💙🩷Мами с термин октомври 2025 🤰👼

• 30 706
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
Кога спира чувството на отпадналост, гадене, умора...? В 11г.с.  съм и днес ми е особено гадно. Дори усещам някак как ми се разтяга вътре всичко и имам някакъв дискомфорт в корема.

# 361
Дискомфорт ще има до края 😀 Само по филмите това е най-розовия период за една жена. Първият път имах безпроблемна бременност, обаче или имаш киселини, бебето те рита, нещо те придърпва, неудобно ти е да спиш, подута си.. Та общо взето 9 месеца има различни неразположения, но този път гаденето ми е ужасно и аз се надявам скоро да спре. В 9 гс съм и вечер имам много силно гадене. При повечето жени уж до 12 гс намаля, но не е при всички.. Помня че втория триместър ми беше най- хубав, така че може би си на края на неприятния период.

# 362
  • Благоевград
Аз тези два дни имам болки в матката, като пробождане, два-три пъти, само вечер, не много силни, но ги усещам и като се взема въздух, докато преминат. Дали това са контракции?
Вече спирам прогестерона, само по 1 инжекция съм на ден, но шпа спрях миналата седмица, пия по 1 на ден като усетя нещо. Остана ми Преднизолона, но и него ще спирам по схема другата седмица. Дали мога да пия но шпа по-дълго време? Дали ще спре да действа?
А снощи пък ми се случи нещо, което ме уплаши. Имам си проблеми с бъбреците и от време на време си пишкам в чашка и си следя. Снощи преди да легна урината беше като портокалов сок, гъста, плътна, абе ужасна. Случвало ми се е преди години, но след това разбивах камък и всичко беше ок. Днес следя всяка урина, нормална е. В понеделник ще пусна за всеки случай една проба в лабораторията да не би някоя инфекция да имам и от това да ме боли и корема.

# 363
Вчера бях на преглед в 10 г.с. и ми казаха, че е момче. На 01.04 съм отново на преглед и тогава предполагам ще се потвърди.

# 364
Дискомфорт ще има до края 😀 Само по филмите това е най-розовия период за една жена. Първият път имах безпроблемна бременност, обаче или имаш киселини, бебето те рита, нещо те придърпва, неудобно ти е да спиш, подута си.. Та общо взето 9 месеца има различни неразположения, но този път гаденето ми е ужасно и аз се надявам скоро да спре. В 9 гс съм и вечер имам много силно гадене. При повечето жени уж до 12 гс намаля, но не е при всички.. Помня че втория триместър ми беше най- хубав, така че може би си на края на неприятния период.

Първата ми бременност беше точно като по филмите - спокойствие и сън. Сега имам доста неразположения, но пък всичко си заслужава.

# 365
Вчера бях на преглед в 10 г.с. и ми казаха, че е момче. На 01.04 съм отново на преглед и тогава предполагам ще се потвърди.
Ехааа, рядкост е толкова рано да се види пола, бебчо е бил много благосклонен. 😄

signora_tina, звучи като контракции това, което описаш. Магнерот имаш ли предписан? Той отпуска мускулатурата и също помага при контракции.

Аз установих, че от Утрогестана се чувствам толкова зле, въпреки че го слагам вагинално. Нямам търпение вече да го спирам.

# 366
Здравей, някой случайно да разполага с телефона на ДР Светлана Петрова (Селена Пловдив) благодаря предварително.

# 367
Здравей, някой случайно да разполага с телефона на ДР Светлана Петрова (Селена Пловдив) благодаря предварително.

0898445269

# 368

0898445269
Много благодаря

# 369
Забелязвам че имам засилен секрет които, е жълтеникава бял нещо като белтък или уволация. Някои, нещо подобно

# 370
Забелязвам че имам засилен секрет които, е жълтеникава бял нещо като белтък или уволация. Някои, нещо подобно
Аз също имам, но аз по принцип си имам проблеми с кандида от край време. Лятото се беше обострила много, лекувах я и после микробиологията излезе чиста. Но от това знам, че отърване няма. Като питах лекарката за това бяло-жълто течение, тя обясни, че е нормално по време на бременност, важното е, че нямам сърбеж, парене, мирис.
На някой вече правиха ли му микробиология и/или цитонамазка? Гледам, че се полага по протокол, но на последния преглед на 9+3 не ми споменаха нищо за това, явно е рано…

# 371
Аз също имам, но аз по принцип си имам проблеми с кандида от край време. Лятото се беше обострила много, лекувах я и после микробиологията излезе чиста. Но от това знам, че отърване няма. Като питах лекарката за това бяло-жълто течение, тя обясни, че е нормално по време на бременност, важното е, че нямам сърбеж, парене, мирис.
На някой вече правиха ли му микробиология и/или цитонамазка? Гледам, че се полага по протокол, но на последния преглед на 9+3 не ми споменаха нищо за това, явно е рано…

На мен ми правиха като отидох да ме регистрира в 8г.с. Пусна ми и тази са Васерман, ХИВ...
От кандидата има оттърване. Най-важното нещо е да спрат да се носят прашки и да не се мия с интимни гелове. Вече използвам само Гинексид. Аз на младини мислех, че никога няма да спрат тези гъбички. Един лекар ми каза да забравя за този тип бельо и наистина беше правилно.

# 372
Аз имам правена цитонамазка вече за тази година и сигурно няма да ми правят пак, но микробиология очаквам към 11 - 12г.с. като занеса на АГ направлението за проследяване на бременност, за да може да пуска по каса изследванията вече.

# 373
А на вас забраниха ли ви половите контакти когато, отидох на преглед бях на  6г. Казаха без но аз не попитах защо, но моят мъж много се вълнува, и сега съм на преглед във четвъртък ще питам.

# 374
А на вас забраниха ли ви половите контакти когато, отидох на преглед бях на  6г. Казаха без но аз не попитах защо, но моят мъж много се вълнува, и сега съм на преглед във четвъртък ще питам.

На мен да, защото имах зацапване в 6г.с. и ми казаха без секс. Не съм питала кога ще ни разрешат,но ако се налага и докрая ще сме без. С първата бременност от 5 месец докрая ми беше забранено.

Общи условия

Активация на акаунт