🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-24

• 18 895
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!Coffee

Гери, то добре че е тя, защото иначе нищо няма да видим.
Ако продължава всяка сутрин да пуска по нещо, ще разберем кога им е почивният ден.
Обикновено е в неделя, ама не знам дали винаги е така.
Да си пожелаем и днес да изтече някоя снимчица, няма да се сърдим и постера да е!
Те за кои снимки говореха, че до два дена ще излезнат? Те май минаха двата дена.

И целувка от Чачо за приятен ден!

# 91
Добро утро!
Демет вече е готова за новия ден.

Вчера някой сподели тази снимка и писа,че е от сета. Не,че нещо се вижда, ще видим дали наистина е от там, като почне сериала.

И аз мисля, че днес трябва да покажат снимки от плаката.
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 92
Ами значи днес чакаме плаката...
И "любимата" ни италианка е събрапа вчерашният ден в едно...харесва ми!

# 93
Докато чакаме, ще ви споделя, някои неща, които си мисля, съботно.
Миналата седмица видяхме в публикацията на Илкнур, стилистката  на Чаатай, някои от тоалетите му от снимките, които са в елегантен стил, костюми, обувки и палто, които ясно показват позицията на Eшреф в света на богатите. 
Очаквате ли  обаче ново социално послание от историята?
Не съм много сигурна, дали организацията "Сираци", която ръководи Eшреф, е толкова "престъпна", както ни беше представена. Правилният превод от английски и дори от турски би бил "криминална". Искам да кажа, мисля, че героят на Якуп Баба е основал организация, в която е събрал бездомни деца-сираци, за които се е погрижил.
 По-късно избира  Ешреф да го наследи в ръководството и да се грижи за тях на свой ред. Пак казвам, не знам дали е вярно, но нещо ме кара да мисля, че целта им е да оцелеят в подземния свят не чрез престъпления, а чрез престъпления срещу системата. И също така мисля, че ще има социално послание и то ще е да се покаже, че тези сираци имат потенциал да живеят като нормални хора, в границите на някакви морални принципи, ако им се помогне. Може би нашия човек, след като поеме ръководството, ще има ролята да наложи този морал и да се опита да интегрира тези сираци в обществото.
Оттук и битките с враждуващи кланове, които нямат същото виждане, и с полицията, която не вярва в принципите им. Поне това е моето мнение за сценария.
 Ако първоначално организацията "Сираци"  е имала престъпността като начин на живот, мисля, че любовната история между Ешреф и Нисан ще допринесе много за промените, които ще се случат, очевидно с много препятствия, поради тяхното минало, което ги преследва.
 Вярвам на Чаатай, че е избрал да играе в този сериал отвово заради посланието, което предава, защото знаем, че последните му продукции имаха социален ефект, опитвайки се да покажат и обяснят света, видян от другата страна на барикадата, тоест поглеждат отвътре в някои светове, неща, които остават невидими за хората.
Същото беше и с "Paper Lives", където за първи път засегна темата за децата на улицата, "Kübra", "Centilmen" и "Gaddar". Ролите на Чаатай стават все по-дълбоки и по-закотвени в социалните реалности на неговата страна.
Какво мислите вие?

# 94
Ами има логика в това, защото едва ли ще сложат за главен персонаж отрицателен герой. Със сигурност имат идея за главния, която да е послание. Това ми напомня на Ичерде малко. Дали в последствие няма да застане срещу тази организация, ако разбере, че сираците се използват за лоши цели?

# 95
Момичета, вчера не можах да се включа, но днес ще компенсирам с:
Çağatay Ulusoy ~ Емблематични 2024 целувки

# 96
Да, Жаки, нещо подобно си мисля и аз.
Още една снимка от Демет/Нисан

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 15:46 от NeZ_9

# 97
Чачооо

Това нашия Угур от Гадара ли е ?

# 98
Жаки, тъкмо и аз идвах да донеса Ешреф.
Ама много е отслабнал!!!!

Фенките вече са го налазили. Но...знаем каква е съдбата им- изрязваме ги. Grinning

И Демет явно обича да си играе с камерите.

Казва нещо като: "В този момент трябва да се отвори вратата "

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 16:44 от NeZ_9

# 99
И на мен ми се стори, че много е отслабнал
Точно така фенките вън!

# 100
Какъв е този човек! Винаги съм си мислела, че вече няма как да се преобрази, че няма с какво повече да ни изненада, а той го прави отново и отново!

# 101
Явно винаги може!

Обаче, яко пере дъжд там

# 102
Това е една блогърка, която само това прави обикаля по сетовете и се снима с актьорите, от някоя от руските републики беше и май името й е Марго.

# 103
Това е една блогърка, която само това прави обикаля по сетовете и се снима с актьорите, от някоя от руските републики беше и май името й е Марго.
И на мен всъщност ми изглеждаше позната. Виждали сме я и на сета на "Gaddar" с Чачо.
Хайде да го видим и от тази страна Wink

Красавец! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 17:41 от NeZ_9

# 104
И аз го видях,  ама първо проверявам да ли сте го донесли и сте го. Знаех си  аз.
Ами, бързи сте много момичета!

Ех, че готин, елегантен!
Отслабнал е! Много добре му стоят скъпи костюми, ризката и тя, изкача златно урашение на вратлето му. Прическата стилна - бретона на другата страна. За отрицателно време коренно различна персона.
Как успява, каква е формулата?
Снощи разглеждах негови снимки забелязах, че носи гривничка с подкова, за късмет. 😉

Преди няколко дена

И днес

Отново и отново ще се преоткрива в новата роля, ще открие пак нова Вселена, нямам търпение.
Според мен отново ще ни накара да се замислим за себе си, обществото и заобикалящата ни среда.

Общи условия

Активация на акаунт