Любители на кучета - 149

• 21 594
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
Той иначе си е игрив и апетит има, а и не повръща. Казаха, че минимум и Мегчето като още млада котка би следвало да има симптоми ако е това.
Да се оплача, това моето има претенции към облеклото. Има 4 дрешки, но харесва само една и толерира още една. Другите две сложа ли ги, още на първата разходка са опикани. Ще му купя накрая няколко от тая любимата и да си ходи само с нея, аман. Не ми стига човешкото пране, ами и кучешко.

# 46
  • Бургас
Да си платим и ние данъка. Хваната на местопрестъплението - върху спалнята Simple Smile

# 47
Милата Елза, колко виновно гледа.

# 48
  • София
Ето го и Арчи 2. Той е чихи еленова глава. На 3,5 години е и тежи огромните 3,200 кг. Мисли се за истинско куче 🙂. Показвала съм го преди като го взехме на 3 месеца. Горкия тогава беше 180 грама, и се събираше в шепата ми, беше колкото синята част на маската за лице 🙂. 

# 49
  • Бургас
Ооо, Елза! Ела на моята спалня! Ева упорито отказва да спи при мен и ми липсва кучешкото гушане.
Какъв кеф ми беше Пипин да ми се засуче на геврек на корема! Бучкат те ръселските косми, ама кефа няма цена Heart Eyes
Той вече не скача и го разбирам, ама рунтавата кобила не ще и това е.

# 50
  • София
Ооо, Елза! Ела на моята спалня! Ева упорито отказва да спи при мен и ми липсва кучешкото гушане.
Какъв кеф ми беше Пипин да ми се засуче на геврек на корема! Бучкат те ръселските косми, ама кефа няма цена Heart Eyes
Той вече не скача и го разбирам, ама рунтавата кобила не ще и това е.
А пък Арчи все върху мен спи. Чак ме е страх да се обърна, че колкото е дребен ще даде фира. 🙂

# 51
  • под тепетата
А да ти се тръшне 30 кила ръбесто магаре и да те мушне в ребрата с лакът, м?! Че и едно доволно мучене издава Confounded

# 52
  • Варна
Ние трябва да увеличим спалнята, щото като сме трима +две кучета се събуждам на хикс 🤣

# 53
И аз така, ама с 50 килограмово куче, все в мен наврян. А как хъркаааа, ММ ряпа да яде. Добре, че съм глуха и не ми пука.
Тази сутрин се събуждам и нашия между нас, лапа отгоре и глава на възглавницата 😂

# 54
Ха-ха, и аз с 30 кг. магаре в леглото. Заспивам с котката в краката, по някое време Зара изгонва котката и се мушва тя под завивката. А като реши да ме прескочи и да легне от другата ми страна, само пазя ребрата и викам Ох, ох, сутринта ще гледам щетите. Цялата съм в синини като бита.
Леле, онзи ден с копитата си счупи една стъклена купа. Дадох й последното месо от нея и викам ще й дам да я оближе. Почвам да свалям купата надолу, а говедото трепери от нетърпение и като вдигна копитото и удари купата със сила, тя се строши на сол.

# 55
  • Бургас
Не я пускам в спалнята.
Влязла е, защото някой е оставил вратата отворена.
Изобщо не гледа виновно, а нагло и съвсем не се кани да слиза.
И на леглото на детето ходи, но там цари неолиберализъм и всичко е позволено.

# 56
На Тайра отдавна ѝ е забранена спалнята.След едно повръщане отгоре, спи на земята.Има си постелка.Даже и опити не прави да се качва от години 😀

# 57
Макс онази вечер той спи на дивана, а аз гледам телевизия. Както спеше скочи отвори вратата на дневната, след това входната и газ на двора. Пратих детето след него той ходил да повръща. У дома от четири месечен нито е акал, пишал, само веднъж е повърнал в коридора, защото беше заключена входната врата.

# 58
  • Варна
Каня ви у нас довечера, на двора - ще има фосфоресциращо куче Smiley Още не зная кое ще е, но ще го има. Тази сутрин в тъмното видях нещо съмнително, пластмасово, смачкано и дъвкано. Като стана светло видях на поляната друго нещо - бяло, кръгло, смачкано и дъвкано. Второто личеше, че е капачка, но не се сетих каква - събирам ги в едно чувалче за връщане при кампанията. После обаче ми "светна", зарових се в боклука и ...някоя е изяла поне 150 гранулки рибено масло, поне... Вчера духал силен вятър, мъжът ми затиснал покривката на масата, защото се разхвърчали пастата им за зъби, четката им за ресане, кутийките с вечерната манджа, а въобще не се усетил да търси и шишенцето с маслото. Снощи той ги храни и "помислил", че били свършили. Малеееее как рязко го направих да спре да "мисли".... Та сега чакам...нямам идея какво, сигурно "течно злато", вместо нормално - довечера ще видя на разходката, или пък по поляната.

оффффф, честит ви празник, и да светите от любов, не от рибешко масълце Gift HeartWine Glass

# 59
Привет и блгодаря за темичката Flowers Hibiscus
Дремещи снимки показваме

Принцесата за първи път има якенце, но стой като препарирана с него или едва, едва крачи. Приемам съвети как да свикне. Сутрин е много студено и тя трепери, затова го взех, но нещо не се спогаждат.

И последно да изхленча. Стъпила някак н криво и сега лявата предна лапичка я дръжи във въздуха. Лекичко се подпира на нея като се придвижва. Док каза навехнато, сложи инжекция, но ... Като пипам не дава признак за болка. Обаче не иска да върви.
Душичката ми тя ... Носим я по стълбите до една близка полянка. И тя милата гледа да полегне, не да свърши нещо. С лакомство я примамвам да направи няколко крачи и посвърши някоя нужда. Но и това ще мине.
Аааа и честит празник на любовта и виното!
Покрай тийновере и Animal Dog2 колко вино се изпива Joy

Общи условия

Активация на акаунт