💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 346
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ивелина и Герман за втора поредна седмица са любимата двойка на зрителите гласували в Нова плей.

# 511
А във фейсбук масово не ги харесват и не вярват, че гласуването е реално.

Аз гледах на запис и не мога да преценя дали някой ми допада. Алек и Моника са ми изключително анти. Той изглежда плашещо агресивен, но пък тя не ми прилича на някоя смачкана (засега). Никол и мъж са ми много шумни и се правят на много интересни. Стела и Даниел - мъчно ми е за момчето, ама чак пък толкова да търпи такова отношение.
Ивелина и Герман ми направиха лошо впечатление с тези схеми и клюкарстване. Ирина и Митко ту ми харесват, ту не толкова. Не ми хареса изказването му за изневерите в първата игра, едва ли не трябва да се приемат като нещо нормално. Рада и Здравко са ми средна работа засега. Залия и Деян засега са ми не. Джулия и Христо са ми безразлични. Марияна и Боби са някакви тихи и скромни. Не ги показват много. Никол и Цецо са ми инфантилни, но добронамерени. Краси и Валери почти не ги виждаме, както и Мария и Коци.
(Изобщо не съм ги запомнила, гледам ги по снимките).
Общо взето засега няма някой, който да ми е спечелил симпатиите. Деси и Антонио във визитката ги харесах и си казах евала за трите деца и организацията. Ама нещо не се харесаха масово на публиката.

# 512
Наистина е дълга и съвсем очаквано човек може да загуби интерес докато дойде следващия.......
Както стана с мен. 😏 Дори не успях да се почувствам запалена от тази рядкост в излъчването на епизодите.

# 513
3 часа е много за риалити. 3 епизода по 2 часа (с рекламите) са си напълно ок, както беше в минали сезони. То тая година някакъв миш-маш. Всеки се надпреварва кога да почне. Ергенът беше в 3 дни, сега май мина на два, неделя нещо друго пуснаха. Няма да се изненадам, ако и Един за друг си върнат трите епизода в седмицата, но не се прави така!

# 514
Валери и Краси са супер забавни и интересни. Те спечелиха имунитет още в първата игра и тяхното участие беше най-вълнуващо и весело. Правят някакви рекорди в ирите, за 2минути бутнаха всички стълбове. В женската игра  Краси спука 30 балона, което изглеждаше невъзможно предвид малкото време. Беше грешка да го прави, но все пак рекорд. Според мен те са една от най-силните двойки този сезон. Просто не са интриганти и не участват в заговори и коалиции и продукцията им реже ефирното време. Не разбирам защо наблягат толкова на тези стратегии, все едно някой гледа предаването за това...

# 515
  • София
На мен пък Краси не ми е забавна, даже имаше адски неприятно изказване като правеше анализ на друга участничка, ама сега не била на работа, нямало да помага. Прозвуча сякаш, ако не ѝ плащат, емпатията ѝ е чужда.
Предвид на какво ниво е била в SCI няма какво да се учудвам.

Може и да си променя мнението, но засега ми е негативно.

За Ивелина и Герман не се учудвам, че са на първо място в Нова плей, тук в нашата анкета са на второ. Започнаха добре първата седмица, миналата имаше разочаровани, така че може и да си загубят лесно челното място.

# 516
Прозвуча сякаш, ако не ѝ плащат, емпатията ѝ е чужда.
Мисля, че след това допълни нещо от сорта, че ще си дава мнението, само ако се допитат до него. Нищо свързано с пари нямаше в случая.
Аз също не я харесвам.

# 517
Мисля, че след това допълни нещо от сорта, че ще си дава мнението, само ако се допитат до него. Нищо свързано с пари нямаше в случая.
Аз също не я харесвам.

Според мен много точно определи състоянието на Мария и би ми било интересно да коментира и останалите участници. За протокола също не я харесвам.
Те реално остават сами в стаята, след отпадането на семейството от Петърч.

Някой знае с кого са  в една стая, Мария и Коце?

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 15:51 от Nona M.

# 518
  • София
Аз също не я харесвам.
Разбира се, че няма да им иска пари вътре, там разменната монета е друга. Те ако я потърсят, после ще са ѝ задължени. Няма нужда да им е психолог вътре, човек може да подаде ръка и от човещина, ако смята, че друг не е добре и да си поговорят каква ли ще в следващата игра, за семейството и тн.

Първоначалното ми мнение за нея е, че е студен човек, но е твърде рано, още нищо не сме видели от тях.

# 519
Твърде вероятно да се възприеме негативно, когато никой не я е питал. Или като намеса в личното пространство. Вътре е участник, не психолог.

# 520
Аз също не я харесвам.

Искаше да успокои Деси, защото тя беше много разстроена. Деси си мислела, че всички нарочно я отбягват и не искат да им помага за готвенето. Тогава Краси и каза, че всеки си има своите притеснения и да не се филмира, че е лично. Всичко беше с цел да накара Деси да се почувства по-добре. Имам усещането, че монтират така, че да излезе всичко негативно. Аз я следвам Краси в Тик Ток и ми е супер забавна. Правише често лайфове, от които съм научил много за психологията.   https://www.tiktok.com/@krasigesheva?lang=en

# 521
  • До морето
Продължавам да гледам петъчния епизод и стигнах да разговора между Ивелина, Мария (на КоцИ) и Моника. Третата моментално ми стана адски неприятна. Интригантка със стаж е и й личи, че й идва отвътре да манипулира и да насочва мнението на тълпата (в случай тълпата са двете клявки). Мария колко плахо 12 пъти пита "Ама, нали ще се подкрепяме?" а Моника 2 пъти я прекъсна, 2 пъти я игнорира и чак накрая с примляскване измъца нещо неопределено. Личи й, че хич не й е от кръвната група и се има за нещо повече от обикновеното на вид Марче.

# 522
Ивелина и Герман за втора поредна седмица са любимата двойка на зрителите гласували в Нова плей.
Мисля, че заслугата ще  е на Герман. Половинката Таргериан ми олекна доста.

# 523
Joy Joy
DMS ДАниел Joy

# 524

Хаха, да, чичо Митко с големия черпак ѝ сипа на Стелето.

Отсега да си кажа, че не харесвам Алек.

Общи условия

Активация на акаунт