Отговори
# 225
Много як чорапогащник, ама патето не трябва ли да е отпред  Mr. Green

# 226
  • София
а я ни вижте и нас! може да сме със сополи, но сме с рокля Peace
http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=4243621
http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=4307187

# 227
  • Варна
охаа днес го ударихме на мързел с мъжът.
аз се излъгах вчера....като се събуди Лора в 22:00 та до 03:00 РЕВ, РЕВ, РЕВ да си е** мамата  #Crazy
ега ти ваксината. супер се изнервихме, побъркахме се с Найден и той по тоя повод днес не можа да отиде на работа  ooooh!
за сметка на това днес е толкова кротка и поспалива (да чукна на дърво  smile3538)
Найден се разкиха нещо  Confused

купихме си електронен кантар днес,резултатът е плачевен - качила съм 2кг = 72 badscale
та по тоя повод смятам да си махна отслабващата лентичка щото няма сми само се депресирам Rolling Eyes колената ме болят,кръста ме боли,глезените...докато отслабна ще скъсам някой менискус  Confused

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 00:09 от Virginity

# 228
  • Бургас
siniger4e WinMPG Video Convert това е програмата, намаля клипчетата като размер доста и запазва качеството им и се работи много лесно с нея.

# 229
Здравейте и от нас в тоя гаден дъжд, дето ни скапа пролетното настроенийце CryДнес бяхме на консултация- качили сме 600грама и 1см.и сме с мерки 5900гр. и 61см.Според педито съвсем по учебник, но аз се поизпритесних, щото все над кило сме качвали досега.И като се разрових из едни книги...Голяма обърквация- щото не мога да зацепя кой месец сме JoyВ книжлетата го дават хранене през 3-ия,през 4-ия и т.н.- та накрая реших че сега сме на хранене в 4-ия, щото нали го караме, пък сме навършили 3месеца вече Rolling EyesКазвайте ако греша.Та ако е така сме в норма с качените килца, още повече, че сме само на кърма + сокчета чат-пат.Според педито трябва да почваме с пюретата, даже ми каза първо да дам плодово, докато стигне 70грама и заместя следобедното хранене, и след това да почна с картофено, разредено с мляко и да заместя и обедното.Не е ли много рано #CrazyНаправо незнам.Вие на кво мнение сте?
Иначе поне БЦЖ-то ни е положително, та няма да се боцкаме пак.Чак другия месец с Пентаксима.
Кажете кви витамини пиете, и при мен почна косопада, и сухи кожляци и т.н.Ма мъжлето откакто ме пострига май е по-добре.Сега ще се и боядисаме, щото отпреди раждането не съм.По тоя повод - една мама беше питала за боята- няма проблеми, стига да не се блондира, ако кърми де.
На фитнес почвам newsm44, а ако Томи се поуспокои ще продължа и с йогата.Пък дано ме отпусне тоя гръб и кръст.
Ох, стига, че стана дълго- да не ви досадя.
Пуснала съм му снимки в три-месечковците, да го видите.И ви целуваме.

# 230
Много як чорапогащник, ама патето не трябва ли да е отпред  Mr. Green

хехеее, то и отпред да е все тая - много ни е малка човката още  Wink благодарим за одобрението, друго е да си легне човек поласкан.
Айде аз си лягам, че пак ще удрям глава о бебо нощес.

p.s Ники изпратих ти на yahoo снимка на моя красавец.

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 22:59 от poli.jekova

# 231
siniger4e WinMPG Video Convert това е програмата, намаля клипчетата като размер доста и запазва качеството им и се работи много лесно с нея.

Ей, мерси, Ники, дано да свърши работа наистина! Утре ще се занимаем и с нея...

Поли Жекова, много як чорапогащник! Много е сладък момъка, ние пък имаме един такъв чорапогащник с капитан с фуражка   Mr. Green  bowuu

# 232
  • Варна
понтес сигурно е от ваксината,и ние се киселихме и драйфахме. днес ни няма нищо,даже сме поспаливи  Peace
аз се боядисах и няма никакъв проблем,корените ми стояха като шапка вече Sick
за сексането - ами и ние прекъсваме и то дори малко по-рано, че бебата се получи от първия опит и малко ни е шубе сега Rolling Eyes
поли пингвина кряка ли  Joy

кърмата ми намаля от стреса и нервите покрай скорошните събития Confused стига за 2 пълни хранения - сутрин и вечер, и ако сме на разходка - 3, през останалото време дохранвам с по 80мл , нямам нерви да се мъча, здраве да е, гладна няма да остане  Rolling Eyes

