💙🩷Мами с термин октомври 2025 🤰👼

• 30 580
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, утрогестестана при зацапване през устата ли го приемате?

Аз и с предната бременост и сега само вагинално. Урално имах много странични ефекти и беше непоносимо. Знам,че и ректално може.

# 241
И аз само вагинално въпреки зацапването.

# 242
Аз първоначално орално докато спре зацапването и след това вагинално. Не знам каква е логиката, но така ми предписа, може да е защото зацапването беше много слабо. Иначе нямах странични ефекти при оралния прием. Не съм забелязала да ми е свалял кръвното, а съм с доста ниско.

# 243
Само вагинално. Най-добре се усвоява така.

# 244
Момичета, а как спряхте утрогестана?
Аз бях 2 седмици 2х1 вагинално, а след това още 2 седмици само вечер за приключване

# 245
  • Благоевград
Пиете ли Омега и каква?

# 246
Аз пия на NOW по 2 капсули на ден отпреди бременността.

# 247
Пиете ли Омега и каква?
На мен ми казаха, че съм затормозявала само с моята Омега от Дм. Стори ми се,  че не познава продукта и просто го "отписа" заради това. Все пак я спрях и си закупих "препоръчаните" премама дуо, на фирмена рецепта. 😉 Голямо разочарование излезе този преглед, нямам търпение да посетя друг специалист.

# 248
Пиете ли Омега и каква?

Аз пия pregnacare max, в кутията има витамини + отделни хапчета омега.

# 249
Огестан ми изписаха, но не съм много редовна.
Как сте с киселините? Моите с ужасни особено следобяд и вечер.
В следствие ям какво ми не, уж до мине, но накрая ми е родуто.
Предния път пиеш вода с лимон. Сега ставам много по-зле.
Пробвах гавискон, но не помага.

# 250
  • Благоевград
Аз пия по глътка-две газирана вода. Понякога помага, понякога не. И ям много солети или някаква обикновена бисквита.

# 251
Аз нямам засега киселини, но съм си запазила това за всеки случай:
Скрит текст:

# 252
Здравейте, на 37г .съм , 6+5гс изчислена в приложението ,термин 31.10 ,втора бременност ,първата беше нормална преди 16г.
След 5 положителни теста ,на 27.02 миналата седмица бях на преглед, според лекаря бременност няма ,не се вижда нищо.
Вчера получих кафяво зацапване ,веднага отидох на преглед и отново доктора каза,бременност няма не се вижда нищо ,обърната била матката зацапването не било проблем.
Изпрати ме на ЧХГ ,резултата е 297.20.
Изпратих му резултата чухме се по тел.каза да положителен ,по негова препоръка след 48 ч отново да направя ЧХГ.
Зацапването продължава ,на моменти е повече и променя цвета към тъмно червено след което пак е кафяво,но го има.
Стоя си в къщи и се притеснявам,не зная какво се случва.
    [/list]

Здравейте,момичета!Честит празник на всички!
    За съжаление аз губя бебчето. Резултат от  чхг 297 ,след 48ч спадна на 206 , прогестерон 2.4, от снощи имам нещо като нормална менструация ,което според наблюдаващия лекар е изчистване.
    Пожелавам на всички успех, пазете се и родете здрави бебчета!

# 253
    Честит празник, прекрасни момичета❤
    Имам въпрос относно Омега 3 - каква доза приемате?

Hristina888 съжалявам за това което преживяваш.🥹 За съжаление и аз съм го преживявала, пожелавам ти кураж и скоро всичко да бъде наред 🙏

# 254
    Имам брутално главоболие от вчера, днес вече не се търпи. Наясно ли сте дали мога да пия нещо, защото явно няма да мине.

Общи условия

Активация на акаунт