💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 225
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Хайде цоп и аз тук. Благодаря за приятната тема, Дизи! Надявам се в този сезон да липсват дразнители, тип Ванчо, Плиткови, Виктории и сие! 😂 Възрастната двойка за мен са странни, точно да се възхитя на духа и жизнеността им, и жената започна да се фръцка и да прави фасони. Голяма лисичка изглежда и мисля, че няма да е толкова мила и хрисима, колкото й се иска да се представи. Очаквам с нетърпение и другите двойки. Simple Smile

# 16
Гледам сега на запис. Малко накъртва с това насилие, насилие, аман от пропагандата на послушните телевизии.
Никой не говори колко мъже живеят в домашно насилие, само жените са им важни. Психологическото насилие е дори по-жестоко!
Разбира се, че насилието е недопустимо! Обаче много се накъртва вече - една и съща пропаганда, с една и съща цел и все нямаща нищо общо с решаване на "проблема" с насилието...
Има една поговорка, смятам подходяща:
"Прекалено благ и Богу не е драг."

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 12:06 от КремонаЛиза

# 17
Ще има още двойки, нали? Изпуснах го, а ми се струват много малко.

# 18
Ще има още двойки, нали? Изпуснах го, а ми се струват много малко.

да, ще има

# 19
Първите ми впечатления:
Харесаха ми възрастните, но до играта. Тази дама няма абсолютно никакво мнение или просто не иска да го изразява, абсолютна притурка на мъжа си.

Рада и певеца ми харесват, повече тя. Допада ми чуството и за хумор.

Двойката от Лондон, абсолютно не от мен. Представителна извадка на днешната "младеж". Всичко се върти около социалните мрежи. Тук важи максимата, ако нещо не се покаже в интернет, то то не е се е случило. А на сватбата си или друг официален повод да изкараш мазния си задник с извинение и да туъркваш е абсолютна липса на мозъчни клетки.

Дамата от Петърч, ми се вижда адски натоварваща. Но там е търкулило се гърнето и си намерило похлупак. Тя е водещата в тази връзка. Външния вид няма да коментирам, Вие вече сте го направили Grinning

Фолкпевицата, ми се струва добро момиче, но това амплоа на сцената Grin

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 10:05 от Nona M.

# 20
Ще изчакам новите аз. Нещо от тези нито една двойка не ми допадна на този етап.

# 21
Първите ми впечатления:
Харесаха ми възрастните, но до играта. Тази дама няма абсолютно никакво мнение или просто не иска да го изразява, абсолютна притурка на мъжа си.

Рада и певеца ми харесва, повече тя. Допада ми чуството и за хумор.

Двойката от Лондон, абсолютно не от мен. Представителна извадка на днешната "младеж". Всичко се върти около социалните мрежи. Тук важи максимата, ако нещо не се покаже в интернет, то то не е се е случило. А на сватбата си или друг официален повод да изкараш мазния задник с извинение и да туъркваш е абсолютна липса на мозъчни клетки.

Дамата от Петърч, ми се вижда адски натоварваща. Но там търкулило се гърнето и си намерило похлупак. Тя е водещата в тази връзка. Външния вид няма да коментирам, Вие вече сте го направили Grinning

Фолкпевицата, ми се струва добро момиче, но това амплоа на сцената Grin
За всичко съм съгласна, особено много обаче за дамата от с. Петърч.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 10:10 от КремонаЛиза

