Любители на кучета - 149

• 21 029
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Зарка е като Йода с тези ушаци Simple Smile)))

# 31
  • Враца
Ние не спим. Работим!

Знаят ли, от закрила на животните, че карате кучето си да работи ? Колко часа го ангажирате с работа?
Има ли работа и за Иванчо ? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Аз давам само варени.

Зарка е такава нежна душа, нищо общо с лошата репутацията на доберманите. Heart

# 32
  • София
От нас един замечтан за разходка поглед.

# 33
  • София
Ние не спим. Работим!

Знаят ли, от закрила на животните, че карате кучето си да работи ? Колко часа го ангажирате с работа?
Има ли работа и за Иванчо ? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ама как ще работи Иванчо? Той е такава нежна душа в крехко телце - само за гушкане и трапези е. ❤
Нори е в бясна конкуренция с компютъра, когато съм вкъщи и работя на дивана.

# 34
Ох, Кастиел пак ака кашички. Тъкмо се зарадвах, че няколко дена беше ок и като изваяни му излизаха акитата и хайде пак. Ходихме на лекар вече, дадоха хапчета, пък да видим.
Днеска не ми е ден и ме е страх да отворя кашончето с поръчката на мъркащите госпожици, че и там ако нещо не е наред вече ще се гръмна.

# 35
Е, направо сме се успали и сме се улисали да се запишем Relaxed
- навън е студено и въпреки че климатика работи, Гинче е все нагушкана у някой...в случая- в мм( но редува всички- и батковците и каката дето идва на гости на единия батко...и най- вече у мен).
А, кокалите и ние ги даваме( в началото имахме големи спорове с мм, че мен ме беше страх). Естествено, не от тия дето стават на трески. Но, определено предпочита да са варени.

# 36
Не давам кокали аз, кавалерите и без това са с кекави стомаси, не ми се експериментира.

# 37
Нашата принцеса е  със здрав стомах..., но като се е случвало да се разхлаби, веднага варя ориз( а тя ориз обожава- даже и в момента има една тенджера сварен ориз с кайма и зеленчуци- не е с лечебна цел, но това ѝ е едно от любимите яденета) и бързо се регулират нещата.

# 38
  • Бургас

Тъпирства грациозно момето.

И от днес отново с гиардия. Поне вече знам къде я хваща. От 4 сутринта драйфа на празен стомах. Отказа да яде. Отново драйфа и така до 9 сутринта. На ехо изключиха запушване на черва. Видя се раздразнен стомах и сама си исках теста за гиардия. Хванах, че дъха и става много специфичен когато има таз пуста буба, още преди да започне странното акане.
Оказа се, че в района доста кучета, пациенти на същата клиника са на същия хал. Някой брутално разнася зараза и не чисти след кучето си.
На 100% я лепнахме в ограждението за кучета.

Ако не си бях изискала теста щяха да лекуват на сляпо.колко ли народ не чисти ако и лекува на сляпо? От утре на разходка с гети, за да не лепи по козината листа и да ги чисти сама. Тя не яде от земята и се пази чиста. Баси Cry

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 18:25 от MeMyselfI

# 39
Загражденията за кучета и в нашия квартал са много оакани. Как може да не чистиш след кучето си, не ми го побира акъла. Гиардия знам, че се хваща от пиене на вода от локви и ядене на чужди акита. Ева как я хваща тази бактерия, какво прави навън?
Зара веднъж я заподозрях, че има, защото акаше много зловонно и зелено. Лекувахме я три дни с дронтал и десет дни флажил и не се е повторило.
Възможно ли е Ева да не е доизлекувана?

# 40
  • Бургас
Единственото, което прави е да почиства листа от лапите си.
То стига под листата или по тях да е имало заразено ако, пък дори и да не се вижда.
Възрастните кучета по - рядко дават симптоми, но тя е още малка и си показва.

# 41
Тя Зара беше малка, около годинка, като се лекувахме.
Между другото, нашият приятел голдъна беше започнал периодично да дриска. И тъкмо щяха да го лекуват за гиардия, един ветеринар им каза да сменят гранулите. От Bosch минаха на Еукануба и проблемът отшумя.

# 42
У дома в момента се мият зъбките с кокосово масло Simple Smile Нали  с такова беше? Stuck Out Tongue Winking Eye Като за първи път трудна работа, но все нещо става. Облизва се одма накрайника на четката.

# 43
На Кас стомаха не е раздразнен казаха, но и той чисти от себе си каквото докопа. Нашата докторка смята, че не е гиардия, попитах. Каза, че ако след лечението пак продължи така, тогава може да направим тест. Иначе той беше два дена на ориз и сварено пилешко и акото му беше супер до днешната ни обедна разкодка.

# 44
  • Бургас
Аз теста си го искам при всяка дрисканица/повръщане. Троен е и е за парво, корона и гиардия. Когато поотрасне няма да се следим толкова, но сега е важно да си расте, без да я обитават разни чудеса.
Нито на груминг мога да я пратя, ако се съмнявам, нито нищо.
Изтървам си часа тази седмица и ще трябва да я почистя аз. Ютуба да ми е на помощ как се бръсне дупара. Ай дано!

Тъкмо като и дойде време за контрола ще и пусна и за глисти, тении и тинтири - минтири и ако е чиста няма да пие вътрешни обезпаразитяващи.

Иначе прояде, играе, бели прави и си ака нормално. Само последната част на акото е една идея по - меко, но оформено.

Още ми е яд на кучешките пости и котешките акита, а живеем почти в центъра. Пфу!

Общи условия

Активация на акаунт