Слънчеви български мами в арабски страни и арабски мами на български земи 19

• 25 120
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!Пролетта настъпи:при нас с вятър,при вас в БГ с дъжд Laughing
Мария-довечера и ние ще посетим Касба,дано не е свършил фестивала вече!Шаржа ми харесва все повече!
Креми-дечицата на възрастта на Сами се чувстват по-сигурни и спокойни,когато са близо до мама.Радвай му се,че като порасте-край!
Веси-не се нерви на мъж ти,още мисли,че не си узряла за тоя празник.Моят ще видим къде ще ме заведе,аз ще се гримирам,понаправя,пък той дано се сети Party
Кари сега кара шарка,то вече пъпките завехнаха,но 14 дена не трябва да ходи на у-ще.Признаци няма-направо излизат пъпките-ако е варицела:мехури,пълни с течност,вдига се температура.На 3-тия ден вече не се появяваха нови.Не съм забелязала липсана апетит,а за сърбежа давах сироп.Болеста много бързо се развива,но и бързо минава,ако детето е предварително ваксинирано.
Сега се надявам Сара да не се разболее,че ще бъде трагедия-не е ваксинирана,само на кърма е...Последните дни от шарката са най-заразните,а в класа на Кари има още 4 деца болни.
Изолирай Тарик от майка ти и я накарай да се прегледа!
Миламама-завиждам за клубчето,как обичам подобни срещички!
Милена-личи си,че тигърчето много те е зарадвало!Още много мили моменти ви пожелавам.
АниСим-ние не сме ходили там,но знам къде е.Град с повече забавления за деца от Дубай едва ли има!Леле,така ми се излиза,че нямам търпение вече Crazy
Катя-значи за твоя съм гласувала:5.Дължиш ми безплатна декорация,моля Joy

# 106
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ама как съм ви предала телепатични вълни и флуиди, за кой да гласувате??!!! Thinking Laughing

Моля на опашката за декорацията, всички ще бъдат удостоени с внимание.. ама май първа ще е галето ПАК след 2 седмици... Joy
Лили, виждам че ще се приготвяш за празника, мини от тук един нокът да нацапаме на бързо!!! hahaha
  Hug

# 107
здравейте
веси даяна изкара шарката като беше на 8 месеца и мина нмого леко.за името на синът ти изписва се с q накрая

# 108
Цитат
Веси-не се нерви на мъж ти,още мисли,че не си узряла за тоя празник.Моят ще видим къде ще ме заведе,аз ще се гримирам,понаправя,пък той дано се сети
Не,мила, не е за това, аз си го знам  Laughing. Той да видел реакцията ми - ами чуя - така му се накарах! Ами за първа година майка - държа си на празниците  bowuu  Laughing. За 8-ми март от предния ден го предопредих, че е празник  Mr. Green
Цитат
за името на синът ти изписва се с q накрая
Моят мъж много държеше да е с Q, но понеже съм срещала и с К, та за това се чудех.
Приятно изкарване на празника на всички празнуващи  newsm51 newsm51 newsm51

# 109
Здравейте момичета!
На всички празнуващи весел празник от мен   bouquet
Веси аз преди време също имах стафилококова инфекция и ходих при една доцентка в София.Ако искаш ще ти дам кординатите и да се изконсултираш с нея.Дано бързо да се излекува майка ти че много е упорита тази инфекция.
Миленка чака ме фотосесията с тигърчето ти Hug

# 110
Веси ние сме с К накрая на името. Защо? Има ли някакво значение. Мъж ми каза, че той нямал против както и да съм решила. На арабски е с каф, но на англ няма значение. Та аз реших да е с К. Виждала съм го и с двете букви.
Ноичка, като казваш ето ме, къде си, че аз не те виждам  Twisted Evil. Браво за процедурките. Нужно е от време на време да се поглезваме и ние, нали?  Hug

