Слънчеви български мами в арабски страни и арабски мами на български земи 19

• 25 123
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте отново !
Мъж ми не одобри работното време та отново съм си у дома .
Мерси все пак за пожеланията , дано да са в сила за следващото предложение .
Минавам като комета ми май има нещо вярно !
Миленка супер е малката госпожица Дима !- Пу Пу ПУ .
На Ноя лек път и приятно искарване !
За сега бягам ако мога по-късно пак ще ви навестя .
Приятен следобед ! Flutter

# 121
Първо да си се поздравя с празника на Търново   bigdance2. Голямо чудо из града. Целия град се беше юрнал по разходки  Grinning. Едвам си намерихме свободни места за обяд.
Второ - да се оплача от нашата лекарка  smile3511. Майка ми няма никаква стафилококова инфекция, а херпес зостер!! Въобще не е трябвало да пие антибиотик, а и не ми се мисли ако се беше оставила още малко какво щеше да стане!!! Малкият със сигурност ще изкара едра шарка, а мен ме е страх да не съм се заразила и аз, че това може би ще означава и край на кърменето - не мога да си представя да не си кърмя човечето  Cry. Дано и майка ми да се оправи и да няма последствия  Praynig

ЧЕСТИТА ВИ ПЪРВА ПРОЛЕТ!!!!

# 122
Е, Веси, недей с тези лоши новини де  Cry. Дано не хванеш шарката и ти  Praynig. Сигурна ли си, че няма да можеш да кърмиш??? Оправяйте се бързо.
Честит празник на Велико Търново!!! Много обичам този град. Любимата ми леля е женена там и винаги ви посещавам с удоволствие  Hug

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 18:34 от elip

# 123
  bouquet
милена много ти е готина дъщерята,муфида навремето в детската в бг 2 последователни години играеше гарга защото беше дребни4ка.
дани дано да си намериш бързо друга работа

# 124
Чували ли сте тази песничка??? Аз я обожавам...  Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=ipvpoPE9nC8

# 125
ох момичета извинявам се за това което ще напиша но просто клюкарките тук пак ме ядосаха!
Ей любопитството граници няма!
За информация на всички четящи, мъжа ми няма друга жена и сме си заедно, чуваме се всеки ден гледаме се на камера, а си е наша работа кога ще сме заедно и какви са причините!
Ей не си седнахте на дупето!За четящата кюкарка, да ти е ясно че ме ядоса този път!
Не спряхте да злобеете и да клюкарствате, завиждате ли кво ли незнам!
Имам  си страхотем мъж може би завиждате че вие си нямате!
гледайте си по вашите дворове!
пак се извинявам на арабските мами но вече не се стърпях, пак приказвали че съм била писала тук че мъжа ми си имал друга в кувейт , -НЕ НЯМЯ СИ ДРУГА!

# 126
 ShockedКреми,пак ли злобеят тия жени!?И идват да четат тук,да видят има ли коментари по техен адрес Rolling EyesШантава работа.Мен и за това не ми се пише много много тук,че е притеснително колко народ влиза,явно очакват сензации някакви.
Тази,която те е обидила,никога не може да бъде сигурна дали мъжът и не издържа някоя млада и бедна българска девойка,даваща мило и драго за нова дрешка или вечеря в ресторант...Като знам какъв е разврат последните години в БГ...Нашите мъже поне вярата им ще ги възпре или върне в правия път.
Не си длъжна да се обясняваш на никого и не се ядосвай.Ще им се да прочетат,че съпрузите ни имат други жени,че ни карат да се забулваме и не ни дават да ходим на работа-ама ще има да се надяват Laughing

# 127
Креми, миличка, не се ядосвай така. Не им падай до нивото.. Клюкарстват и злобеят низките душици, чиито живот е безкрааайно БЕЗинтересен...Не дължиш никому обяснение.. Бъди горда със себе си и винаги с вдигната глава... това плаши "лешоядите"..
И ти пожелавам да си все така обичана майка и съпруга  newsm51 newsm51
Лили, пиши бе мила, иначе ни липсваш!

# 128
Креми, аз също внимавам какво споделям и говоря тук, защото могат я да ти изопачат приказката, я да преувеличат или да се развинти на някому фантазията.  Ние овнетата сме си емоционални и се засягаме от такива приказки, за съжаление.

