Ясновидци - тема 47

• 55 885
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Ритуала е такъв, че самия човек трябва да изхвърли оловото/восъка. В някой случаи восъка се заравя и в земята. Не съм чувал до сега някой друг да изхвърля олово/восък и то преди да се е спало върху него!
Не знам, на мен такова нещо не ми вдъхва доверие.

# 601
Ритуала е такъв, че самия човек трябва да изхвърли оловото/восъка. В някой случаи восъка се заравя и в земята. Не съм чувал до сега някой друг да изхвърля олово/восък и то преди да се е спало върху него!
Не знам, на мен такова нещо не ми вдъхва доверие.
така,като се замисля,сте права... Ходя да ми леят куршум от време на време ,и винаги ми дава оловото ...
Много съм наивна ... Здраве да е ...
А изобщо някой някъде да е доволен от такова восъколеене ?

# 602
  • там, където ми харесва
Аз съм си гледала на восък и за мен показва много точно. Не са ми го давали и не знам какъв ефект трябва да има. Чувала съм , че изчиства негатив.

# 603
Здравейте някои знае ли нещо за Шериф от Порой

# 604
Здравейте, мнение за Светла Горанова? Не мога да открия за нея в темата

# 605
Здравейте, имате ли мнение за Валентина Желева и Ивелина Христова за изчистване на негативни въздействия.

Аз правих при Валентина Желева восъколеене ,вчера ми прати дрехата да спя върху нея една нощ. Изпрати ми и три яйца ,ножица и разни неща и описание как да спя върху яйцата три нощи ,за да се изчисти негативното , което е при мен. Леенето 20 лв ,за "ритуала " с яйцата ми искаше 54 лв ... За резултат нищо не мога да кажа. За пръв път правя восъколене и изобщо нещо за изчистване с яйца 🙄 ... Ще видим с времето предполагам. Споделям мнение буквално от преди няколко дни и контакт с нея. Не знам защо ,но на нея се доверих . Имах колебания между нея и Десислава ,Плевенско . Ако някой има опит ,нека сподели
Тя общо взето репертоара и е един и същ. За Валентина Желева говоря. Но резултат нула.
И аз бях при Валентина от Ямбол, преди две години. Никакъв резултат мисля, че просто печели от хорската мъка. Прави ми восъколеене, някакви яйца и ножица, хвърляха се в река и накрая много пари за нищо.

# 606
Това, онази женица ли е, която и името си не е написала правилно във Фейсбук 😃 Влентина се е писала. Чух се с нея миналата година, уж по телефона нещо ми разгада - всъщност, нищо. Пратих ѝ тениска, звънна ми като ми е ляла, каза ми за магии и разни подобни, струвало някаква сума(не помня каква), но аз отказах да ми разваля каквото и да било. Май наистина нещо сама с яйца трябваше да правя, не помня. Но, като ми върна тениската по Еконт, дори не я отворих, просто я изхвърлих в кофата, защото късно се чатнах, аджеба, какво може да ми е направила. Не звучеше лоша, но прецених, че не е моето 🤷♀

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 14:02 от Viollaa

# 607
Когато ми казаха от няколко места за магията,изпаднах в паника (като нормална човешка реакция)
И започнах да търся всякакви варианти ,видях Валентина Желева в една група и пишеше че чрез восъка се вижда,пратих каквото ми описа
Първо да вметна че ми се скара по телефона,защото не бях разбрала едното нещо било грешно как съм направила ...
След това думите и бяха:мн бързам,така че моля да ми вдигаш ,а на работа телефона ми стоеше в шкафа ...и не е бил в мен
Каза на восъка каквото вижда и предложи ритуал с яйце за който ми поиска 55лв
Аз отказах ,защото знаех ,че този ритуал няма как да изчисти магията,негатива или там каквото имам
По мое мнение -не препоръчвам
Няма смисъл да си давате парите ....

# 608
Здравейте, преди години ходих при Ати от Аспарухово Варна, не мога да кажа че останах доволна, но и не се разочаровах. Някои знае ли дали все още практикува и някакъв контакт с нея?
Ходила съм и при един ходжа в Девня, името му беше нещо с М, гледа във един блок, ако някои има и негов контакт.
И като цяло търся някой за гледане и разваляне на магия, свързана с проблеми в семейството и партньора ми. Имам съмнения , че бившия ми мъж е направил магия и я е изсипал, буквално, пред дома ни

# 609
Да не ви разочаровам,но за разваляне няма в България,или и да има нз къде,търся всеки ден от 3месеца ,пиша къде ли не,включително и тук,като тук бях нападната от не малко хора дали е магия,дали не е депресия ...и т.н,аз сигурност имам,но просто ви споделям мнението си...
Мин седмица всячески ми писна от това и си казах явно няма да стане така,може би тр да пробвам с нещо друго..
Засега реших за себе си пак подчертавам че е лично мое решение и не го налагам на никой,да подсиля вярата си в Бог,ходя на църква ,гледам да е всеки ден,посетих литургия,др седмица пак съм може би през ден на литургия....
Нз как да ви помогна с друго,но ще опитам..
Препоръчвам ви да носите кръстче било то на врата, на ръката,защото то блокира част от енергията на магията ...или така ми казаха
Ако се съмняват че е на прага,може да изсипете под чергата малко морска сол
и един стрък розмарин,също ако се съмняват,че е излято там може да сварите 2 връзки розмарин в вода и да мажете дръжката отвън,това ще блокира част от лошата енергия
Нз какво друго да ви кажа....
Оказва се,че в България всеки може да ти направи магия,но да я развали май няма кой
Ако някой е ходил може ли да сподели мнение за имамът от гр.Девин?
Също и за Халит от Дянково?

# 610
  • бургас
Да не ви разочаровам,но за разваляне няма в България,или и да има нз къде,търся всеки ден от 3месеца ,пиша къде ли не,включително и тук,като тук бях нападната от не малко хора дали е магия,дали не е депресия ...и т.н,аз сигурност имам,но просто ви споделям мнението си...
Мин седмица всячески ми писна от това и си казах явно няма да стане така,може би тр да пробвам с нещо друго..
Засега реших за себе си пак подчертавам че е лично мое решение и не го налагам на никой,да подсиля вярата си в Бог,ходя на църква ,гледам да е всеки ден,посетих литургия,др седмица пак съм може би през ден на литургия....
Нз как да ви помогна с друго,но ще опитам..
Препоръчвам ви да носите кръстче било то на врата, на ръката,защото то блокира част от енергията на магията ...или така ми казаха
Ако се съмняват че е на прага,може да изсипете под чергата малко морска сол
и един стрък розмарин,също ако се съмняват,че е излято там може да сварите 2 връзки розмарин в вода и да мажете дръжката отвън,това ще блокира част от лошата енергия
Нз какво друго да ви кажа....
Оказва се,че в България всеки може да ти направи магия,но да я развали май няма кой
Ако някой е ходил може ли да сподели мнение за имамът от гр.Девин?
Също и за Халит от Дянково?

Аз за 20 год не намерих такъв човек който може да разваля.

# 611
Може и да има но къде е точно и как ще се открие е въпроса...
Според мен такъв човек ще е в някое затънтено село и  само там го знаят
Нз и аз вече
Аз търся вече и в чужбина,но нз
Четох за едни известни вещици от Румъния,които можели да развалят всичко уж
Дали е така нз

# 612
Може и да има но къде е точно и как ще се открие е въпроса...
Според мен такъв човек ще е в някое затънтено село и  само там го знаят
Нз и аз вече
Аз търся вече и в чужбина,но нз
Четох за едни известни вещици от Румъния,които можели да развалят всичко уж
Дали е така нз
Много реклами за румънски вещици излизат напоследък...

# 613
Отдавна ги видях,имаше някакъв репортаж за тях,но на мен ми приличаше като тукв Игнатиево или Девня махалата
То нормално всъщност,говореха че те направили магия на някакъв президент ...

# 614
А някой добър ходжа или гледачка край Варна ? Освен тези за които питах

Общи условия

Активация на акаунт