Отговори
# 270
Здравейте мамчета,ние сме добре,два дена поред се оакваме яко,мама пере като луда ,спим по малко и за кратко.Но единствената радост за лошото време навън е,че и мама намаза с няколко часа сън.Сега се чудя какво да готвя,някой може да даде идейка...
За пазенето от забременяване разчитам на мъжът ми,но секса е от дъжд на вятър при нас.

Ей болните бебоци,бързо оздравявайте,стига сте тормозили ваште мами...

Много ми се спи,и ме мързи,хайде ако после съм по-ентусиазирана пак ще пиша.

# 271
Пак резнах пръстчето на малката  newsm45 и много кръв изтече..  Sad повече аз нокторезачка не хващам  Naughty направо откачих, лелееееееее... ох още не мога да се съвзема Sad

# 272
Ние също сме от ящните....на кърпи, завивки и кукли налитаме страшно! Каквото докопа и настървено го тика в устата, а не дай Боже човешко да пипне тогава вече няма пусканка! Баща и вика че си точела зъбите  Joy върху него!
Клеми, то твойто направо....! Как издържаш! То грип не бе, то болници,то пневмонии, то няма край твойто тегло! Много ми е мъчно за дечицата ти, намъчиха се , а и ти с тях!

# 273
Здравейте  bouquet ето ни и нас.Оправиха ни компа най-после.Ама едвам смогнах да ви прочета.Да ви докладвам-смяната на обстановката я понесохме даже много добре,спинкаме,папкаме-всичко както преди Simple Smile                                                                      Много е тъпо,че времето се развали.направо не ми се седи в кащи,ама къде да се ходи Crossing ArmsМалкия нещо почва яко да се заглежда в телевизора и се хили,особенно вчера на ония кокошки в Сделка или не smile3503                                                                                           Имам един въпрос-някой да е чул нещо за тая ваксина по здравната каса,казват,че държавата е забранила живото полио.Някой да знае нещо по въпроса newsm78

# 274
  • София
Дивна, не знам как издържам. На акомулатори вече.

# 275
Ей,Клеми,миналата седмица ходих на ортопед и те мернах там Wink Познах те по снимките Wink

# 276
  • София
Еее, защо не се обади?Имаше две бебета още, ама не забелязах някой да ме заглежда.

# 277
Аз лично, още не съм ходила до офиса, за да разбера какво точно се подава, но мисля, че иде реч за приложение №2.
И аз така мислих, но Приложение 2 се подава до НОИ от майки, излезли в болничен преди раждането си през 2007 година, а при нас не е така !!!

# 278
И ние се пазим двойно от забременяване. Хем не правим секс - 2 пъти от както съм родила, хем тия 2 пъти с презерватив. То нашето на виц стана. Като се питаме кога се се сексуваме вече, отговорът е...утре. Ама то утре никога не идва, нали знаете. Абе има време, сега ума ми е само в малката, пък и на таткото да кажа честно. И вечер сме каталясали, на никой не му се занимава. ooooh!

Слушам и на вярвам на очите си! Ми то много конкуренция, много нещо!
Iva na elitza_elitza как е налазила тази буболечка, направо ще я изям!
Нели на Verolina направо си стана известна детето!  Wink
Ема на Vidri4ka с тази руса коса и вече колко е самостоятелна, сама се храни! Peace
Инес на еsy каква е светлоочка и тая лента, голяма мадама!
Е, момичета, да ви призная на всички, майсторки сте, можете да правите шедьовърчета. Пу пу пу пу пу пу!!!

Муцанка, ще обмисля зестрата и ще се обадя. Wink

# 279
Пак резнах пръстчето на малката  newsm45 и много кръв изтече..  Sad повече аз нокторезачка не хващам  Naughty направо откачих, лелееееееее... ох още не мога да се съвзема Sad

иии, внимавай много де, pebble чак и на мен ми се сви сърцето ! аз ги режа ноктенцата след баня винаги, когато са мекички, с ножичка, на Чико е уникално удобна, и само по права линия, за да не забира ако ги режа по овала на пръста ...

# 280
 Здравейте!  Hug
Честито на всички 3 м. и 4 м. бебоци! Живи и здрави!   bouquet

Момичета чета ви, хранейки бебо, но понякога нямам време да пиша. Когато съм по-свободна пиша  Wink Ами със секса, ние още не сме, мъжа ми каза, когато съм готова, а и когато имаме време. Както казва moonlady има време Simple Smile . Много хубави бебенца са всички, големи сладури, пу пу пу  baby_neutral poli.jekova и ние имаме ножичка на Chicco, мн. е удобна, отпред е леко затъпена, не е остра, да не пореже пръстчетата. Klemy дано скоро да оздравяваш. Стискаме ти палци Praynig . liletka хубаво е, че са ви оправили компа. И ние май почнахме да се заглеждаме по ТВ в къщи, гледа и се кокори, после се усмихва  Grinning . Ох това време дъждовно тия дни не може да се излиза на разходка. Днес в СтЗ следобед понапече слънчице, супер. Дано, се оправя вече времето да излизаме навън.  Heart Eyes pebble не се притеснявай, НП, лека полека.  Peace

Ето 1 весел клип: http://video.dir.bg/video_open.php?id=32727  Joy  hahaha  Laughing

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 15:55 от KrisDiMar

# 281
Аз също имам такава ножичка но се притеснявам че с нея може направо делия пръст да резна Sad уж внимавам ама... абе то днес не ни е ден просто... всичко наопаки върви

# 282
Klemy, аман бе, много често сте болни  ooooh!. Дай Боже да оздравявате бързо и никакви болести повече! Praynig
Ти Никол даваш ли я на ясли? Аз се чудя дали да си запиша детето - щото то от поне година по-рано се записва. Не искам да я давам, но и се чудя дали ще има кой да я поеме след година като тръгна на работа...!?! Вие мислите ли за това? В БГ въпросът с детегледачки изобщо не го знам, но мен ме е шубе да си давам детето на който и да било, дори на майчето ми, а също и да вкарвам вкъщи жена...А пък по ясли пък се разболяват често миличките!!??

# 283
Значи по принцип  е само Приложение 2,но на мен ми дадоха от счетоводството да попълня една друга готова бланка,която приличаше по състав на Приложение 2,и аз като ги питах няма ли да попълвам Приложение 2,те ми казаха че не е нужно-само тази бланка е нужна-така че не съм на ясно-ама то трябва счетата из фирмите да са наясно бе-ние да не сме счетоводители #CrazyИ бланката беше напечатана готова.

# 284
Да, за яслата и аз също мисля да запиша Томи отсега, защото според съседки се чакало и повече от година.Естествено,ако не спонсорираш...Даже бях решила тая седмица да направя една обиколка да ги огледам и  избера, щото в близост до нас има 3 такива заведения.Не знам всъщност има ли някакво ограничение, в зависимост от това къде живеш, не съм чула засега.Но съм твърдо ЗА, поне в момента.
Момичета, сега се замислих, след поредното приспиване в столчето за кола, че Томи поне веднъж на ден си спинка в него, поне по 1-2 часа.Дали е проблем, заради позата и вие оставяте ли ги да спят така?

Общи условия

Активация на акаунт