🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-24

• 18 937
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Още един фен, колко е щастлив човека.
Браво  на нашето raining boy,  раздава се на max
още е в началото.
Мнохо е хубав!🧿
Аз сега се замислих, на кой е чадъра?
Чачо и чадър, не вярвам. Сигурно е на сета.

Гери,  бързо оздравяване!

# 136
Благодаря.

Ама как ще развали тази прическа. Моля ви се. Нали си спомняте как на снимките със Сумие си оправяше някакви 3 косъма със средна дължина от сантиметър

# 137
Чачи и феновете....
Много добра комбинация...цяло чудо е , че го виждаме....изглежда перфектно....затова го обожавам...а и знам, че любовта го прави щастлив...личи му, Нали?

Нези,
Скрит текст:
специални поздрави на Калин, Simple Smile Голям Човек е ....не само на ръст! Simple Smile изключителен епизод....а ще има още по тежък...

# 138
Привет.

Минавам  само за поздрав.

Значи  неделя не искам да е заради Деха. Охх, оптимист съм относно рийтинга и харесвам сериала.  Вторник е доста натоварен, каквото изберат ще да е..
Не мислех,че ще има снимки зад камера с образите им. А ТО в изобилие от сета... Супер, радвам  се, голям красавец.... Дано имат и заедно, очаквам хармония и разбирателство  между ГА. 🥰😍

Скрит текст:
Бързо оздравяване Flowers Four Leaf Clover
Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 22:50 от Nina_Richi

# 139
Благодаря.

Ама как ще развали тази прическа. Моля ви се. Нали си спомняте как на снимките със Сумие си оправяше някакви 3 косъма със средна дължина от сантиметър

Много се смях на тия три косъма!
Абе, суетен си е!

Скрит текст:
Много силен епиод на "Бргада нов дом"

# 140
И аз като Нина ще кажа,че съм учудена, че са им разрешили да се снимат и да показват снимките.
Нали помните по времето на  "Gaddar" един блогър разказа, че нямат право да споделят преди да излезне епизода.
По времето на "Medcezir" е било същото, като чета в архива.
Освен, ако не са били поканени специално.
Радвам се, че го видяхме, въпреки че ми изглежда нещо притеснен.
Но може и така да ми се струва и да е просто умора.
Да запазим този ден за спомен Heart

Скрит текст:
Наистина с много силен епизод започна Бригадата! Чаках да го видя, защото Калин беше много развълнуван, когато го работеха и ни разказа за Мартин и дядо му.
nanni, ще му предам, непременно! Между другото той утре има рожден ден. Wink

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 00:06 от NeZ_9

# 141
Харесват ми, Simple Smile
Дано им се получи Simple Smile могат го, успешни са, талантливи са.. .дано и химията да я има...

Нези,
Скрит текст:
Жив и здрав да е, Simple Smile много е добър, възхищаваме му се Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 23:06 от nanni_123

# 142
Пепелта на любовта ще пламне отново в поредицата Eşref Rüya! Чагатай Улусой и Демет Йоздемир в главните роли!

Приключи подготовката за „Eşref Rüya“, който ще докосне сърцата на всички зрители със своя свят, продуциран от Tims&B, една от водещите продуцентски компании в сектора, продуциран от Тимур Савджъ и Бурак Сагиашар, режисиран от Улуч Байрактар ​​и сценарист на Етем Йозишък и Локман Марал. За Ешреф на Чагатай Улусой и Нисан на Демет Йоздемир ще се говори много.

С EŞREF RÜYA ОГЪНЪТ НА ЛЮБОВТА СЕ ЗАПАЛВА ОТНОВО!

Звездният актьорски състав на "Eşref Rüya", който скоро ще превземе екраните на Kanal D, се събра на репетиция за четене онзи ден. Споделяйки вълнението и щастието си, екипът позира заедно пред камерите. „Eşref Rüya“, който се готви да запали отново огъня на любовта, превърнал се в пепел, ще бъде на снимачната площадка през следващите дни.

Актьорският състав на Eşref Rüya включва Çağatay Ulusoy, Demet Özdemir, Necip Memili, Büşra Develi, Ahmet Rıfat Şungar, Tolga Tekin, Görkem Sevindik, Ceren Benderlioğlu, Aşkın Şenol, Kaan Turgut, Ahmet Yıldırım, Kerem Alp Kabul, Bartu Zeytinci, Гьокчем Чобан, Фериха Еюбоглу и Масит Копер.

ПРЕДСТОЯ ЕДНА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ, ПРОПУСНАТА ОТ ЕКРАНА: ЛЮБОВТА НА ЕШРЕФ И НИСАН ЩЕ ДОКОСНЕ СЪРЦАТА... ДЪЛГООЧАКВАНИ ЛЮБОВИ, НЕЗАБРАВИМИ ИСТОРИИ...

Докато Çağatay Ulusoy ще играе Eşref, който е безразсъден човек с власт, пари и всичко останало, но е пленник на любовта, чието име не знае, Demet Özdemir ще срещне публиката с ролята на Nisan, младият музикант, който кара сърцето на Eşref да бие за първи път след Rüya. Историята на Ешреф и Нисан ще докосне сърцата на публиката и ще пренесе на екрана една дългоочаквана любовна история след много години.

Ешреф беше тласнат в света на престъпността поради самотата да остане сирак в млада възраст и с годините той придоби идентичност, която доминира в престъпния свят. За него сираците са неговите братя и сестри, които той заменя със семейството, което е изгубил... Това семейство обаче съществува в центъра на престъпния свят.

От една страна, Ешреф носи тежката отговорност да бъде ръководител на подземните организации, а от друга, неговото търсене на мир, който винаги е искал, никога не свършва. Април, който се появява неочаквано пред него, ще го завлече в непредсказуем вятър.

Eşref Rüya скоро ще се срещне с публиката на Kanal D.

https://televizyongazetesi.com/esref-ruya-dizisinde-askin-kullen … r-basrolde/192283

# 143
Ето я въпросната блогърка, на сета на "Gaddar"

За днешната снимка с Чаатай е споделила, че не е мислила, че той ще иска.да се снима, но се оказало много лесно.
Не е успяла да се снима с Демет.
Този също

Ех! Мога да кажа само- дай Боже всекиму! Blush

# 144
Какво по-хубаво от чашка ухаещо кафе, добро настроение, спокойно утро на топличко у дома в почивните дни?
Добро утро !
Хубава неделя.

Аз все  си мисля,че не би било  лесно за феновете да достигнат до сета.  Би трябвало  да има охрана.. Мисля,че е  било позволено да се снимат, а не е станало случайно, в следствие на някаква грешка. Знам ли, лично за мен е странно преди тиийзъра. Макар,че вече видяхме визията му,  и то различна няколко пъти.
В Турция феновете трябва  да се глезят с тази рейтингова система Laughing
За жалост затова правят бойкоти  на сериалите, което е безумно.
Дано  всичко им е на успех с Демет. Purple Heart

# 145
Добро утро! Coffee

Вчера ни поглезиха, да видим, днес как ще е.
Аз все пак си чакам плаката.

И днес не е почивен ден за тях

# 146
Добро утро!
Много интензивно снимат!
За сега разчитаме само на колежките.

Може днес да видим и постера!
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 147

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 10:33 от jackie.

# 148
Добро утро!

Черпя ви по едно турско кафе Kissing Heart

Тази сутрин се събудих с идеята, че плакатът ще го покажат в деня на излъчване. И трейлар си мисля, че ще пуснат в деня на излъчване. Така да ни настроят, че това е деня. Ако не днес, то във вторник чакам нещо.
Това в рамките на мечтите. Аз съм реалист и смятам че трейлар няма да получим скоро. А и тази компания много изпипва плакатите си. Това не става за два дни. Да им дадем време да ни покажат нещо което да обикнем.

И се примирих, че Демет няма да е с буйните къдрици. Сигурно преди е била с екстеншъни. Нищо. Това ще го простя. Нали Чаатай е перфектен. Дори под дъжда.

Тук ще се съгласите, че са се престарали с корекциите на тази снимка. Няма ги торбичките. А те са си негови. Почти са изтрили и бръчката на челото. И тя си е негова. Даже от престараване са поизтрили по-рядката част от косата. Аз не бих ги пипала тези неща.

# 149
Гери, самата снимка, която ни предоставиха е такава

Не знам дали заради светкавицата или защото е обработена.
А някои дообработиха още близкия план и се получи това, което показа ти.
А някои, като този жена от Италия, отново белязаха лицето му с надписа си.Rage

Аз, без да пипам нищо по лицето получих този резултат

Въпреки товя, лавината от снимки, които се появиха вчера с Чачо, ни направиха щастливи и аз ви казах, че бях изключително щастлива, че неговият образ се появи и преди старта на поредицата "Eșref Rüya", защото когато става дума за снимки, самата Демет е много активна, публикувайки ежедневно в Инстаграм стори, дори по  2-3 пъти.  
Тези, които имаха достъп до снимачната площадка вчера , са журналисти и блогъри, а не обикновени фенове.  Затова в акаунтите им има снимки на различни актьори.  Не знам дали вчерашното момиче води блог, или нещо подобно, но мисля, че има такива занимания, тъй като и друг път са й помагали отвътре да снима (тази от сета "Gaddar" например).  Друг "фен", който публикува вчера, е този, който има акаунт "Gazete & Televizyon", който се занимава със света на сериалите.  Така че тези хора са на всички снимачни площадки и на всички събития за представяне, защото са онлайн журналисти и това е, с което си изкарват прехраната.  А поканите на сетовете са за популяризиране на сериалите.  Както и да е, радваме се, че им е разрешен достъп до зад кулисите на снимките, защото и ние можем да видим нещо по този повод.  Те са и тези, които научават нещо и ни държат в крак с новините.
 И един фенски колаж, който вчера ме разсмя с текста към него: Medcezir, трети сезон #SerCağ Grinning

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 11:28 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт