Ясновидци - тема 47

• 55 925
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Искам да споделя моя опит с восъколеене. След дълго търсене на човек, към който да се обърна за това се спрях на Александрина Монева. Свързах се с нея и се разбрахме да го направи, за което ми поиска снимка, имена и дата на раждане. Платих предварително по мое желание. Тя каза, че може и след това. Както и да е каза, че когато е готова ще ме потърси, защото е много заета, а аз не бързах. Но когато мина повече от месец все пак й писах. Каза, че точно днес щяла да лее и щяла да ме търси .Поиска нова снимка, а по-късно ми прати снимка с получените фигури. Нямало нищо сериозно, но се разбрахме за ден и час, в който да ми ги разясни. Нито се обади, нито писа повече. Мина седмица оттогава.

# 616
А някой добър ходжа или гледачка край Варна ? Освен тези за които питах
Не съм намерила някой който да развали,а иначе ходжи има но каква файда
И гледачки също и дотам...

# 617
Искам да споделя моя опит с восъколеене. След дълго търсене на човек, към който да се обърна за това се спрях на Александрина Монева. Свързах се с нея и се разбрахме да го направи, за което ми поиска снимка, имена и дата на раждане. Платих предварително по мое желание. Тя каза, че може и след това. Както и да е каза, че когато е готова ще ме потърси, защото е много заета, а аз не бързах. Но когато мина повече от месец все пак й писах. Каза, че точно днес щяла да лее и щяла да ме търси .Поиска нова снимка, а по-късно ми прати снимка с получените фигури. Нямало нищо сериозно, но се разбрахме за ден и час, в който да ми ги разясни. Нито се обади, нито писа повече. Мина седмица оттогава.

Супер неприятно!
Потърсете я отново. За съжаление, освен че има некоректни “клиенти”, има и некоректни гледачки, таролози, и т.н. Даже според мен нещата да 50/50.

# 618
А някой добър ходжа или гледачка край Варна ? Освен тези за които питах
Не съм намерила някой който да развали,а иначе ходжи има но каква файда
И гледачки също и дотам...

И все пак доволни ли сте от някоя, искам да отида някъде

# 619
Здравейте ! Знаете ли някого ,който гледа на Ленорманд и желателно с познаваемост

# 620
Може и да има но къде е точно и как ще се открие е въпроса...
Според мен такъв човек ще е в някое затънтено село и  само там го знаят
Нз и аз вече
Аз търся вече и в чужбина,но нз
Четох за едни известни вещици от Румъния,които можели да развалят всичко уж
Дали е така нз
Като че ли рускините са една идея по-добри. В инстаграм следвах две. Бяха с изключително много последователи. Знам, че това не е критерий. Но имаше изключително много добри отзиви.
За съжаление от миналата събота профила ми е хакнат и не мога да си го върна.

# 621
Здравейте ! Знаете ли някого ,който гледа на Ленорманд и желателно с познаваемост

Пепи Янкова - Пловдив
Споменах я някъде малко по назад в темата,защото пак имаше подобен въпрос..
Препоръчвала съм я и има доста голям процент познаваемост.Не гледа на Таро,само Ленорман - там е силна!😊

# 622
Здравейте, имате ли мнение за Валентина Желева и Ивелина Христова за изчистване на негативни въздействия.

Аз правих при Валентина Желева восъколеене ,вчера ми прати дрехата да спя върху нея една нощ. Изпрати ми и три яйца ,ножица и разни неща и описание как да спя върху яйцата три нощи ,за да се изчисти негативното , което е при мен. Леенето 20 лв ,за "ритуала " с яйцата ми искаше 54 лв ... За резултат нищо не мога да кажа. За пръв път правя восъколене и изобщо нещо за изчистване с яйца 🙄 ... Ще видим с времето предполагам. Споделям мнение буквално от преди няколко дни и контакт с нея. Не знам защо ,но на нея се доверих . Имах колебания между нея и Десислава ,Плевенско . Ако някой има опит ,нека сподели
Както и такива правили восъколеене при Валентин Динев.
Валентин Динев мисля,че живее в Англия и лее восъка по Вайбър на живо.Каза ми,че трябва да се лее три пъти ,таксата му тогава ми се видя много и се отказах .
Десислава от Плевенско не изглежда лоша жена ,но цените и са адски надути.Ля ми восък преди години,но нищо, дори диагностика нямаше,останах с впечатление,че сега се учи.Относто ясновидство нищо не разбира ,иска снимка и я кара по интуиция.Таксата беше 40 лв по телефон ,три въпроса отговори ми с да и не .Нямаше и 10 Мин и ми струваше 40 лв.Трудно и е с писането,дори не умее правилно да се изразява.Общуването и е трудно,но печели симпатии с това,че е топъл народен човек.Не бих я потърсила отново.
Валентина Желева ,винаги съм се колебала дали да я потърся,спря ме това,че непрекъснато се само рекламира по различни групи.Разкажете по нататък дали сте останали доволна от нея.Simple Smile

# 623
Здравейте,някой правил ли е четене при venus tarot или tarot obsession?

# 624

Пепи Янкова - Пловдив
Споменах я някъде малко по назад в темата,защото пак имаше подобен въпрос..
Препоръчвала съм я и има доста голям процент познаваемост.Не гледа на Таро,само Ленорман - там е силна!😊

Добър ден! Може ли да ми дадете телефона.Аз съм от град Пловдив , ще съм ви благодарен или къде се намира в Пловдив.Многа ми е важно.

# 625
Някой ходил ли е при Мария от Зимница. Много ми е спешно. Ако някой е ходил да ми пише, моля ви.

# 626
Здравейте, преди години ходих при Ати от Аспарухово Варна, не мога да кажа че останах доволна, но и не се разочаровах. Някои знае ли дали все още практикува и някакъв контакт с нея?
Ходила съм и при един ходжа в Девня, името му беше нещо с М, гледа във един блок, ако някои има и негов контакт.
И като цяло търся някой за гледане и разваляне на магия, свързана с проблеми в семейството и партньора ми. Имам съмнения , че бившия ми мъж е направил магия и я е изсипал, буквално, пред дома ни
Ати Аспарухово 0894637705,ходих при нея преди доста време,почти не помня какво каза,излязох със смесени чувства,ходжата в Девня който гледа на снимка  в един блок в коридора някаква стая се влизаще,нищо от казаното не стана,а и нямам негов телефон.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 06:45 от Meikana

# 627
Някой ходил ли е при Мария от Зимница. Много ми е спешно. Ако някой е ходил да ми пише, моля ви.
тя не лее ли куршум

# 628
Да се включа и аз. Вчера, след предварителна уговорка, посетих баба Златка от Алдомировци. Тя гледа на обикновени карти. Колкото оставите. Отдели ми над 1 час. Казаното от нея е същото, като Теменужка, жената с обикновените тарти и Любо Алексиев.  Имам час за Любо за София, за 03.06.

# 629
Тази баба Златка дали гледа по телефона?

Общи условия

Активация на акаунт