💙🩷Мами с термин октомври 2025 🤰👼

• 30 274
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Да и аз имам понякога за кратко както и като придърпване/дискомфорт в единия яйчник. Предполагам е нормално. Днес бях на преглед, казаха ми да пия Ношпа при по-силни болки.
Чухме сърчицето 😍 трябваше да съм 7+2, но съм 6+6, казаха че за толкова малко разминаване няма никакъв проблем и се надявам да е така. Също така съм с по-нередовен цикъл попринцип

# 61
Да и аз имам понякога за кратко както и като придърпване/дискомфорт в единия яйчник. Предполагам е нормално. Днес бях на преглед, казаха ми да пия Ношпа при по-силни болки.
Чухме сърчицето 😍 трябваше да съм 7+2, но съм 6+6, казаха че за толкова малко разминаване няма никакъв проблем и се надявам да е така. Също така съм с по-нередовен цикъл попринцип

Така ли? И аз днес съм 7+2г.с. значи утре живот и здраве няма да ме върне за преглед. Притесних се да не е рано, като презаписах с 4 дена по-рано часа.

# 62

От София ли си и ако да - може ли да споделиш къде ходи на преглед? Simple Smile

# 63
Имате ли болки като преди цикъл, момичета? Аз съм 7+2г.с. и само в началото имах, но днес пак се появиха и се притесних и си изтеглих часа вместо за 24.02. за утре. Нямам търпение да чуя сърчице и малко да се успокоя.
Аз съм 5+5г.с и си имам. Кратки са, по-скоро тъпи и отшумяват за 1-2 секунди. Забелязвам, че се появяват, ако седя или лежа за по-дълго време.

# 64

От София ли си и ако да - може ли да споделиш къде ходи на преглед? Simple Smile

Не съм от София, но ходя на прегледи в София. При Чучумишев.

# 65
Привет и от мен! На 37 съм, с първо очакване ❤️ Последен цикъл на 09.01, тест с две черти на 13.02, часа ми за АГ е за петък (21.02). По приложение утре ще съм 6 г.с. От няколко години пия хапчета за високо кръвно налягане и Еутирокс и малко ме е страх. Ослушвам се за всякакви симптоми..По принцип имам и камъчета в жлъчката, та със стомаха незнам как ще се разберем.. Редовно имам киселини, гади ми се от време на време, позиви по малка нужда получавам по-често и се уморявам сякаш по-бързо. Не очаквах първия месец от опитите да е успешен, че с хормонални проблеми в миналото и с малко напредваща възраст ... От деня с чертичките пия фолиева и вече не заспивам като помириша възглавница (2 седмици бях така 🤔) На бъдещия татко сложих теста в кутията с ръчно правени шоколадови лакомства за Свети Валентин Simple Smile  Калкулатор ми изчислява 20.10, че съм с 32 дни средна продължителност на цикъл. Таткото везна и той ♎
Да си пожелаем щастливи дни до октомври 🤗

# 66
Записвам се и аз с термин 08.10. Simple Smile
Честито на всички дами и здрави бебчета до края.
Аз съм на 33, на мен ще ми е второ дете. Вече бях на преглед и си чухме сърчице. Бременноста за разлика от първата минава доста по-тежко. Имам ужасно сутрешно гадене още от преди да ми закъснее цикъла, което често преминава в целодневно гадене. Sad
С първата ми бременност спортувах всеки ден до деня преди да родя и вярвам, че това ми помогна да имам едно много леко и бързо раждане, та сега съм на същия принцип и въпреки гаденето се старая всеки ден да имам поне малко спорт включен в програмата Simple Smile

# 67
Изморявате ли се лесно ? Все още не ми се доспива в кокошките,но хвана ли се да правя нещо вкъщи имам чуството,че са ми изпити силите. Докато измия 5 чинии и просна една пералня и съм се задъхала 😡

# 68
Изморявате ли се лесно ? Все още не ми се доспива в кокошките,но хвана ли се да правя нещо вкъщи имам чуството,че са ми изпити силите. Докато измия 5 чинии и просна една пералня и съм се задъхала 😡

Същата съм. Искам само да лежа. Стана ли и да се размърдам малко ми става едно цялостно лошо, отпаднало, прималяло, задъхано и искам пак да се просна.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 12:05 от Gerisita

# 69
И аз съм така. Изкачих 2 етажа и така се задъхах, че 5 минути ми трябваха да се съвзема... Grinning

# 70
И аз съм така. Изкачих 2 етажа и така се задъхах, че 5 минути ми трябваха да се съвзема... Grinning
1:1. Вчера ходих до родителите си 3етаж без асансьор. Щеше да ми изскочи сърцето. Срамота 😃

# 71
Привет, днес през деня получих кафеникаво зацапване. В 7ма г.с съм. Ходих на гинеколог,бебето е добре. Пия дуфастон сутрин 2т. и вечер 1т., слагам вечер и прогестан 200мг по 1т вагинално. И фолиева киселина, също пробиотик. Притеснявам се. Четох, че и други жени са имали такова зацапване. Докторът каза, че нищо не може да направи, било нормално от 7ма до 12та седмица да се появи зацапване. Ако станело по- изразено със силна кръв веднага да съм отишла на преглед. Каза,че взимам достатъчно прогестерон. Най-вероятно се било получило от спирането на естрофема. Някоя от вас с такъв проблем? На 28ми съм на преглед пак.

# 72
Аз.
Аз от пета седмица си кървях в продължение на две седмици. И нямаше проблем. Бях при много лекари и всички казваха същото, което и на теб. Може да продължи до изграждане на плацента, може да кърви от свободна кухина, може и някакви кръвоносни съдове да се късат от растежа на сакчето. Важното е ембрионът да има пулс, да няма отлепване или хематом. Ярка червена кръв и болките са притеснителен сигнал.
Сега съм вече почти 9 гс и кървене вече няма.

# 73
Дами, какви изследвания ви назначиха в първите седмици, освен важните ЧХГ и Прогестерон? На мен засега нищо не са ми искали, вече в 8-ма седмица и се чудих дали не е време.

# 74
Аз.
Аз от пета седмица си кървях в продължение на две седмици. И нямаше проблем. Бях при много лекари и всички казваха същото, което и на теб. Може да продължи до изграждане на плацента, може да кърви от свободна кухина, може и някакви кръвоносни съдове да се късат от растежа на сакчето. Важното е ембрионът да има пулс, да няма отлепване или хематом. Ярка червена кръв и болките са притеснителен сигнал.
Сега съм вече почти 9 гс и кървене вече няма.
Докторът,който ми прави инвитрото ми предписа още една глобула прогестан 200мг на ден + 1 инжекция прогестан декс 25мг или пролутекс 25мг до 3,4 дена след спиране на зацапването. Аз съм и доста кг и явно дозата ми е била малка. Сега съм по-спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт