🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-24

• 18 927
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Това кратко клипче, с блогърката го зaвъртяха от всички страни и сега не знам такaва ли му е прическата

Или такава

Ако имаме предвид снимката с бялото шалче, би трябвало да е втория вариант.
Абе, от всички страни си е хубав!
Çok yakışıklı! Heart

# 106
И Бирсен го качи на стори

# 107
Хахаха! Joy Писала е:
"Сънищата на Ешреф бей през деня"
Успях да изчистя почти всичко излишно от снимката.

Очите му обаче, изглеждат уморени.
Май пак не се е наспал. Wink

# 108
Ами, ако е свикнал да спи до късно, сега ще му е тегаво.
А и Аслиханчето каза, че става рано и сигурно заедно си пият кафето.
А бе не му е лесно!

Аз тамън се чудех какво е написала Бирсен?

# 109
Ама какво виждам тук. Сега не знам температура ли имам или е станало твърде горещо.

На снимката с шалчето е по-недоспал и подпухнал. Това може да е по-стара снимка. Тази със шалчето.  Не вярвам, че е възможно толкова рязка промяна за дни.

Тази фенка съм си мислела дали е фенка или част от екипа, защото доста свободно се разхожда сред звездите. Беше се снимала с всички от Гадар.

Няма шанс да намеря интервюто, ще преразкажа, не помня периода. Питат го как поддържа форма, казва, че пие чай от полски хвощ, действало дрениращо. Заради него го пробвах и потвърждавам. Не правя чай, а ползвам извлек, но е същото. Слагал си го във водата и аз така го пия, не го усещам. Много мощен диуретик. За 4 дни и халката ми става хлабава. Шегувам се донякъде, но има и доста истина.

# 110
Да, Гери, също е споменавал за чай от дръжки от череши.
Между другото в Турция го продават.
Но за Чаатай съм забелязала и нещо такова, че, в зависимост от начина по който е застанал, а и от ъгъла под който го снимат, може да изглежда различно.
А очите му са си такива, почти винаги изглеждат леко подпухнали.
А сега, тази блогърка, трябва да започне да пише гневни постове, защото както виждам почти навсякъде са я изтрили от снимката. Wink

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 18:49 от NeZ_9

# 111
Нези, върна ме към историята с италиянската. Не ме е срам да си призная, че я отследвах след историята със снимката ти. Тя постоянно ползва чужди снимки, на които слага своето име. Реших, че е твърде лицемерна, за да и отделям от времето си.

Това с дръжките от череши трябва да го проверя

# 112
Веднъж беше споменал и за чай от конска опашка и се базикаше, че  не "опашката на коня" ама така се казва билката.
Да, така е Нези очите му са уморени. Като си го знаем какъв добродушко е, не му е лесно.
Да си успешен в кариерата, да си успешен в любовта и т.н, и този успех се дължи на труд.
Ако влезне в ритъма на любимата, рано да ляга и рано да става, струва ми се, че точно това ще се случи ще го виждаме с по-грейнали очички.

Тази жена/ момиче (блогърка) е май от Узбекистан.
Голяма късметлийка е тя.

# 113
Здравейте,  момичета  Simple Smile
Много ме зарадвахте, цяла сутрин готвя шетам из нас, после  шетах им мола и какво виждам чак сега , 😍 много ми харесва с тази визия, с по къса брада, и доста по  слаб, определено изглежда супер 😍😍😍

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 19:38 от nanni_123

# 114
Още един щастливец от днес!

По-късно ще си поиграя и с тази снимка. Wink

Гери, чая
Скрит текст:

# 115
Веднъж беше споменал и за чай от конска опашка и се базикаше, че  не "опашката на коня" ама така се казва билката.
Да, така е Нези очите му са уморени. Като си го знаем какъв добродушко е, не му е лесно.
Да си успешен в кариерата, да си успешен в любовта и т.н, и този успех се дължи на труд.
Ако влезне в ритъма на любимата, рано да ляга и рано да става, струва ми се, че точно това ще се случи ще го виждаме с по-грейнали очички.

Тази жена/ момиче (блогърка) е май от Узбекистан.
Голяма късметлийка е тя.

Ели, това е другото име на полския хвощ.
И той, и черешовите дръжки помагат при бъбречни проблеми. Дано да няма такива проблеми.

Още един щастливец от днес!

По-късно ще си поиграя и с тази снимка. Wink
Гери, чая
Скрит текст:

Нали уж много се пазеха от снимки преди излъчване на серията. А и като цяло много се пазят. А тук две в един ден.

# 116
Леле, много е готин!

Скрит текст:
Момичета, момичета като гледам тези снимки с фенове ми се ще да видя и български фен до Чаатай, няма ли да се появи някоя дама. Аз до сега на сет не съм го виждала с българка, а вие?
О, да Гери изключих, че са едно и също аз понеже съм го купувала в чужбина под "horsetail" и така ми е останало в главата. Аз съм съм маняк на тема "билки".
Черешките ми са любимия плод, ще се пробва и чая.😉

# 117
Воала!
Днес ситуацията е  it's raining men Kissing Heart

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 20:38 от NeZ_9

# 118
Ъъъъ, мога да се закълна, че на видеото, мъжът отзад гледа на Чаатай задните части.

Иначе това ми изглежда като градина в града и стара сграда отзад.

Може да е някой от тузарските хотели по Босфора

# 119
Ох, Гери, ще ме умориш!

Днес чакахме плакати, а получихме извън сетови снимки.
Ама защо се снимат поотделно с Демет.
Те не са ли заедно днес?

Скрит текст:
Нези, защо не свиркаш,че днес започва новият сезон на "Бригада нов дом"

Общи условия

Активация на акаунт