Някой отива при човек, който прави магии и поръчва да ми направят магия, и от мен зависи дали ще я приема!? Ако ставаше така...

# 530
Точно така става 😊

Едитвам, за да обясня. Когато допускате този и онзи в живота си, дали за да му се харесате, дали, за да му угодите на всяка цена, дали, за да се докажете пред някого, то вие му позволявате да ви влияе по всякакъв начин. И докато разберете, че човекът е с нечисти мисли и користни цели насочен към вас, но вие сте вече уязвими с него, да, може да ви навреди със своята енергия, дали умишлено насочена към вас(магия) или просто се поддавате на влиянието му върху вас на битово ниво като обиди, неискани съвети или позволявате да ви дава оценка за самите вас, лошо. Това е магията! Вие решавате дали някой ще остане в живота ви да ви манипулира или не. Има и едно друго нещо, наречено достойнство, което, ако го нямате, пак лошо. Не отстоявате себе си и сте лабилни, слаби и пр. Разграден двор, в който може всеки да влезне. Просто е.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 20:00 от Viollaa

# 531
Точно така става, когато нямаш нищо направено. На приказки е много лесно...

При мен диагностицираха някакъв мъж от миналото които бил имал такава магия сега кои точно е не знам кои му я е правил също не знам ама защо излиза при мен? Че дали съществува нещо такова си нямам идея!!!
Не разбрах, на друг човек е правена магия, а са ти казали, че се е прехвърлила върху теб?

# 532
  • там, където ми харесва
Не. Просто излезе такъв човек на мое гледане. На мен дали може да се прехвърли си нямам идея?

# 533
Темата е за ясновидци, моля придържайте се към това!

Няма такова нещо като магията я приемаш или не - това е външна негативна намеса!
Ако са ти направили - чистиш. Отричането при добре направено злонамерено въздействие е чиста проба самозаблуда.

# 534
Госпожо или госпожице Виола,вие не знаете ситуациите на хората или техния живот...
Коментарите ви са меко казано абсурдни и без никаква мисъл
Разяснява малко повече за вас ,не съм имала никакви отношения с въпросното момче
Виждала съм го преди 9години когато бях 12 клас на една пейка в двора на гимназията ,той беше познат на моята съученичка,с която се движех и просто дойде
Аз съм казала най много 5думи,защото не бях от най-приказливите...
Та по чата сме си разменяли 50изречения това е ..
Какво се случва,той явно ме харесал , но с течение на обстоятелствата аз започвам работа и университет,и се запознавам с др момче ,като с този нямам контакт ,ед ми остава във фб в приятели и това е...Та той явно решава че ще ми отмъсти и ми прави магия,тъй като очевидно не е добре,както разясних...тъй като той е от едно село я прави там при някаква копанарка
След това се опитваше да ме раздели с приятеля ми ,няма да пиша по -подробно,мисля че е ясно за всички здраво мислещи хора ...
И т.н ,нз как мога да приема това като подарък ...
Нз още ще продължавате ли да се заяждате или бях по -ясна с личния си разказ?
Забравих да вметна,че самия човек ми казва ,че е седял в олтара срещу мен и приятеля ми и ни е гледал ...и също така че мн пъти е идвал до нас,за да ме види
Ако на някой това му се струва нормално ок,но на мен не ми се струва...

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 20:32 от Buterflyyylove

# 535
Не. Просто излезе такъв човек на мое гледане. На мен дали може да се прехвърли си нямам идея?
След като е направена конкретно за някой друг, не виждам как ще има влияние върху теб.

Няма такова нещо като магията я приемаш или не - това е външна негативна намеса!
Ако са ти направили - чистиш. Отричането при добре направено злонамерено въздействие е чиста проба самозаблуда.
Тя като гледам въобще не говори за магия, а за вмешателство на човек в личния живот на друг под формата на манипулация, което няма нищо общо с магия. Насочена негативна енергия от такъв човек също не мога да окачествя като магия, макар това да е същината на магията.

Иначе казваш чистиш, но от последния път, в който влязох тук и ти си изчистил колкото мен...Така я чистим, че не остана неизчистено и резултатът е едно голямо нищо.

Та той явно решава че ще ми отмъсти и ми прави магия,тъй като очевидно не е добре,както разясних...
То има ли човек, който би направил това и да е добре с главата...

И т.н ,нз как мога да приема това като подарък ...
Тя има предвид, че от теб зависи дали ще я приемеш, че да те "хване". Или по-скоро от теб зависи дали ще позволиш на някой да те манипулира, което пак казвам няма нишо общо с правенето на магии.

# 536
Явно пак ни е ясно,нз колко по ясно да го напиша
Имам направена черна магия от въпросния човек във въпросното село,от което е
Магията е правена при ходжа и ми казаха че мн трудно ще я разваля..уточнявам пак
Правена е при жена,която се занимава професионално само с черни магии.Та тя от това си изкарва хляба ..
Наистина са излишни тези не помагащи коментари ...
Та ще помоля който знае такъв човек,моля да ми пише на лично,тъй като явно въпроса ми по темата ..раздразни мн хора
Тъй като имах тежък ден решавам да прекратя ..Благодаря на всички,които ке опитват да ми помогнат на лични ❣️
Смятам че всички сме хора и трябва да си помагаме в общи ситуации ,но явно не всички са на това мнение

# 537
Хора, прехвърлете се в темата за магии.

# 538
Не видях тази тема ,то и не ми излезе
Последното мнение от 2018...

# 539

Общи условия

Активация на акаунт