Слънчеви български мами в арабски страни и арабски мами на български земи 19

• 25 119
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте милички,

Чак сега успявам да се включа и то за малко. Embarassed Непрекъснато съм в движение тези дни, сякаш всичко ми се струпа изведнъж, но не се оплаквам. Нямам проблеми с астмата, аз защото съм в отрицание, че я имам, за това от време на време получавам пристъп, който се изразява в недостиг на въздух и чак тогава се сещам за инхалатора, а би трябвало всеки ден по веднъж да го ползвам. Иначе нямам други оплаквания, но миналата седмица лекарката като ме преслуша ми се накара, че не го ползвам редовно. Вчера сложихме и на децата пневмококал срещу пневмония. От противогрипната съм много доволна, от тогава дори да настинат ( на Дилън проблемите са от сливиците), не вдигат температура(да не ме чуе дявола). Наблъскала съм сума ти уроци по арабски тази седмица, нали аз си ги определям, не върви след това да ги отлагам.
Бързо оздравяване на болните дечица и честито на победителката.  bouquet Heart EyesЩе се опитам пак да пиша довечера, сега трябва да излизам . Heart Eyes

# 91
Здравейте и от мен!
Марси милата ти кукла дано и се размине безмного сиропи!
Кате Честито второ местенце!и аз съм гласувала за теб без да знам, но наистина и на мен това ми изглеждаше най свежичко!
Не знам за варна но в силистра ще ни издуха,пече си яко обаче може да ме отнесе барабар с количката, сега бандита заспа и ако не духа толкова следобед ще излезем само на площадката пред блока ако не да играе вкъщи!и без това е хвърлил око на джунглата на баба си!
с тези козунаци ме хвърлихте в размисъл аз козунак няма да направя но тук из готварския се зачетох по еклери, то много лесно изглежда тази рецепта за профетролите бре-заготовките!
А сами то вчера е певец като се събуди дутрин сигурно и комшийте го чуват как пее, майка ми с кеф се събужда от неговите песни!ама си пее човека и се кефи!
а това с номерата и мен ме е учудвало но си е факт, чудят се хората как да си запълнят времето и да изтъкнат, е и мен ме кефи номер с еднакви цифри ама де късмет
хиде лек и спорен ден!

# 92
И тук е ветровито,но поне без пясък Wink
Ние се разходихме из сити сентър с кремито и още 2 девоики,но това ми е за последно,да ходя там следобед .На отиване попаднах на един луд шофиор,които на 3 пъти щеше да ни блъсне Shocked и такъв нервак О,Обоже.....искаше да отбива да се кара с някакъв индииец,а ние вътре с децата не смеем да гъкнем #Cussing out Разходката мина добре,4е се и наприказвахме с приятелките,но след това 4акахме около 4ас за такси.От 6 до 7 Sick и тук такситата ве4е са дефицит,пренаселено ли е какво,но хи4 ги няма Confused
Веси и аз го 4етох това за номера,но ве4е не ми прави впе4атление и не само локалите си купуват номера,Руснаците също Peace
Мъжо също има 4-ри цифрен номер АД с поредни 4исла и да не го загуби като си продаде колата, го е сложил на пикапа,които използват на градината на баща му Mr. Green Мъжка му  работа
Нои4ке скъпа,какви си ми деина женица Laughing Разби се тези дни,еи Hug
Дтти браво на Диана математи4ка ще я правим. Hug
Ани за благотворителност винаги дават.Евала PeaceМарси дано се оправи Линди4ка Grinning
Сноу и тук ги има катастрофите,направо е страшно.Във весника пишеше,4е ще слагат катастрофирали коли по улиците или на кръвото-то движение,та баарем си вземат поука Sad И по новините ве4ер,дават интервю с някои загубил близък 4овек при катастрофа.Да пази господ  Praynig А за празника ми е много инетерсно.Как ли ще се представи момата Heart Eyes Heart Eyes

# 93
  • O.A.E./ Пазарджик
Сноу, на 4-ти сутрин сме във София, живот и здраве. не сме се отказали Simple Smile 6те се чуем.
гадното е, че сме сами, но Бути точно сега местят клона на банката на друго място и не може да излиза в отпуска. ще оставим и боядисване да прави, че не сме боядисвали от 3 години.....

