За пазенето от забременяване разчитам на мъжът ми,но секса е от дъжд на вятър при нас.
Ей болните бебоци,бързо оздравявайте,стига сте тормозили ваште мами...
Много ми се спи,и ме мързи,хайде ако после съм по-ентусиазирана пак ще пиша.
върху него!
ето ни и нас.Оправиха ни компа най-после.Ама едвам смогнах да ви прочета.Да ви докладвам-смяната на обстановката я понесохме даже много добре,спинкаме,папкаме-всичко както преди
Много е тъпо,че времето се развали.направо не ми се седи в кащи,ама къде да се ходи
Малкия нещо почва яко да се заглежда в телевизора и се хили,особенно вчера на ония кокошки в Сделка или не
Имам един въпрос-някой да е чул нещо за тая ваксина по здравната каса,казват,че държавата е забранила живото полио.Някой да знае нещо по въпроса 

и много кръв изтече..
повече аз нокторезачка не хващам
направо откачих, лелееееееее... ох още не мога да се съвзема 

Ами със секса, ние още не сме, мъжа ми каза, когато съм готова, а и когато имаме време. Както казва moonlady има време
. Много хубави бебенца са всички, големи сладури, пу пу пу
poli.jekova и ние имаме ножичка на Chicco, мн. е удобна, отпред е леко затъпена, не е остра, да не пореже пръстчетата. Klemy дано скоро да оздравяваш. Стискаме ти палци
. liletka хубаво е, че са ви оправили компа. И ние май почнахме да се заглеждаме по ТВ в къщи, гледа и се кокори, после се усмихва
. Ох това време дъждовно тия дни не може да се излиза на разходка. Днес в СтЗ следобед понапече слънчице, супер. Дано, се оправя вече времето да излизаме навън.
pebble не се притеснявай, НП, лека полека. 
. Дай Боже да оздравявате бързо и никакви болести повече! 
И бланката беше напечатана готова.