Слънчеви български мами в арабски страни и арабски мами на български земи 19

• 25 130
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
ох извинявам се , и аз се мъча да смъквам а вчера се пробвах да правя еклери, опита беше успешен и на сами му харесаха дори!сега отивам да правя кремкарамел!това са най-лесните неща които мога!те първа се уча все пак!

# 151
Добър ве4ер арбски

Да се от4ета и лягам,4е едвам гледам.Дано утре ме оставят да се наспя,4е не се издържа Praynig
Видяхме се с Нои4ка  Grinning Похапнахме,побъбрихме подобаващо и те се запътиха към веселбата.Снабди ДТ със супер Тв,за което 4акам отзиви  Laughing

Креми как върви партито Hug Какви са тези сложнотии дето правиш?Еклери?Не е ли трудно?

Ели и аз харесвам гълф диалекта,но пък е толкова труден... Whistling
марси какъв е този студ при ваа?С какво се отоплявате?14 градуса си е студенко ми се струва Crazy Кога ще се стопли при вас?А ти изкара летните дрехи  Laughing Дано не се раболее Линди4ка Hug

Преди сън сложих мал4о на гърнето,4е от няколко дена като се наака ми казва ПИ ПИ.Да но мом4ето седне, стане гледа го, въртя го и нищо не свърши.Ще го пробвам пак,дано се нау4и бързо като как си Grinning
Хаиде лека аз да опъна кълки  Grinning

# 152
Честит рожден ден Креми!
Бъди жива,здрава и много обичана!!!

# 153
Креми, мерси са почерпката мила, добре че са виртуални тези вкусотии, че иначе как ще ги борим килцата  Grinning

Ето тази песничка на Hussein El Jassmy ме разчуства особено клипа, жалко че нищо не разбирам от текста на песента:
http://www.youtube.com/watch?v=sNcIRfvDYoQ&mode=related&search=

# 154

Честит рожден ден, Креми !
Дано мечтите ти станат реалност.
Ели, виж и тези песни щом си фен Hussein El Jassmy могат да се свалят.
http://www.omseya.net/music/Arabic%20Music%20Library/index.php?q … Hussein+El+Jassmy

# 155
 Hug Манел, златна си!!! Много благодаря - шукран Laughing. Сега може да забравите за мен, тъй като ще си свалям песнички  Twisted Evil. Ще се отчета като свърша.

# 156
Kреми, честит Рожден Ден !!!
Бъди здрава и щастлива.
Останалото се нарежда.

bouquet  bouquet  bouquet

Миленче, кажи ми как по балкански да се разправям, че вече толерантността ми почва да прелива границите ми?
Скандалите са единственото нещо, което ми навява асоциации с балканите Confused

# 157
Честит рожден ден , Мишче!

Остани си същото добродушно Креми!

# 158

Честит Рожден Ден, Кремски!!!

Бъди много много здрава и силна,
за да се пребориш с хорската простотия!!!
[/color][/b]

# 159
Отново мног ви благодаря за поздравите!
Телефонами не е млъкнал днес!Почти всички мои познати от кувейт ми звъннаха, и ужасно много ме зарадваха!А и доста хора тук!Всички приятелки на майка ми!
Наистина се почуствах много готино!
А Миленче еклерите вобще не са трудни,само че без глазура ами с шоколад, а тестото или там заготовките са супер лесни аз от готварския видях рецептата!и крем карамел с кроасани, аууууууу чуден е !бих искала да снимам еклерите и да ви ги покажано сами вчера изтърва фотоапарата и май му разказа играта!
Много сладко звучи товаза Кхалид!Сами вобще не искада седне на гърне!става от него и започва да слага играчки вътре!
miravmbd аз си мисля че е дошло време по български да се опълчуш а именно да се разкрещиш или да кажеш на клюкарите в очите че самного подли като говорят така ине им подхождаи че твоя личен живот не е тяхна работа!
лека вечер!!!

# 160
здравейте моите гости си тръгнаха,изчистихме из къщи и вече съм свободна.милена даяна вече отдавна ака в гърнето,а за пиш казва веднага след като го е свършила в памперса и ме кара след всяко да сменяме памперса.
знаете ли че внука на симеон  от дъщеря му калина се казва симеон хасан-симеон на дядо си и хасан на починалия крал на мароко.
всички ли сте почитателки на Hussein El Jassmy ,защото аз харесвам ихаб тауфик,имам всичките му албуми от 10 години насам.

# 161
Salammm! Днес не съм на работа и спретнах кафенцето :
А ето и нещo за подслаждане  Grinning :

Ние как студуваме тези дни...дано не се обърнат сезоните само! Пращайте малко слънчице и топлинка насам  Grinning

Лек ден ви желая и повече усмивки   bouquet

# 162
Добро утро!
Е, това е моето кафенце  Hug, ето малко песни за събуждане Wink
http://youtube.com/watch?v=UYTkXzqL_ps
http://youtube.com/watch?v=D4x1iAPs_SU
http://www.youtube.com/watch?v=917rYXYqQ7U&mode=related&search=

всички ли сте почитателки на Hussein El Jassmy ,защото аз харесвам ихаб тауфик,имам всичките му албуми от 10 години насам.

И аз харесвам Ehab Tawfik, но по- бавните/баладичните му песни.

# 163
Добър ден!!

Ани, мерси за кафенцето  Hug
И аз почивам днес и ще се възползвам от него  Simple Smile

Търся песни на Далида, по-специално една, която се казва кхалик маканак  Thinking
Някой може ли да ми помогне, плийз  Praynig
Търсих из доста сайтове, но не я намерих  newsm78

Лек ден на всички!!

# 164
Привет моми4ета  Hug

Връщам се от доктор.Иншала,ще си имаме Принцеска 4470 Пак ще връзваме панделки  Laughing
Та Хая или Мериам за сега Peace Няма да ви казвам колко съм отгоре този месец,4е ми иде да се гръмна Crazy Живо и здраво да е,после ще се боря с диетите Grinning

Ани мерси за кафенцето,аз ве4е пих,но за слади4кото Няма да откажа Hug
Манел мерси за музиката Hug  Второто пар4е ми е любимото.Много харесвам певеца.Как се къл4ихме на него едно времеее  Mr. GreenДа пишеш по-4есто Heart Eyes
Дтти браво на Диана Peace Но,аз не съм за ранното слагане на гърне Tired Имам познати,които го слагат от 7 -8 месеца и девоиката ве4е на 1г и половина все още с памперс Crazy
Аз Дима я сложих някъде към 2-та годинка и се нау4и то4но за 2 дена.След около седмица свалих и нощният памперс. Peace
Нои4ке как мина концерта?Щом не си се разписала още,ясна е работата     superuu

Общи условия

Активация на акаунт