💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 272
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Телиш/Плевен
@Лале в дъжда, никой не отрича, че най-вероятно е популярен сред аудиторията на този жанр. Просто не гледам тези канали и няма как да попадна на него. А по националните тв едва ли биха го пуснали.
Визирах изказването ти, че се бил взел насериозно, говорейки за автографи и албуми, а само роднините и приятелите му го били познавали. Това изобщо не е вярно.
Давали са го по БНТ. Линк само за доказателство, иначе разбрах, че не искаш и да го знаеш.

# 91
Тази Никол на Денис Ризов и Наталия ли е дъщерята?
Дъщеря им се казва Вики.

# 92
  • на село
Заблудих се от фамилията и възрастта, а чух само, че се предстви като Ризова Blush

# 93
  • София
Всички са готини досега...ееххх едно време какви дразнители имаше , от пръв поглед започваха да дразнят, а сегашните са толкова милички Joy

# 94
Засега Ники и Цецо са ми фаворити. Голям е образ Цецо усмихна ме няколко пъти.

# 95
Тия Моника и Алек ги помня от смени жената по бтв преди сто години.

# 96
Играта тази вечер ми е малко тъпа.

# 97
Играта тази вечер ми е малко тъпа.

Много даже, вчера беше малко по-добре

# 98
Двойката от Белозем дупка на главата ще ни пробият с техните раздели и събирания, във всеки епизод ще ги има, направо се моля бързо да напуснат....

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 21:41 от Тук там

# 99
Записвам се в темата. Гледам със закъснение. Засега ромската двойка най- ми харесва. Най-нормални ми изглеждат.

# 100
  • Варна
И на мен така.

# 101
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Е да, но с Валерия не е бил гадже, а с тази Моника е заедно от 5 г. В Смени жената се снимаха през 2020
Не е бил, но същите ги говореше, докато ронеше сълзи - че е жената на живота му, от пръв поглед го разбрал и щял да умре, ако не е с нея. Просто малко олеква човек като дрънка все едно и също, а и показва не много добра преценка. Иначе дано си се обичат с Моника все така и да са заедно още много години, страхотно е, че е намерил любовта! Защото във Фермата беше жалка гледка.

Приятни изглеждат двойките засега, няма отявлени дразнители и особняци. Със сигурност по-нататък ще се покажат разни дразнещи черти и постъпки, но засега всички се държат ненатоварващо и ненатрапчиво.
Добре се получи шегичката с родителите на Герман. Ирина се справя отлично с ролята на свекърва, добре кълве. Joy

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 22:52 от Reinа

# 102
  • София
Ох, тази Стела как тормози котката. Какво я стиска.

# 103
  • София
Нещо ме дразни инфлуенсърката.

# 104
  • София
И мен ми е неприятна.

Общи условия

Активация на акаунт