# 22
Мда, дамата от Русе, дето се е преселила в Петърч. Изписват 3 години разлика в надписа (37/34), ама изглежда все едно му е майка.
И това "без екрани", не е лошо, стига да не се отива в другата крайност. Ние сме расли без екрани, но тогава нямаше и професии, свързани с екрани и ситуацията беше друга в целия свят. А в супермаркета касиерката смяташе с калкулатор или на големия касов апарат с ръчка, нямаше маркиране и показване на екрана като сега. Да спреш на децата всичко, свързано с екрани в днешния модерен свят е нелепо. От 20 детски канала, избери един, който да гледат в един определен диапазон, но не ги лишавай напълно от телевизия.  Ние имахме 2 канала и си знаехме детското, че е от 17.40 например и това е. (В събота сутрин Смърфовете, в неделя вечер Розовата пантера при агент Кеворк). Никой не е гледал по цял ден.
Ако смятат да си отглеждат децата като онези Амишите от ТЛС или от "Добре дошли в Платвил", дето не бяха пипали нито телефон, нито телевизор до 20 годишна възраст ... и вече като се ожениха за първи път пробваха Кока Кола, защото  майката ги е отгледала без безалкохолно и без никога да пробват захар..., без никога да идат "на кафе с приятели", камо ли на бар или диско, откачена работа. За първи път да пробваш вафла или сладолед като си вече женен, на 20-21 г... и всички други те гледат като извънземно, къде си расъл! Нищо, свързано с крайности не мога да одобря!
Имат цели три деца. Това си е за уважение.
Ами... техническата работа е лесна, важното е как ще се отгледат. Иначе да те заведа във Факултета, ще уважаваш всички хора там, защото имат по 3+ деца. А самите деца щъкат свободно (без родителите си) из съседните квартали, качват се по автобуси и трамваи, крадат, вдигат шум, просят... Важно е качеството (на отглеждане), не количеството деца.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 11:03 от diziler

# 23
За двойката от Петърч и аз си помислих, че са като Амиши 😀 Малко изкуствени са ми тези забрани за екрани и т.н, ама нали е модерно сега проблемите във възпитанието да се преписват на това, а не на как родителите си отглеждат децата и какъв пример им дават...
Иначе и на мен тя ми изглежда като леля до него,а той като срамежлив ученик, ама щом се обичат и са щастливи 🌟

Като цяло от показаните до момента (с 2 изключения) двойки ми лъха много на женска доминация, мъжете са им като деца и те ги командват като майки.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 14:16 от Electric Papaya

# 24
Мда, особено мъжът на "фолкпевицата" - на мен хич не ми изглежда бавен, по-скоро отчаян Grinning Той горкият всячески се опитваше да пробута, че са заедно от три години, защото тя сега е на 21, но тя не, та не, от 5 били, та да стане на всички ясно как той на 26 е бил със 16 годишна. Grinning

# 25
Преживях туърк-а на сватбата, фолк певеца, който винаги щом съм видела (дядо ми много обичаше да слуша) съм си мислила, че е с друга ориентация (и все още го мисля), преживях и първите от Варна, които бяха ужасни и той обиди грозно детенцето си. Даже Залия изтърпях да мяука. Тези от Петърч са ужасяващи, изкуствени и всичко е една маска там. Голямо изтъкване, че се обичат и че децата са без екрани, миещи си зъбките в редичка. Жената ми е противна, не мога да я гледам…
Възрастните са ми най-свежи, но са твърде възрастни..

# 26
Възрастните, както традицията повелява, ще са вероятно първите отпаднали. Иначе и за мен са най-свежи.

# 27
  • София
Кой взе имунитета, че изпуснах?

Никол и Радо от Варна. Първата двойка, която влезе във вилата.

Относно множеството мнения за Здравко, че може и да е Гей, амии да има нещо 'съмнително' В смисъл или е гей или има повечко женски хормони... Но не мога да кажа.

А Никол и Радо от Варна май са роми?

# 28
фолк певеца, който винаги щом съм видела (дядо ми много обичаше да слуша) съм си мислила, че е с друга ориентация (и все още го мисля)
Е то му личи от 100 км, най-вече по начина на говорене (шипящите съгласни), чупенето на китки и т.н.
Същото мисля и за нежния татко от Русе, преселил се в Петърч. Той си е направо женствен.

Засега най-симпатична ми е възрастната двойка от Варна.

# 29
Снощи гледах само до възрастната двойка. Като всяка година ще връщам и ще го доглеждам на части. Ама хич не изглежда добре положението по коментарите ви. Grinning
Харесвах/м Здравко по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт