Слънчеви български мами в арабски страни и арабски мами на български земи 19

• 25 125
  • 296
  •   1
Отговори
# 135

4естит рожден ден мила Креми.Пожелавам ти цялото Щастие и Късмет  на земята.Бъди все така оби4ана маика и съпруга.Весело прекарване  Hug
п.с. Не се ядосваи излишно.На хората устата не можеш да затвориш.Сигурна съм,4е по-ве4ето от нас са се сблъскали със злобата 4овешка.Сигурно сме им интересни,спор няма.Да говорят.4ЕРЕН ама Верен  Grinning

Miracle_girl не са го отворили още.И ние го 4акаме с нетърпение.Пише.4е едната 4аст ще е готова 2010,а цялостното завършване през 2018 г  Wink
ето:http://guide.theemiratesnetwork.com/living/dubai/dubailand.php
miravmbd разкажи им играта,типи4но по Балкански Mr. Green Зна4и,не само в Бг е така.Клюкарите са си клюкари и на северният пояс да са Laughing
Веси бързо оздравяване на маика ти  bouquet Дано ви се размине с Тарлинио Hug
Ели мерси за песни4ката.Фенки сме му на 'буренцето'.Какъв мъж,а от къде го изкара този глас Laughing
ДАни дано следващата да тие подходяща Hug

За мен няма по4ивка.Петък е,а ние смена крак от 6 4аса.Снощи се скарах на Дима,4е ме направи дива и щастлива,след като обърса пода в един център и се разкрещя като,4е я колят,наказах я без тв и заспа в 6.30 без ве4еря Shocked Сега ще правя мекици за закуска Wink

# 136
Добро утро.
Креми, Честит Рожден Ден!!!
Много здраве, късмет и любов ти желая.
А за зависта момичетата са ти го казали. Горе главата. Като се ядосваш само им показваш, че са те победили, което не е така. Игнорирай ги!!! Нека си живуркат.

Миленка, и ние сме така. При нас няма делник, няма празник - 6.30 сме будни  Tired. Така си мечтая да пораснат вече, че да мога да си поспя малко  Twisted Evil. Прати някоя мекичка и насам  Laughing. А певеца е трепач!!! Вчера си направих една супер колекция от негови песни /толкова много песни съм харесвала от неговите без да знам, че той ги изпълнява  newsm78/.
Мария, мерси още веднъж за инфото  Hug.
Веси, ти недей да казваш на другите да пишат по-често, като и теб почти те няма. От време на време се сещаш за нас  Twisted Evil. По-честичко ни навестявай да кажеш как е адаша  Hug.
Весел ден ви желая. После пак ще се обадя, че сега дългът ме зове  Grinning.

# 137
  • O.A.E./ Пазарджик

Много щастие мила Креми! за теб и любимите ти хора!

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 09:10 от mariabutti

# 138
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Честит рожден ден, Креми и от мен!! Слънчев и безоблачен празник ти желая!!!

Миракълче, ти най - накрая се престраши да влезеш.. само надничаш и четеш..... Те докато го построят този ленд, гърлата ще порасне и няма да я вълнува вече  Mr. Green Laughing!!!!!

# 139
  • по пътеката
кремски, най-сърде4ни пожелания за рождения ти ден!за здраве, радост, щастие и любов, колкото можеш да понесеш и да има отгоре! newsm51 smile3525  bigdance2 txtloves
това на ли4ни ли става или в тема, креми, злонамереният интерес към половинката ти и семейното ти ложе? не се ядосвай, тука има странни питанки, още 4акам мамата дето пита за тунис да се появи, 4е да й отговоря, цяла тема и посветих, но са я изтрили без да разбера тя дух ли е или наистина си пита! карай напред слън4ева, ето това някои не го могат и се ядат вътрешно! Peace Hug
тук е ад, хора, 9 дни дъжд, сега 5дни  ураган с дъжд и сняг, температурите са под нулата, у съседите  е -16 градуса! просто ще се разболея от студа в къщи с пе4ка на макс 14 градуса! линда я крепя, но днес пак се разкаШля наново!искам сахара и жежкото слънце!

# 140
Честит рожден ден мила Креми!

Да си най-обичаната майка и съпруга, да запазиш борбения си дух, много щастие и успехи във всякакви начинания ти желая

# 141

Честит Рожден Ден, Креми !
      Пожелавам ти здраве, много любов и усмивки !

А, за клюките, нали знаеш - всяко чудо за 3 дни. Добре е, че ги интересуваш. Значи представляваш нещо. И както е казано : " По-добре в хорските уста, отколкото в хорските крака"  Heart Eyes Всеки човек се вълнува от различни неща. Някои се вълнуват от разни грозни работи - кой,кого пребил, изоставел и т.н, други от глобалното затопляне, например, така че приемаш, че това не можеш да го промениш и се дистанцираш  Peace

Ели, супер песничка ни почерпи, но аз разбирам само 3-4 думи ( и пак добре) , а нещо не можах да вида превод на английски. Пусни още някоя песен на този певец. Петък е  - ден на майстора , ще се веселим пред компа !  Hug А за ресторантите - не бери грижа, вие само елате   chef ! Пък може на Рая да и хареса в БГ и за в бъдеще да реши да остане  Wink Laughing

Чао, засега !

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 10:20 от snowflake

# 142
честит рожден ден, креми!!!
аз и вчера ти го пожелах - да бъдеш все така обичана майка и съпруга!!! много здраве и щастие!!!

# 143
  • сред маслини и портокалов цвят
Креми, честит рожден ден!

Бъди здрава, щастлива и много обичана!

# 144
Пък може на Рая да и хареса в БГ и за в бъдеще да реши да остане  Wink Laughing
ш-ш-шт само Ноя да не чуе   Joy  Laughing  Joy
 Hug

Имам още една-две любими песнички от този певец, но не можах да ги намеря като клипчета. Милена да помага ако може - едната се казва Allah Ma3ak много е сладка. А ти щом и две три думички разбираш значи си много добре. На мен този език от Гълфа ми е по-труден, макар че много ми харесва как произнасят "Гълби" с това гърленото Ъ  Sunglasses. А къде сте срещали песни с написани думите на латиница  newsm78?

# 145
Цитат
Честит празник на Велико Търново!!! Много обичам този град. Любимата ми леля е женена там и винаги ви посещавам с удоволствие 
Ели, значи ако си дойдете в БГ няма да имаме оправдание да не се видим  Laughing  Hug

# 146
много благодаря за хубавите пожелания!
Нправосе разчуствах!Толкова стемили всички!
ето  и почерпката от мен макар и малко късничко!

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 11:40 от Kremi_m

# 147
честит рожден ден креми  bouquet  bouquet  bouquet
да си жива, здрава,щастлива и много обичана маика и съпруга nbirthday newsm67  Gift и не обръщай внимание на простаците нали знаеш приказката-простотиата и зеленото край нямат.
йасмин защо не пишеш,кога ще идваш в сирия?
аз сега изчезвам че циалата рода ще ми идва на гости newsm79 cooking

# 148
Много ви се радвам и ви желая здраве и щастие на всички арабски мами и дечица а също така и много любов smile3525 smile3525 smile3525

# 149
Korni6onko  Hug  Hug
Креми, мерси за почерпката  Laughing обаче с тия сладкорийки май килца няма да свалим  Blush

Общи условия

Активация на акаунт