# 111
  • O.A.E./ Пазарджик
Честит ви празник с малко закъснение  bouquet, но чак сега сядам.
Весе, и аз така избухнах за един празник и милия ми мъж така се е наплашил, че снощи в 1 часа ходил до Джумейра- на 40 км от нас - да ми купува цветя Twisted Evil и една картичка от името на Зайед. аз се чудя защо не се прибира hahaha
дано скоро се оправи майка ти и малкия сладко не се зарази.
днес цял ден по Джумейра утре пак.... една жена от форума ми се обади, че идва с мъжа си за 3 дни и ще се разходим из района.
Любе, видя какво е спокойствие в тия райони и да си живееш във виличка:love: нямам търпение да се изнесем от тоя трафик тук. евала ти правя как пътуваш всеки ден Peace аз днес на два пъти се унесох та пуснах музиката високо и с малкия си направихме дискотека Laughing
неделното училище пак го отварят. в петък мисля да ходя да видя дали става за малки деца като Зайед и ще започнем да ходим.
Ели, нещата с визата за мъжа ми са малко по-различни. след приемането ни в ЕС има нов "закон". сега могат да извадят виза за временно пребиваване. като им се дава и лична карта. след 5 години, ако имат достатъчно престой могат да кандидатстват за виза за постоянно пребиваване.
кандидатсваме в посолството за виза Д. ако я одобрят до 3 месеца преди изтичането й трябва да влезе във БГ и да подаде молба в Районното за издаване на лична карта. тя се подновява периодично , ако не искаш да подаваш за постоянно. трябва да си в страната поне 90 дни, но консула ми удари един мигач и значи не е задължително Wink
искат следните документи-
-акта за регистриран във България граждански брак
-копие на нотариален акт на собственост, която ти притежаваш
-декларация( има я в посолството)
-копие на 2-та паспорта
-снимка
-молба

това е.
като си ходим ще му пратя копие на нотариален акт и ще ходи да подаде документи.

Ноич, утре сме на крика , ако ви остане вечерта време се обади. ако не- в петък.

оф , дълго стана Embarassed
лека от мен!

# 112
Здравейте !  bouquet
Отдавна не съм писала , но съм все заета с нещо .
Миленка , видях , че Деема е била рожденничка !
Прости за закъснението , но и пожелавам много здраве и щастливо и безгрижно детство   bouquet.
Аз от утре започвам работа .
Лека вечер !
П.П.
При първа възможност ще се включа отново .

# 113
ДОбро утро Grinning

Дани благодаря ти   bouquet Радвам се,4е си намерила работа.Как са малките принцеси?Кои ще ги гледа тях?
Като стана въпрос с изписването на имената и при нас е доста объркано Laughing Халид съм срещала с Е и И.В Бг  му викат и Калед или Халид с ударение на И  Shocked .Наще за галено му викат Люти(от Халюди).
С Дима е лесно,но като и кажат Димитринка и отка4ам #Cussing out Третото със сигурност ще е кратно и ясно(иншала) Изборът  е на мъжо,но аз ще му подскажа Sunglasses

Ето 3 снимки на тиргър4ето ми  Laughing Другите са видео.Забележете,4е не си махна ръката от устата Confused

http://entertainment.webshots.com/photo/2529987770079985189gNefok
Нои4ке лек път  Hug

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 06:44 от mln

# 114
Добро утро и от мен.
Миленка, тигърчето ти е супер  Heart Eyes /на първата снимка ръката не е на устата, не й се карай много  Laughing/. Ние на нашия мъник му казваме за кратко Тито, а на Рая името си й е достатъчно кратко, но за да го направим по завъртяно я наричаме Арура или Руру /така й вика новото ми момиче  Joy/ или Раиса /както майка ми й казва/.

С Дима е лесно,но като и кажат Димитринка и отка4ам #Cussing out Третото със сигурност ще е кратно и ясно(иншала) Изборът  е на мъжо,но аз ще му подскажа Sunglasses
Joy  Joy  Joy

Миме, мерси много за инфото  Hug.

Ноичка, кога пътуваш??? Дано си изкарате супер и безаварийно  Mr. Green. Лек път и да се обадиш когато се върнеш. Да нацелуваш момичетата и от нас  Heart Eyes.