Лилия, нали ти питаше за Касба. пак бяхме. има в двете части нещо като Луна парк за различните възрасти. тази срещу джамията е за наще деца. Зайед се престраши днес и се качи на едни въртящи люлки. иначе все се дърпаше. аз- лудата за връзване- се наврях с него в един надуваем замък с препядствия вътре. само и само да го пусна да се парзаля. сигурно са мечули на километър как се кискам. ставах , падах..... hahaha има традиционни арабски храни и десерти. един не бях виждала- отдолу бисквита с мляко, после халва, но омесена с нещо, защото не беше сладка много и отгоре крем карамел newsm78 не знам как се казва.

отивам да къпя малкия и да го слагам да спи, че утре дълъг ден.
лека от нас!

# 94
Аз черпя тази сутрин  Twisted Evil - кафе или чай?

Как сте момичета? Тези дни ви изоставих малко, но едната ми съседка снощи имаше Ден Ден и 3 дни се отдадохме само на пазаруване. То не бяха тоалети, то не бяха подаръци  Crazy. Но поне си изкарахме супер. Направихме си едно много готино женско парти  Party. Е, да не си помислите, че всичко беше наред. По средата бебо се събуди да яде, та трябваше да се прибера за малко, но все пак ме изчакаха за тортата  Twisted Evil. Така че сега не искам да чувам за торти, козунаци, кексове поне 2 месеца /най-малко  Laughing/.
Първо да честитя на Катето победата в конкурса /кое място беше...????/. И аз гласувах  Twisted Evil.
Ноичка, успокой топката малко миличка. Постоянно си в движение. Отдели малко време и за нас. От задължения не можеш един ред да драснеш  Thinking.
Миленка, аз съм те признала теб. Как можеш да ходиш по шопинги и с двете деца. Аз само с Рая мога да си позволя и накрая съм луднала  Crazy. Та какво остава ако трябва и двамата да забера  #Crazy. Направо ме отпишете.
Миме, беше ли до консулството ни. Ако питаш за постоянното пребиваване ще споделиш ли за изискванията? Сигурно другия път като идваме до Дубай може и аз да свърша тази работа ако не е свързано с много формалности разбира се.
Лек ден от мен. /да не пишете много, ей...  Joy  Joy  Joy/

# 95
Добро утро и от нас!
Тук какъв вятър е щени издуха!И се очаква да се усили и да стане 10С!Ей тъкмо се зарадвах че дойде пролетта!
Браво ели,купонджийка си ти, усетихме те!
То тук май всички сте купонджийки!
А верно Миленче как стоят децата докато ти мериш дрехи или разглеждаш!Аз в чудо се виждам,ами само да мръдна 2 крачки и той започва да плаче,само докато спимога да и купянещо! #Crazyа той спи само по 1 час!А като знам какви маратони правехме в кувейт с приятелката ми!
А това с таксито е кофти, какви са тези шофьори какво е това чудо, и мен първият който ме жилна беше индиец ами застанал на средата на платното да прави лчв завой а аз къде да влезна.и как се караше, аз му казах че ще викна сега мъжа ми да се разберат и той замина!опасни са,някой!
Миме вие добре се забавлявате със Зайед!Ей точно това най много ми липсва тук, да пусна малкия на тезиплейярдове!може би ако бях сега там нямаше да ми липсва или да го пускам, но сега това ми е в главата, може би защото го няма тук.Колко големи бяха вашите деца когато започнахте да ги пускате на такива места?
лек ден от нас