Бъди над тези неща мила, имаш прекрасно дете, съпруг, за който сигурно много жени биха си мечтали. Опитвай се да не се ядосваш! Да сме живи, здрави и обичани от близките това е най-важното.

А за тези, които търсят сензации или сюжет за филм няма да ги намерят тук  Joy

Веси, много неприятно с майка ти, тази болест доколкото знам е някакъв вариант на варицелата при възрастните, дано да се разминете по-леко и да няма последствия.

Ели, песничката която си пуснала е много приятна, за пръв път я чувам. И аз мислех да ви пусна нещо от фонотеката Wink но е тъжно, та реших да не ви натоварвам.

# 129
Kremi, ще го напиша тук, че може и на мен да ми олекне като се чета и да се успокоя.

Точно днес след всичките слухове, които изслушах по мой адрес на работа, (отначало се забавлявах, но днес всичко преля чашата) и кипнах на работа. (Единия вече го извикаха в офиса за предупреждение). Поредния и последният слух е, че имам афера с един колега. Вече толкова се е разпространил, че достигна до нас, където всички слухове последни идват.  Sad Sad Съседката ми, работи с мен, и тя е разпитвала какво що, къде ме е водил на вечеря (предишен слух)...(моите вечери пред компа в къщи, ама де ooooh!)

Това е,-тъп народ, прост народ, който няма други интереси освен да се забавлява на гърба на тези на които завиждат или от които се чувстват по някакъв начин застрашени. Жал ми е за такива малки, дребни душици, които си търсят забавление за сметка на другите.  Това, че могат да разрушат семейство, което живее щастливо и безпроблемно, с отровните си думи и за миг не им минава през главата. 
Горе главата и нека се пукат душманите.

# 130
Ох днес вече не издържах!Наистина изпуших!
Остави че всеки ме пита таткото ще идва ли, аз ще ходя ли?
Ако можехме дали щаха да питат, ами има причини за да не сме зедно и ние си знаем колко ми е леко така!
Ама както казва той на хората устата никога не ще затвориш те винаги щенамерят за какво да говорят, затова си живей живота и ги остави да си приказват!
Извинявам се още веднъж просто ми кипна!
Ама като ида на кувейт и се върна после тук, ще взема да излизам с абаята та да има наистина за какво да говорят, да се пукнат тогава!А, ма ха!писна ми!моя живот, моето семейство, аз си знам кво ми е и как ми е!то не бе бебето бяло ли е черно ли е, нямям мъж, като доиде млъкнаха, сега пък ме зарязал, абе чешат си езиците!

# 131
Креми, ама те обсъждат хора, които са интересни. А да бъдеш интересен, не всеки може Wink

Защо не обсъждат разни сиви мижитурки?

#2gunfire #2gunfire

# 132
  • O.A.E./ Пазарджик
влизам само да кажа здрасти и честита пролет!  bouquet Hug не е истина колко съм изморена #Crazy но и си изкарсхме супер тия дни
Креми, с теб сме си говорили много по въпроса. не им прави кефа да им се обясняваш дори на такива. живота си е твой. какъв е си е твоя работа. да си говорят.....

Любе, утре Деси ще идват към Шарджа. обади ми се сутринта.
лека!

# 133
Здравейте, арабски мами!
Аз имам едно въпросче по-специално към мамите от Дубай. Чудя се, дали са отворили увеселителния парк "Дубайленд"?
А нещо ново да има от две години насам, като забележителности имам предвид, архитектура и прочие....
Ей, сърцето ми остана в този град.  Heart Eyes

Благодаря предварително!

# 134
Слънчеви Мами, извинявам се за навлизането си във Вашата темичка, но бих искала да поздравя едно страхотно и самоуверено, борещо се за щастието Си Момиче със спец. му ден, надявам се да не се сърдите?!

Креми-м,
Честит Рожден Ден, борческо Овне!

Желая Ти от все сърце наред със здравето за Теб, малкият Ти принц и 1/2, много, много късмет, любов и пролетно настроение! Горе главата, Момиче, и все така упорито отстоявай позициите си!

Честита Ви пролет и хубав нов ден Ви желая, Момичета!

Общи условия

Активация на акаунт