Отговори
Колеги, имам един въпрос, който знам, че не ме мъчи само мен, но аз вече ще вдигна бялото знзме...
Как се справяте с родители, дето звънят вечер и уикендите „само за малко“? Мен ме натоварва много и ми губи времето!
Работя по идея за нещо като кратки, готови отговори, които да изпращам за тривиалните проблеми. Далим ще помагат в такива ситуации и да спестяват време?
Ще ми е много полезно да споделите реални примери – с какво ви занимават и кое ви затруднява най-много?
Обещавам после да споделя шаблоните! 🙏

# 1
  • София
Заповядай в темата за учители:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1843590.330

Относно темата – не отговарям на обаждания от непознати номера извън работно време. Освен това разполагам със служебен телефон, който се изключва в края на работния ден. Подчертавам в началото на учебната година, че предпочивам да водя кореспонденция единствено чрез Shkolo.

# 2
Просто не вдигаш телефона. Това е извънработно време, не си длъжна, а и видимо от това само губиш. Първия път като не вдигнеш ще ти е доста странно и може би страшно или притеснено, но всеки следващ ще е по-лесно. Мисли за себе си, ти имаш нужда от спокойствие, не си кол център.

Имам подозрения, че кратките съобщения ще увеличат обажданията. Не дължиш постоянна обратна връзка на никого.

Общи условия

Активация на акаунт