# 96
Завърнахме се от празненството Laughing
Беше организирано много добре.Огромна блок маса с ядене(да не си помислите,4е само това ме вълнува Embarassed) и столове,от онези като за сватбите,обле4ени и с пандели наредени в градината на нърсерито.Раздадаха ни цветя и карти4ка подписана от малките.Децата излезнаха под звуците на "Титаник" Laughing и аз като видях Дима...като ревнахххх Обле4ена като Тигър4е(после ще ка4а снимки) и търсеща ме из публиката Heart Eyes Като ме видя милата забрави за какво е излезнала Laughing Половината деца се разреваха и отидоха при маиките си,другата 4аст пееха,дърпаха се за опашките.Дима не се разрева,но за сметка на това, не си отвори устата да запее,а само щракаше с пръсти и си гризеше ноктите Shocked hahaha
ПОсле ме запозна с приятел4етата си.Обикновенно си играела с едно сирии4е мом4енце(,на баща и няма да му се понрави) и къдрокосо моми4енце Нанси.Маики имаше отвсякъде ,но по-голяма 4аст от тях локалки.Имаше и коконни, които с влизането си една зад друга,не си свалиха о4илата,не се усмихнаха,дори на децата не аплодираха, да не би да  и падне кърпата и да и развали старателно фиксираният бретон Sick
Малкият много се забавлява с децата.Имаше и по-малки от него,дори не ме потърси,което много ме у4уди Laughing

Ели,Креми аз съм със гледа4ката в магазините LaughingДецата не ме притесняват,наи-много Дима да реши да попробва обувките,да видиш какво става LaughingАко съм решила да пазаря,пред нищо не се спирам Laughing
Шофиори тук всякакви,особено тези които от рикши се ка4ват на коли или от камила  на Мерцедес Twisted Evil Мисля,4е преди да вземат книжка трябва да минат през психиатър,мъжо и него гъм тях при4ислявам.Косата ми се изправя от неговото каране Crazy
Ели аз като подавах документите ми искаха,само българското свидетелство за склю4ен брак нищо друго.Молбата е от мое име,но отговор все още 4акаме
Нои4ке да не се преразкрасиш и да засен4иш Шакирата. GrinningПриятни процедури ти желая Hug

# 97
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Миленче, качвай снимките, айде и си отвори пощатаVVV!!!! Mr. Green

# 98
Цитат
Беше организирано много добре.Огромна блок маса с ядене(да не си помислите,4е само това ме вълнува ) и столове,от онези като за сватбите,обле4ени и с пандели наредени в градината на нърсерито.Раздадаха ни цветя и карти4ка подписана от малките.Децата излезнаха под звуците на "Титаник"  и аз като видях Дима...като ревнахххх Обле4ена като Тигър4е(после ще ка4а снимки) и търсеща ме из публиката  Като ме видя милата забрави за какво е излезнала  Половината деца се разреваха и отидоха при маиките си,другата 4аст пееха,дърпаха се за опашките.Дима не се разрева,но за сметка на това, не си отвори устата да запее,а само щракаше с пръсти и си гризеше ноктите   
ПОсле ме запозна с приятел4етата си.Обикновенно си играела с едно сирии4е мом4енце(,на баща и няма да му се понрави) и къдрокосо моми4енце Нанси.Маики имаше отвсякъде ,но по-голяма 4аст от тях локалки.Имаше и коконни, които с влизането си една зад друга,не си свалиха о4илата,не се усмихнаха,дори на децата не аплодираха, да не би да  и падне кърпата и да и развали старателно фиксираният бретон 

Joy  Joy Паднах от смях, Миле, с твоите обяснения.
Нашата баба е в болнични с някаква стафилококова инфекция и докторката казала,че покрай нея малчо може да изкара шарка  Cry. Викам и аз да звънне на лекарката,че ни е и комшийка за да я прегледа още в събота - някакви големи пъпки и бяха излезли, а тя не - пубертет карала  Shocked. Заразила се е от нейните циганенца ( учителка е в трудово-възпитателно училище) - рисковете на професията  Rolling Eyes. Някой знае ли какви са симптомите на шарката?
Ели, добре сте се позабавлявали, браво на вас! Как е адаша? Вие как сте му записали името на английски? С Q или K на края?
Днес така се скарах на моя мъж !! Моля ви се, праща ми смс да поздрави майка ми за mothers day , а за моя милост нищо не се съобщава в съобщението  Close  Close ! После като се чухме го насметох едно хубаво  Mr. Green. Ама ха, тез мъже!