тати е болен,експедирах го в кухнята  Crossing Arms

# 233
Здравейте !!! Hug
Не може да бъде един път да се запиша първа за деня .Явно са били спокойни бебоците и маите са се понаспали Mr. Green
poli.jekova страшен чорапогащник Joy...и не само той Wink...Абе изобщо страшно много са порастнали и разхубавили всички бебковци и беболинки Heart Eyes
Аз да се похваля....нали имахме проблеми с акането...та снощи моята мома по едно време ми замириса(мисля си пак пръцнахме ароматно ooooh!)...ама то кво се оказа....оакали сме пейзажа...и аз разбира се бях многооооо щастлива,а не съм и давала нищо за разхлабване newsm78...луда работа #Crazy

# 234
  • сто акровата гора
Здравейте мами и сладурковци!  Hug
Моята бонбонка днес се събуди в 6 ч, хапна, че като ни заобяснява нещо, ама на дълго и на широко hahaha...та чак до преди половин час, гукане, игра, радост Heart Eyes. Сега хапна пак и заспа, та аз използвам да се разпиша преди да започна ежедневното бърсане на прах.  newsm28
Вчера излязохме на разходка, въпреки хладното време, опакована добре, спа като къпана, че предния ден ме побърка от киселаж. Като не излизаме и е ужас някакъв. Днес обаче ми се вижда по-студено та май и днес ще ми е тежка програмата, ще видим.
Ето малко снимки и от нас, да ни видите какви сме порастнали

http://www.motor.snimka.bg/album.php?album_id=109745&photo=62

# 235
Здравейте и от мен!

С малко закъснение честита първа пролет!!!

Честито и на всички празнуващи бебчета днес и техните майчици! bdbaloni baloni

Благодаря за влизането в положението ми на всички майчета  Flowers Bouquet Kissing HeartАз два дни се занимаван с ходене по разни институции и събиране на документи за застрахователите, но вчера всичко прилкючи, предадох документите и сеа ще чакам от застрахователите обаждане. Никой не се обади дори да поиска откуп за количката ми и полицаите и застрахователите казаха че най- вероятно е взета за части и вече е разглобена, но както казват старите баби всяко зло за добро  newsm53. Сега ще си купувам нова кола  newsm03

Кети Янчева и аз много се чудих как става това с картинките и сега ще ти кажа  newsm10:
като намериш картинката в google копираш адреса и, след което се връщаш в прозореца "публикувай отговор" и от toolbar-a избираш от втория ред първото радио бутонче (иконка) и ти излиза ето този надпис :, курсора ти мига между двете скоби (едната е затваряща, а другата отваряща) и там пействаш адреса на картинката от google. Успех  newsm10. Ако имаш още въпроси ако искаш пиши на лични за да не спамваме.

Хайде сега да пиинем по кафенце, докато дечицата ни сладки си кротуват Simple Smile

# 236
Здравейте и от нас! Ето да ни видите и нас с рокля: http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2471035
Четити 4 месеца на бебе Моника на мама Pebble, на бебе Нина на мама Sesa, бебе Нора на мама Moonlady, бебе Божидара на мама secretbg!
Какво да ви кажа - не всички бебенца са хубави, но имам чувството, че нашите декемврийчета всичките са хубави. Може и да бъркам де, аз съм пристрастна все пак! Laughing
Днес е толкова мрачно, че май няма да има разходки, което означава, че ще прекараме 90 процента от времето на ръце Tired Много малко спи като е вътре, иначе навън е песен!
Понтес, дано сте се оправили вече и днес да си пътувате по план!
Приятен ден на всички ви желая, въпреки облаците!

# 237
E supersko, Елбена и Максим пак взеха златото  smile3501 newsm44 smile3501 smile3521

# 238
Ето ни и нас за албума на тримесечковците
http://snimka.bg/album.php?album_id=116894

# 239
  • СОФИЯ
Здравейте мами, много ми липсвате и ми е тъпо когато нямам време дори и да ви чете-отварям темата и до там. Имам нужда от помощ,защото вече се побърках!!! Въпросът ми е следния- Като изтече болничния от 135 дни какво правиме до 315(за останалите 180дни)?
Работодателя казва,че трябва да му представя болничен,педито казва ,че тя повече болнични не издава,това е последния до 135 дни. И сега на къде ? Кога всъщност се пуска молба до работодателя за гледане на дете?
На 13 март ни биха Пентаксима,без никаква реакция. Тогава бяхме 6,300кг. и 61см./color]

Общи условия

Активация на акаунт