# 115
Добро утро и от мен!
Миленче много ти е сладко тигърчето!
И да знаеш не е единствена, вчера майка ми ходи във варна че племенник аимаха тържество по случаи деня на майката и първа пролет!и познаите той като ревна не спря, и хоп в полата майка си, не знам гевезене май беше ама баща му като го гледа на камерата и вика-Лигльо!така че не сте смо вие, поне е стояла с децата, нашия калпазанин такъв реб е наддал че не се чуват стихчетата на децата!
И сами от сега ми се умилква и се смее ,ане сме го гевезили, но о т сега прави номера, а майка ми казва-ако сеганему се радвам целувам и гушкам и мало гевезя кога катостане като теб голям ли?
Ноичке браво на теб, за концерта, да е жив и здрав Джон и да те глези все така!
На Сами му надух един два балона да ги пробвам дали са от пукащите се и той голяма игра, мног им се радва!решила съм много балони да има на рожденния му ден!
лек ден момичета  bouquet

# 116
Добро утро и от мен !  Hug

Миламама, благодаря за информацията за клубчето. Аз, естествено не знам за него, а и за това, че над "Финикия" имало и друго помещение. А, къде в Студентски град е новия арабски ресторант ? Ти каза до хотел "Витоша", но това нищо не ми говори...До Зимния дворец ли е близо или  до УНСС ?

Дани, ти прелиташ, като комета от тук  Laughing Честита Работа ! Пожелавам ти много пари и по-малко труд ( ако е възможно). Кой ще гледа малките или вече са на градина?

Миме, чакаме те в БГ !  Hug Дано само да е хубаво времето!

Миленче, много хубаво тигърчето ! И други дечица има с ръчичка на устата. Това им е чара на дечицата - естествени са.

Ели, значи и Рая я умаляват ? А пък майка те - Райса  Joy Направо ме уби!  hahaha Ние на Илияс му казваме : Или, а той, като по-малък : Ий .

Ноя, приятно изкарване и хайде покажи някоя снимка, де. Не се скръндзи !  Thinking Няма Индия, няма Филипини, няма нищо  Sad. А толкова обичам да гледам някакви други страни . Все едно, че пътувам !

Лек ден!

# 117
  • по пътеката
привет, студ и вятър, най лошите дни от зимата тук! не мога да се стопля! линда снощи повръща даже, побърка ме, видимо нищо освен запушен нос! и това по4ти в 00 през ноща питайте ме тъкмо съм заспала и тя запо4на втория път, ей! баща й даже ми се скара, ама аз да не й се карам! ама то и китайците нямат такива наказания, бре!могат да ме вземат в спец. 4астите по бързо реагиране!предните ве4ери, 5 мин спя и един 4ас стоя будна! едва изкарах деня!дано днес е по-добре! дядо й ще го отстрелям като едър рогат, но пък седи с нея следобед, докато ме няма, сложил ми нов полилей, абе мека душа съм!лек ден, дано не се разболея накрая и аз, 4е тогава искам цял екип ле4ители!
милен4е, супер е тигреската-принцеската!
ноя, закърши снага от мене!и дивей!
миме, това със собствеността  малко ми е  питанка! ако нямаш ли4но твоя  и какво вклю4ва то4но?на колко време се сменят временните ли4ни карти?
другите- гуш от нас!
дани, хитранка нищо не казваш, а?

# 118
Здравейте отново.
Забелязах, че Комодено има Рожден Ден днес. Да й е честит и усмихнат празника. Миленка, ако поддържате връзка да я поздравиш и от нас.
Марси, дано скоро се оправи наборката  Praynig.
Сноу, точно така Laughing - разучавай арабските ресторанти и клубове, че като ти дойдем на гости през латото нали трябва да ни водиш насам-натам.
Мила мама, как си??? Нали излезна от нелегалност. Включвай се по-честичко  Hug.
И Манел нещо се изгуби. Как върви ученето, миличка???

# 119
Привет  Hug

Миленка, туй тигърче дет си ни показала, голяма е сладурана  Grinning, а като гледам повечето дечица на снимките са се притеснили, те актьорските изяви не са лесна работа.

Марси, бързо оздравяване на Линда!

На Ноичка, ако още не е заминала приятно изкарване и много танци-манци на Шакирата.

Ето едни снимки на принцеса Хая, емирските момичета може да са ги видели вече, но за дргите ще е интересно предполагам, особено за "гостите" на темата, да видят че и по арабския свят има, облечени и по западен маниер  Joy, не са толкова изостанали хората там Wink

http://www.dubaichronicle.com/

Миламама, вчера гледах "Реално", жалко че беше кратък репортажа, на мен ми беше интересен, а един от интервюираните сирийци в клуба, направо го говореше българския без грам акцент, евала!

Общи условия

Активация на акаунт