# 99
Здравейте  Heart Eyes тук е едно дъждовно днес.... Confused

katyadjin- много красиви маникюри, извинявай no не съм много наясно ти ли ги създаваш тези красоти
mln- мило посрещане  Hug, макар че не съм спирала , дори го правих на пук ,ако трябва да съм честна ,а и нека да имат работа - аз пиша те трият...иначе за к'во са ги избрали за "надзиратели"
AniSim- в "реално" по бтв
snowflake - не съм го гледала предаването, но по рекламата му видях, че е в билярд клуба над финикя, в този клуб се подготвят състезателите ни  по билярд , а за клубчето ни - в студентски град  е - може мъжа ти да е запознат попитай го за какво става въпрос, много е приятно и весело ,дори и днес имаме сбирка заради деня на майката , ако и някоя друга мама е от клуба нека пише
А някой ще ми каже ли какъв е този крем ,където Ноя е използвала за отслабване newsm78

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 14:15 от milamama

# 100
Миламама, и аз го гледах това предаване. Показаха първо араби,които държат магазинчета на женския пазар. С чувство за хумор изкоментираха и факта, че собствениците - евреи на тези магазини, предпочитат да ги дават под наем на араби  Laughing. Явно в Бг съществува сериозна Арабо-еврейска дружба  Mr. Green. Показаха и сирийския клуб и после някакъв сирийски доктор, май председател на този клуб  newsm78 бе гост на водещия.

# 101
Здравейте и честита пролет!

Ураганът не дойде при нас, но затова пък какви дъждове се изляха тази сутрин.

Миламама, мерси за името на предаването, ще се пробвам в сайта на neterra да го издиря. Кремът за отслабване се казва Абдо-шок на Биотерм е, аз миналата година го бях взела от Beаuty zone на промоция с крема им за целулит Celulli choc, доста изгодно беше Wink

Миленка, почти си представих Дима какво тигърче е била, много цветущо си го описала тържеството.

Водите ли децата в Children's City в Дубай, вчера проверявах нещо в сайта на Дубай мюнисипалити и мернах снимки на него също.

Веси бързо оздравяване на майка ти, дано малкия футболист не прихване болестта!

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 15:42 от AniSim

# 102
  • Варна, а по празниците в Ямбол
МилаМама, аз съм направила само номер 5, останалите са направени от други момичета, които се развличаме и занимаваме с това!!

Миленкааа, видя ли си пощата??

# 103
Еи,4е дрямнка ме налегнала.2 4аса сън,като заклана.. Laughing Как ли ще е лятото не знам Thinking
Веси много неприятно Sad Лилия спомена,4е малката има шарка,дано се вклю4и да ти каже за симптоните.Не се притесняваи за Тарек и да я изкара не е толкова фатално.4увала съм за маики които наро4но си пускат децата при болен,да я изкарат в детска възраст,4е като по зрели било ужасно Sick
Ако си мислиш,4е моя още ми е 4еститил Twisted Evil.За ма4а дове4ера ми спомена,но за празника,ТЦ.Като си доиде,ще си сложа "The stone face" да се сети .
milamama инатлииската зна4и Laughing Радвам се,4е не се спираш.Хубаво,4е имате клуб.Приятно прекарване на празника ви пожелавам  Hug
AniSim Не съм още водила малките  в Children's city,но смятам скоро да го посетя.4увам много добри отзиви за него,но е за по-големи де4ица маи,интересно било.А днес там са организирали надписване на наи-дългата карти4ка за деня на маиката  Grinning Много мило  Hug
Катенце супер си  bouquet  bouquet От къде това вдъхновение машала.Златни са ти ръцете да знаеш Heart Eyes Hug
Много ти благодаря
ще по4ерпя,акто се видим

# 104
Ето ме, разкрасена. Heart Eyes. От 9 до 2 днес, всичко,  за което може да си помислите  Joy Не можах даже да си взема детето от градина, та трябваше да викам шофьора. Embarassed Как издържа Дилън с мен, той днес не е на училище, не знам. Няма тайна от козметиката, която да не му се разкри.

Честит Ден на Майката на мамите в арабски страни!  bouquet  bouquet  bouquet

Мила мама, името му е ABDO- CHOC на Biotherm. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт