Слънчеви български мами в арабски страни и арабски мами на български земи 19

• 25 133
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Браво, Миленка!!
Дано леко и безпроблемно да си доизбременуваш и после да се радваме на малка куинка  Laughing Laughing
Аз лично харесвам и двете имена, но клоня повече към Мариам.
Каквото и да е, важното е живо здраво, пък както казват бебето си идва с името baby_neutral

# 166
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утро и от мен.. то вече ден стана де!!! Flutter

Днес е моя ден!! Слънчев като мен, малко подухва, така както аз вилнея като ме ядосат!!
Радвам се за теб и малкото човече Миленка!!! Hug

Разписвам се само и тръгваме да мерим улиците.. стана ни традиция в събота!!!!

# 167
Здравейте и от мен.
Ани, мерси и аз за кафетцето. Моето стана следобедно, но кой когато се събужда  Twisted Evil.
Миленка, много се радвам за новата ни принцеска  Hug. Дано всичко е наред, а какво ще е името няма значение.
Мен тези дни такава муза за пазаруване ме е хванала, че чак страшно ми става  Twisted Evil /нали и времето е хубаво и позволява и разходки  Blush/. Изпращам ви малко топлинка в БГ  Laughing.
 Hug

# 168
Миленка, ще луднеш ти с две барбита май  Twisted Evil, да са ти живи и здрави, имената ми допадат и двете!

Ели, кой кога иска да се черпи с кафето, сутрешно.. следобедно кактo се казва "be my guest" днес ми е ден за домошарстване и мързелуване Wink

Манел, как си ти, остава ли ти малкия време за учене? Песните на Ehab Tawfik, които си пуснала и на мен ми харесаха Simple Smile

# 169
здравейте всички
при нас ве4е дойдоха ветровете от бг и изобщо не е за излизане #2gunfire
милена мога да ти предложа няколко имена които стават и за 2 страни-мая,лорен,аида,рима,далия,лара и мириям също е хубаво важното е да е жива и здрава.
ето ни и нас как караме трактора на дядо
http://foto.bg/showgallery.php?cat=3386&catp=lidsomip

# 170
  • у нас
Здравейте момичета.
Първо да честитя Рождения Ден на Креми(на патерица)
Креми,бъди жива,здрава,много щастлива и обичана

Миленка,честито и на теб.Желая ти леко бременеене до края и най-прекрасната кукличка
Вижте нашата Кари какви приказки разказва вече  Joy  http://www.youtube.com/watch?v=xZCHJt98lw4
При нас за съжаление нещата никак не са добри  Cry.В четвъртък доктора произнесе "присъдата" си.Хистологията показва,че тумора е гадна метастаза Cry Cry Cry.От лошото,ноай-лошото излезе накрая,а толкова надежда пазех,че ще е нещо по-леко.Не знам,просто нямам думи да ви опиша колко ме боли и колко страх изпитвам от бъдещето.От сряда започваме лъчетерапия и успоредно с нея пълни изследвания,скенери и ехографи,за да се открие огнището.Силно се моля да няма други метастази и да не са засегнати много органи.Моля се нещата да са поправими и гадния рак да подлежи на операция.

# 171
  • O.A.E./ Пазарджик
Лорекса, съжалявам, че резултатите не са най-доброто , което сте очаквали. Дано имате сили да се преборите и скоро да се похвалиш с добри новини Praynig

малката Кари е сладкиш Hug Зайед щеше да изкърти екрана в опитите си да я пипне Laughing

# 172
  • у нас
Лорекса, съжалявам, че резултатите не са най-доброто , което сте очаквали. Дано имате сили да се преборите и скоро да се похвалиш с добри новини Praynig

малката Кари е сладкиш Hug Зайед щеше да изкърти екрана в опитите си да я пипне Laughing
Миме,вашито вързопче знае ли се в какъв цвят ще бъде?В розовко или в синьо?Ако ще повтаряте пола,може да спретнем един бартер  Joy.
Уфффффффф изпростях нещо,но наистина ми дойде в повече последните седници.Още повече се отежнява положението,че татко не знае нищо и така като се чудим какво да го лъжем за разните му там процедури,ме е страх че ще се изпуснем нещо.Истината ще го срине тотално психически  Cry Стискайте ми палци момичета.

# 173
Здравейте и от мен!
Лорекса дръж се мила,молим се за теб да се оттървете с минималното!
А кари е сладкиш направо!
Миленче честита ви мома-и двете имена са много хубави!Ние бяхме избрали Далия за момиченце,макар че той спомена, Анна или Мериам!Да ви еживои здравичкосамо,каквото такова!
Аз днес късно се включвам,но майка ми си е в къщи и разсажда цветя та ния с Сами решихме да сме навън иначе той ще ги разсажда!
Песничките са много хубави аз ги чувам за пръв път но са супер!
Хаиде че има ощемного за оправянеа и пролетно почистване почваме!

# 174
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Лорекса, кураж и от мен!! Всеки път като те чета, сърцето ми е свито на топка.... моята любима баба вече е на небето.. Cry Така и милата до края не разбра и си остана с надеждата да се излекува.... Кураж на теб и татко ти!! Praynig Моля се с две ръце да се възтанови и да се порадва още години на тези две принцеси, които имате!!!
Кари е просто страхотна!!!  Hug

# 175
Здравеите мили мами.Ако знаете колко много ми липсвахте,но на последък нямах време от тези гадни изпити.Сега не мога да ви прочета,но знам че много съм изпуснала.
Лорекса мила не съм запозната с това което се случба при вас,но мила много кураж и ще се моля много за вас  Praynig
Дано всичко се оправи  Praynig  HugМного прегръдки и целувки мила
Креми честит празник на патерици.Много щастие ти желая,вечно обичана и винаги усмихната   bouquet
Миленче леко бременеене и с нетърпение чакаме малката принцеса  Hug.И аз като Любето клоня повече към Мириам.Но това е без значение.Нека да е жива и здрава ,а за сега лека бременност на теб и мнооого целувки.
Това е за сега от мен,че сега се връщам от лекции и ми е леко изморено,а трябва да ходя да търся подарък.Радвам се че наи-после успях да ви посетя.Много целувки на всички мами и да си нацелувате дечицата от мен  Hug

# 176
Лорекса, много съжалявам мила. Дано най-лошото да е това и да може да се оперира  Praynig. Дано Бог ви пази  Praynig.
dtti, много ти е сладка малката кукла. А и от сега помага на дядо  Twisted Evil.
Камелчо, добре дошла отново. Как въврят изпитите?
Аз ще ви оставя за малко, че бебо трябва да спи /според мама, разбира се, иначе той не мисли така  #Cussing out/.
 Hug

# 177
Лорекса съжалявам  Sad Знам как се 4устваш и ме навяват спомените за маика Sad Пожелавам ти много кураж и сили,дано баща ти да пребори болеста,ДАНО Praynig
Малката сладуранка е голяма певица.Изпълни ми душата с това неино "гугукане" Heart Eyes Да ти е жива и здрава Hug

Благодаря ви за предпложенията,Дтти много хубави имена си изброила,но както споменах изборът ще е на мЪжо Laughing Голяма шофиорка си имате  Laughing Голяма сладуранка е
Аз харесвам Хая по-ве4е,но ще видим.Това е без зна4ение,само да е жива и здрава момата Heart Eyes
Креми преди да нау4а,4е Дима е  и арабско име,и аз бях се спряла на ДАлия,но в последствие Дима,4е ние държахме да я кръстим на татко Grinning
Камел4о добре си се завърнала.Отнесете те теб студентският живот еи... Whistling

# 178
Oх, прибрахме се и ние от разходки. Тарик има още 2 гаджета в листата  Laughing  Laughing
Лорекса, много се намъчних ,мила като ти прочетох постинга  Cry - очаквах хубави новини като видях ,че си писала. Дай Боже да няма разсейки и да се оправи човека  Praynig  Praynig. С теб сме  Hug. Пиши по-често  Heart Eyes.Кари е голяма сладурана   bouquet.
Миле, я не се излагай с тия килца! Да не сме те виждали на снимка разбирам! Ама нали те видяхме ква си мацка и бременна дори  love001 Много ми харесаха имената,които сте избрали.
Дтти, големи хубавици са дъщерите ти  Hug
При нас героят е уморен и заспа вече  Mr. Green и сега майка му ще цака карти със съседките  Grinning

# 179
  • по пътеката
лорекса, едно гуш от мене за подкрепа, все едно гледам себе си преди 17 г то4но по това време! борете се каквото и да коства, ако има шанс!  Praynig Cryмалката е  просто толкова сладка, линда не спря един 4ас да си я пуска и да й говори!
милен4е 4естита мома! аз  така си я мислех, дано и при мимка да е розовко!  Heart Eyes
креми, веси, мом4енцата ви са големи сваля4и, я отсега пък после мама с пушката!
дтт, твоите пък са поне на 4ист въздух сред полето, ран4о ли имате!
подготвихте ли децата за появата на бебковците? миме? милен4е?
лека! Hug

Общи условия

Активация на акаунт